close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Prosinec 2011

Očekávejte radikální obrat mého blogu.

31. prosince 2011 v 6:00 | Petr |  Internet
Nejprve si nemůžu odpustit poslední rýpnutí, které mi táhne hlavou už mnoho dní:
Zprávy Kellner TV (Bakala TV, Gross TV), nebo jak se ta privatizovaná Česká televize bude jmenovat:
1.1.2032: Dobrý den drazí diváci, Hlavní zprávou dne je že ministerský předseda pan Nguyen se sešel s ministrem financí panem Wongem a ministrem vnitra panem Lakatošem, aby se poradili, jak ukončit násilnosti nepřizpůsobivé bílé menšiny, které vypukly poté, co bylo oznámeno, že daň ze mzdy se zvyšuje z 85 na 90% ...

Jak už jsem se zmiňoval před Vánoci byl jsem upozorněn, že nadáváním chleba lacinější nebude. Odpověděl jsem že je to pravda, protože vzhledem ke stavu naší i Evropské společnostu bude dražší a bude ho málo. Tím jsem se vyhnul podstatě problému - pesimismus je na nic a to že všechno je v ****** je natolik evidentní, že rozbor proč to tak je je mrháním datovou kapacitou Internetu.

Proto jako novoroční předsevzetí chystám radikální obrat - každý týden bude na mém blogu alespoň jeden příspěvěk o Robotech, Elektronice, Přírodních vědách, Medicíně, Chemii, nebo o čemkoliv jiném co se netýká mého dosavadníh evergreenu to jest, že po desítkách let Evropského sociálního státu jsme vyrobili několik set miliónů zlenivělých a ve světové konkurenci nepoužitelných lidí .....
Proto se těšte - materiálu je dosti.
Blonďatým čtenářkám se předem omlouvám, ale třeba i na ně dojde nějakým zajímavým drobtem.

Mějte se dobře děcka.
Pour feliciter 2012

100% budu jednou zavřen za výtržnost.

27. prosince 2011 v 16:00 | Petr |  Filosofování
Když jsem před lety jsem jel s exmanželkou vlakem, přistoupil (patrně zfetovaný) zmateně se chovající Cigán a začal se věšet po docela pěkné holce. Partner té holky naprosto ztratil sebeovládání a začal Cigána zpracovávat pěstmí na krvavou hromadu mletého masa, když to viděli dva další bílí, tak se nadšeně přidali. Moje exmaželka - na hubě - obránkyně všeho slabého - chytla hysterický záchvat a ječela "Jdi mu pomoct nebo ho zabijou" - tak jsem šel feťáka zachránít s vědomím že asi jednu dostanu - všechny jsem přesvědčil ať ho nechají, a jak se borec sám začal zvedat z louže vlastní krve - hned se vrhl na mně, protože netušil, že nejsem jeden z útočníků. Jak to viděli chlapi co jeli ze šichty z Nové Huti otevřeli dveře vagónu a skandovali "vyhodit vyhodit" - tehdy jsem Cigána nevyhodil ale díky obrovské přesile i jeho zmatená nervová soustava pochopila, že sedět jak pěna v rohu - je nejlepší jak přežít.

Vyhodit chlapa z autobusu jsem musel o pár let později - opilec svojí zapáchající postavou zavadil o těhotné břicho ženy ještě s kočárem. Začal jí kočárem cloumat, kopat jí do nohou a žduchat do toho těhotného břicha. Tak jsem mu zaklepal na rameno a slušně jsem ho upozornil ať tu paní nechá. Za strašného nadávání se na mně začal sápat, že jsem ho musel držet za límec v natažených rukou - ale co s ním v přeplněném autobusu ? Naštěstí řidič všechno pochopil a při jízdě do kopce k Frýdecké nemocnici otevřel asi ve 20 km/h dveře - nízkou parabolou jsem ho vyhodil z autobusu do příkopu, kde udělal dva kotrmelce a pak hrozil za námi pěstí.

