close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!


Komentáře

Zobrazit vše (276)
Zobrazit starší komentáře

101 semtamčum semtamčum | 11. srpna 2017 v 10:59

Perpeťák je borec, kam se hrabe doktor Kubáč :).

102 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 11:02

Máme li se zabývat prezentací svých choromyslných objevů a vynálezů, kterl Lidstvu většinou přinesou jen zranění, slzy a duševní choroby, vypadá to na první pohled triviální, protože přece máme internet. Bohužel, oproti dialektickému materializmu, zvanému kdysi takzvyný "socializmus" je to dnes naprosto opačně, protože tehdy jsme neměli prostředky, ale téměř všichni se o něco pracně snažli, tak dnes, v dialektickém materializmu, zvaném pro změnu zas "kapitalizmus", máme k dispozici v podstatě zadara všechno co si vzpomeneme, ale každej na všechno s prominutím sere. Vzpomínám na publikační možnosti v bývalém socializmu. Nejvýše  a snad nejupotřebitelnější z hlediska reklamy bylo buď tehdy opovrhované Rudé právo,které bylo v podniku povinně, a pokud  člověku nebyla přečtena příslušná informace na jkaždodenní politické desetiminutovce po příchodu do práce, přečetl si ji u kafe, a nebo po obědě na záchodě. Pamatuji na redaktora rudého práva, který seděl ve svém kanclu po kolena zahrabaný v papírech, který na mne vyvalil své unavené oči, a říkal rezignovaným hlasem: Tak jsem si
vyčíslil, že kdyby se vaše zlepšováky rozšířily do všech podniků, co by to potřebovaly, tak by vznikla úspora 270 milionů korun. Při sedumnácti procentech co z toho dostáváte byste tedy měl vyinkasovat dvacet sedum milionů korun. Po zdanění, a protože těch zlepšováků máte jako koťat, tak by to mohlo hodit tak osum až deset. Co si o sobě člověče myslíte, to chcete víc než generální tajemník ústředního výboru soudruh Husák ? Ten článek jak jste mi dal jsem trochu upravil, a už je v tisku, zejtra to vyjde. Jak vás ovšem seberou policajti, tak ovšem pr vás už nemůžu nic udělat...
Děkuju za to kafe. Doufám, že už mně udali..

103 OK1ACR OK1ACR | 11. srpna 2017 v 11:06

Aby to fungovalo měl by jste psát minimálně do momentu kdy tím začnete být unaven. Cítíte se unaven ?! Ne ?! No tak pište dál, zajímavých historek určitě máte až až ..

Mimochodem, co je zač ta pájecí slitina na hliník ?

104 JD JD | 11. srpna 2017 v 11:19

Perpeťák je borec. Nevim proc jeste nema blog.
Mimochodem to ze se prodalo toho "monitoru" sitoveho ruseni tak malo neni prekvapeni. Bezny "hobby" kontrukter na to kasle. A profesional potrebuje na EMC testy daleko preciznejsi zarizeni. Ono nestaci vedet ze tam "nejkake" ruseni je, ale take vedet jake ma charakteristiky aby vubec bylo mozne urcit zdroj. Generator ruseni bez parametru je taky nanic, muzu paj jen rict, ze zarizeni je odolne, ale vuci cemu vlastne nevim.

105 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 11:33

Výroky JD mi připomínají teoretické dingíry a mantry indžinýra indžinýra roztavené Páječky z bývalého výzkumného ústavu matematických strojů, kde již technika reálně končila v technickém náboženství. Ještě daleko teoretičtější šamanství říznuté notně západoněmeckým Siemensem jsem pak spatřil v tehdy již rušené firmě Robotron v bývalém Východním německu. teoreitčtí odborníci, kteří si ještě když náklaďáky již rozvážely první části jejich výzkumného pracoviště do šrotu, stále vymýšleli nové a nové typy nevídaných mikroprocesorů z východoněmeckých součástek, a jednou jsme na exkurzi viděli vyběhnout ze dveří hajlujícího  muže v bílém plášti. Jeho kolegové ho chytili neprodleně kabátem přes hlavu, a odvezli ho sanitkou. Komentovali to bez vzrušení, že jsou to stále častější případy. Problém měření síťového rušení je velmi široký, a lze na něm založit i teoretický byznys, který se pak po letech v praxi většinou ukáže jako technický finanční tunel.Moje přístroje byly čistě pro praxi. Samozřejmě, že ta výšezmíněná dokonale přísně tajná linka zabezpečená dokonale proti úniku dat měla těch Vašich certifikátů hned několik...