Letos se něco podobného stalo ve Velké Británii, která na rozdíl od nás je právní stát. Gauner byl sprostý na revizora tak jej pasažér, po dohodě s revizorem, vyhodil z vlaku (stojícího). Hajzlík začal tvrdit že jednal pod vlivem hypoglykemie jelikož je diabetik a chlapík co pomohl revizorovi má průšvih.
Celá situace přesně odpovídá mé zkušenosti ze zdravotnictví - zloděj krade leta ale když ho chytnou je najednou diabetik, epileptik, kardiak, psychotik, hypertonik, maminka mu nedávala najíst - a vůbec úplná zdravotní troska - člověk se vůbec diví jak že ho nenašli už dávno - uprostřed vykrádačky - mrtvého na infarkt....
Druhá stránka věci jsou reakce českých čtenářů článku v odkazu - až mě děsí kolik je mezi námi Ježíšů co by nejraději nastavili gaunerovi druhou tvář (hlavně ne tu svoji). A vůbec - jízda na černo pro ně není zločin a naopak zpacifikování sprostého spratka je zločin největší, za který se má viset...

Osobně mám tyto věci 100% vnitřně vyřešené a mám standardní postup - vždy hajzla srozumitelně a hlasitě upozorním ať nedělá to, co dělá nebo volám policii. To je většinou šokuje a snaží se mě zvýšenou agresivitou zastrašit, na to už jsem zvyklý a v naprostém klidu s úsměvem zavolám policajty. Ve fázi běsněnění daného gaunera se často schyluje k pohlavku (na mou hlavu) - ovšem řídím se dopručením mého bratrance - znalce bojových umění - že ruka, která se tě ve zlém dotkne se musí zlomit (vojenský dril v MUSADU se hodí- díky kpt. Lešku) - a asi je to na mně natolik vidět, že k fyzické konfrontaci zatím nedošlo.
Nicméně je jasné, že s pokračováním současného společenského vývoje jednoho dne 100% půjdu do kriminálu, neboť likvidace hajzlíků je mé hobby, které dělám často a rád. Čekám však, že jednou se situace obrátí a budu se zodpovídat z toho, jak jsem hluboce poškodil mentální integritu ubohého chlapce (diabetika, kardiaka, hypertonika, epileptika, zakřiknutého a s těžkým dětstvím....), když jsem na něj volal policajty, anžto se snažil, jako smyslů zbavený, na cucky rozmlátit autobusovou zastávku (což jsem opravdu udělal asi tak před 3 týdny).

Jen taková filosofická odbočka na závěr - jak vidím rozdíl mezi sebou a běžným konfidentem ? Já policajty volám veřejně, zadarmo a informuju předem toho, na koho je volám - na rozdíl od konfidentů, kteří udávají tajně a za peníze...

Kambrijská exploze a vláda agresivních idiotů.

24. prosince 2011 v 4:00 | Petr |  Svět okolo
Nejprve se zorientujeme časově - naše planeta je stará něco přes 5 miliard let a už za miliardu let po vzniku, tedy když byla stará 4 miliardy let na ní vznikl (se na ní dostal ?) život.
Neuvěřitelné tři a půl miliardy let stačilo zvířátkům i květinkám (nebo zvířátko-květinkám - tehdy se to tak nerozlišovalo) být v jednobuněčné formě.
Pak nastalo první období prvohor alias Kambrium, do kterého naši předci vstupovali jako primitivní Volvox Globator a v neuvěřtelně krátké době vznikl tělesný základ celé živočišné říše - čtyřnohá zvířátka, šestihnohá zvířátka, osminohá zvířátka, zvířátka s ulitami a vůbec prazáklad toho co máme kolem sebe dnes.
Od Kambrija se těllesný formát žádné skupiny živočichů už nezměnil - máme čtyři končetiny jako pes nebo tyranosaurus rex. Vývoj v kambriju byl tak rychlý, že se pro něj vžil termín Kambrijská exploze.

S mnohobuněčným životem vznikla i nervová soustava, s nervovou soustavou lovecké chování a s loveckým chováním agresivita.
Pak se zase "nedělo nic" 300 miliónů let až do Jury v druhohorách, kdy se začali objevovat první sociálně žijící dinosauři a jejich vznik je neodvratně spojen se vznikem primitivních forem zvířecí inteligence.
Tedy Agresivita je 2x starší než inteligence.
Tedy je v načem mozku uložena v hlubokých strukturách starých nervoých okruhů.
Tudíž je vlastní širší skupině zvířat (lidí) než Inteligence, která je "zadrátována" v mladších mozkových strukturách (nemluvě o tom, že pořádná inteligence se objevila teprve před 3 milióny let a je tedy 150 x mladší než agresivita)
Už víte kam tím mířím ?
Je nutno být obrařen rodičovskými geny a lehce vychován a lehce vzdělán aby člověk byl inteligentní. Naopak pro agresivitu stačí být vyhnán z dělohy do děcáku.

Ani to nemusí být tak příkrý rozdíl - abych udělal kariéru tím že vymyslím něco co funguje - musím být sakra inteligentní a sakra pilný, ale abych udělal kariéru tím že jsem "aktivista" a prudím tak dlouho až jsem "vykopnut nahoru" - k tomu zdaleka tolik složité práce nepotřebuju.

Proto se nám přemnožili aktivní blbci, kteří vystudovali nějakou snadnou školu - nejlépe sociologii, ekonomiku nebo management. Ničemu pořádně nerozumí a taky nic co udělají moc nefunguje, ale to "pořádné nefungování" nahrazují množstvím svého "díla" a agresivním prosazováním jeho i sebe sama. Jasné ?

Bůh nás chraň před aktivními blbci, na kterých současná společnost stojí. Pár velikánů mysli (můj zemřelý šéf třeba), kteří se ostýchali zamořovat svět odpady své mysli, pak vypadají jako podivíni - balvany, které udivenými otázkami brání ještě dravějšímu toku řeky.
Díky za takové balvany mysli - proud (blbců) je omílá ale ony občas porád jsou.
Dělejte chytré věci, nebo se raději flákejte - pamatujte že Evropa dojede na aktivní blbce.

Přeji všem Veselé Vánoce.


Král zemřel - skřeti jsou nesmrtelní !

18. prosince 2011 v 22:31 | Petr |  Svět okolo
Ačkoliv jsem si slíbil, že budu psát nejvýše jeden blog týdně. Smrt Václava Havla je událostí zcela mimořádnou a nesmírně smutnou.
Václav Havel byl pro nás - generaci Husákových dětí ateistickou náhradou Belzebuba - ďábla nejstrašnějšího - v podání učitelek "občanské" nauky, agitátorů KSČ, SSM, armádních politruků a dalších skřetů kteří drželi bolševický režim v chodu. Dodnes si vzpomínám na věty "socialismus ohrožují západní špionížní centrály spoupracující se zrádci u nás doma např. s Václavem Havlem"
Jediný druhý stejně strašný člověk byl dle bolševickch gaunerů Zbigniew Brezinski - poradce americké vlády a - de facto jeden ze zakladatelů Talibanu - jako protisovětské síly v Afgánistánu.

Pak se začalo něco měnit - v lednu 1989 mi ještě kamarád z Prahy o tom jak vodním dělem zcela promočené demonstranty z Palachova týdne vyvážejí policejní antony 30 km. za Prahu do lesů. 28 října 1989 jsem jako maturant byl na školním výletě v Praze - měli jsme přísně zakázáno jít na Václavák - neposlechl jsem ale dolů na můstek jsem se bál - tak jsem vylezl z metra "U koně" a viděl přes náměstí dole nejakou melu s "helmuty" s dlouhými blými obušky.

Bylo hnusně a chodili jsem po praze sámi jen s Markem Páralem. Bolševická Hradní stráž stála v pohovu a hlasitě pokřikovala na holky - to jsem považoval za jasnou známku že něco není v pořádku - že se něco děje.

Pak se mi dostalo do rukou už staré Rudé právo kde prý byla fotka Václava Havla - vůbec jsem tomu nevěřil - ale dnes vím že to bylo tak.
Bolševici utajovali Vaškovu podobu tak důkladně, že ani novinová cenzura nevěděla že to je velký žert tehdejšího disentu. Co se dělo dál už je známé a stokrát omílané.

Krom podpory "Humanitárního bombardování" Srbska a obecně vývozu demokracie na hrotu bodáku mu lze vyčítat snad jenom jak rychle zapomněl na Olgu a nekde ze stoky vytáhl paní Veškrnovou.
Byl to statečný chlap, měl jasný názor, dobře že s námi byl, a škoda že zemřel.

DODATEK za 24 hodin - skřeti co mají výcvik z dob bolševika jsou opravdu nesmrtelní - když umřel Brežněv - který dal okupovat naši zem - tak tři dny nehrála kina, zrušili mi předehrávku v hudebce, policajti zabavovali lidem rádia a magnetofony a konfidenti udávali jak za Císaře pána co ho posraly mouchy.
Dneska - jsem zažil minutu ticha v Kauflandu ??? Minutu nešly pokladny - pak se rozjely včetně "oblíbené" odrhovačky jak všichni milujeme Kaufland !!! Prý budou taky tři dny smutku. Vašku přál by sis stejný styl jako Brežněv ? A co policajti - budou zabavovat iPody ? A co konfidenti - budou udávat jako vždycky ?

Pravda je lež, lež je pravda. a Google jako prázdná nádoba.

16. prosince 2011 v 15:56 | Petr |  Filosofování
FAKT1: Přítelkyně je na praxi na dětském oddělení naší nemocnice.
FAKT2: Z 25 lůžek bylo minulý týden jedno volné 1 obsazené nějakou nemocnou bílou holčičkou a 23 bylo obsazeno malými Cikáňátky.
Nebudu se pouštět do spekulací o příčinách tohoto poměru (který je ostatně na dětských odděleních všude v republice normální)
Otázkou je - dopustil jsem se konstatováním FAKTU1 nebo FAKTU2 nějaké neomalenosti, nebo dokonce rasismu ?
Jazyková opatrnost (autocenzura ?), takové to koukání přes rameno když člověk něco píše se totiž opět vrátila. Kdysi se nesmělo zle vyjadřovat o Sovětském Svazu (i když jsme tam byli a jejich systém nešlo nevidět). Dneska jsou také témata - politicky nekorektní - o kterých se konvenční tzv. "slušný" člověk veřejně nevyjadřuje. Nicméně zákaz konstatování očividých věcí deformuje myšlení těch, kteří jsou tomuto zákazu vystaveni.
Pokud je očividná pravda zkázana, máme pak jisté obavy konstatovat i jiné pravdy. Dopustím se "reductia ad absurdum". A konstatuju
FAKT3 3 x 3 = 9
Je to pravda? Je vůbec slušné o tom mluvit ? - Zdánlivě snadné otázky, ale položím složitější: Máme právo tento fakt vtloukat do hlavy dětem? Nepoškodí to jejich "individualitu". Nebudou z toho mít psychické potíže v dospělosti ? Nebudou pak převracet popelníce a trhat mouchám nožičky ?

Připadá Vám to absurdní ? Myslíte si že dnešní školství trvá na osvojení základních pravidel ? Pan učitel Vindyš (narozen 1910) chtěl vědět jak vysoká byla tráva u Thermophyll a dával pětky, psal rodičům a sekal ruce rákoskou. Všichni jsme to přežili - a víme že tráva byla nízká neb se jí v kamenité soutěsce nedařilo.
"Fakta jsou zbytečná" a dokonce "pokozují dětskou individualitu". "Důležité je učit myslet". Není ovšem vysvětleno co s těmi co na samostatné myšlení prostě nemají. Zůstanou fakty ani myšlením nedotčeni, odloženi na sociálních dávkách ? A co takhle fakt, že myšlení potřebuje "nějaký materiál" na kterém se realizuje - je to pravda, omyl, nebo je to pravda politicky nekorektní ?

Fakta nám dodá Google - oblíbená chybná představa. Není těžké si představit, že v krabici není co jsem tam nedal, ani v knihovně nemám knihu, kteru jsem nepřinesl. Ani okresní, krajská univerzitní knihovna nemá informace, které do ní nebyly uloženy. Kdo tedy bude zásobovat Google až se všichni na ukládání informací z vlastní hlavy na Internet vykašlou ? (Nebo nebudou nic ne-triviálního vědět)?

V principu tuhle věc konstatuji, ale neřeším neb jsem byl čtenářem svého blogu upozorněn, že ani když budu nadávat - chleba lacinější nebude....
Zcela souhlasím - bude mnohem dražší a v Evropě - plné kreativních a informacemi nepřetížených, (ne?)myslících lidí - jej bude málo.....

Pro případ že bych neměl čas napsat přeji svým čtenářům Veselé Vánoce.

Roboti. socky, Kaufland a Vánoce

1. prosince 2011 v 17:51 | Petr |  Svět okolo
Krátký zážitek byl tak intenzivní, že patrně povede k dlouhému příspěvku do blogu.
ÚVOD:
1. Z nedostatku jiného popisu těchto lidí používám slovo Socka. Socka není stav majetku, ale stav mysli. Patrně nejsem sám kdo zná spousty bohatých socek a znám taky spousty lidí chudých a úctyhodných. Socka se podobá klíštěti přisátému v kožichu společnosti. Na rozdíl od klíštěte však v tichosti nesaje, ale hlučně nadává, že krevní oběh sockami vysíleného státu už nemá tu chuť co měl kdysi.
2. Robot - je zařízení, které zkonstruovali velmi inteligentní lidé, dali do nej to nejlepši co v nich bylo a navíc (V tom je rozdíl od humanitních oborů) jej nakonec zapli aby viděli jestli funguje. Z tohoto hlediska porovnání člověka k robotu je urážkou robota - provonání socky k robotu je pak urážkou tak hrubou, že bych se nedivil kdyby mě SkyNet měl už na svém seznamu.
Definice Kauflandu a Vánoc je předmětem samotného blogu.

STAŤ:
Zmatený po práci a a hladový šel jsem ve čtvrtek do Kauflandu koupit chleba - ve Čtvrtek !!!
Věděl jsem že čtvrtek a sobota jsou dny kdy se objevují nové slevy, ale bylo to tak hluboko v podvědomí, že jsem si to uvědomil až do mně brutálně vozíkem narazil smradlavý a neholený obézní hromotluk, který vypadal jako by byl nesmírně naštván tím, že se dnes musel zvednou z divanu u televize hned dvakrát - poprvé na pracák a podruhé do Kauflandu. Provázela ho ne o moc čistější a ne o moc voňavější zato téměř kulovitá žena nejasno zda matka či partnerka...

Když jsem se vzpamatoval zjistil jsem že celý Kaufland je plný lidí stejného typu - mrtvé tváře mrtvé pohedy vypnutého robota. Jedině snad stařenka stejně zmatená jako já, jenom asi na podkladě Alzheimerovy choroby - taky zapoměla že je čtvrtek a taky byla stejně zoufalá. Dokonce ještě zoufalejší když do ní taky narazila překrásná a nastrojená romská krasavice se slovy běž do pi.. bábo pitomá.....

Krom nás dvou a krom prodavačů zcela zoufalých nebyl v celém obchodě nikdo kdo by připomínal člověka, nebo aspoň zapnutého robota- Zato byl plný lidí, kteří s čistou agresí ve svém chování křičeli na ubohou prodavačku, co je to za bordel, že kafe za 69.90 už je vyprodané. Potřebovali vůbec to kafe? Zaloužili by si vůbec kafe ve slevě ?

ZÁVĚR:
Jinými slovy Vánoce se nám blíží a tohle byla příhoda, která mě měla upozornit včas na to, co přijde.

P.S. Blog.CZ zveřejnil nové registrační podmínky - píše se tam cosi o tom že úplné a pravdivé údaje, které po mně CET 21 chce pak CET21 může zneužít / použít jak se mu zlíbí. HMM - roboti co nemají hmotné tělo nestáli svého tvůrce dosti práce, proto do nich nedal to nejlepší ze sebe, proto tito softwaroví roboti mohou být stejně sprostí jako lidi ...