106 JD JD | 11. srpna 2017 v 11:53

Jake "teoretické dingíry a mantry" mate na mysli? Konkretne EMC kompatibilita je totiz oblast, kde je prakticky nemozne vsechno dopocitat. Hledani ruseni je v praxi podobne hledani "duchu". A naprosto krucialni predpoklad je vedet co vlastne hledam.
Vy nabizite skatulku, ktera "neco" (=nevim co) ukaze. Jenze co kdyz zarizeni vyzaruje uzkopasmove ruseni na frekvenci pouzivane napriklad HDO? Ukaze to to vase zarizeni? Myslim ze ne, protoze jinak by muselo ukazovat realny HDO signal taky jako "falesny" signal.

107 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 12:37

Hledání duchů, to je ten správný výraz, děkuji Vám za něj. Ještě po pětadvaceti letech vidím trojici lidí před posluchár rnou 204 na elektrofakultě, kteří v pokleku zírají na černou krabičku strčenou do zásuvky na chodbě,která v minutévých internalech dělala tiché dlllll...t. Jeden muž byl jakýsi poručík, teoretik, druhý podivný šedovlasý šoumen s esesáckým ksichtem,který když si sýáhnul do kapsy pro kapesník, protože se chtěl vysmrkat, tak jsem měl dojem, že vytáhne konečně placku a sebere mně, a já. Teoretik pořád vykřikoval, že to není možný, že je to něco jinýho, esesák se díval na hodinky, a když to píplo popáté po pěti minutách, tak ke mne prohlásil: My tady počkáme, a vy to teď běžte vypnout. Když jsem se pak opět vracel k dolním barákům na Náměstí říšských branných sil, potkal jsem tuto smutnou dvojici, jak směřuje proti mně. Teoretik vytáhl minitor z kpasy, podal mi ho, a řekl: bereme od každýho tři kusy, přineste mi pak fakturu....
Co se týče HDO, to jste asi jenom omylem něco narychlo plesknul. Viděl jste někdy
v podstatě kulatý signál HDO bez hran , jak někde shazuje počítače ? Ten nejstarší simulátor dával šestnáct jehlových ompulzů o délce 20 ns a výšce 0-70V jednou za minutu, a v rádiu jste slyšel, pokud jste o tom věděl,  velice slabé prsknutí jako vzdálenou atmosférickou poruchu.

108 vava vava | 11. srpna 2017 v 13:04

[104]: A nestala se už tato diskuse blogem sama o sobě ?

PS. Netrpělivě čekám, až se prokoušeme k tématu elektronika pro psychotroniku.  Přiznejte se, co jste bastlil pro Kahudu ?

109 JD JD | 11. srpna 2017 v 13:15

S HDO jsem nic neplacnul. Problem je obracene, kdy zarizeni nesmi generovat ruseni, ktere rusi neco jineho. Napriklad ten signal HDO. Kdyz to zarizeni bude delat, zadny pocitac to nechodi, ten vas "monitor" ani nepipne a presto to bude spatne.
Mimochodem ten generator, 70V spicka na sitovem napeti, toho si dobre udelane zarizeni, vcetne bezneho pocitace, ani nevsimne. Odolnost proti pulzum se testuje pulzy v radu kilovolt a (nektera) zarizeni to musi vydrzet bez preruseni funkce. (Teorii o definovane energii tohoto pulzu vas otravovat nemusim, ale desitky joule to uz je poradna rana.)

110 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 14:40

....Zařízení které nesmí genrovat rušení, které ruší něco jiného...

To se mi zdá od Vás jako boží definice. Pokud bych chtěl nějakou skutečnou ránu, tak použiju třeba vodíkový tryatron, vysokonapěťový zdroj 50 kV, a baterii keramických diskových kondů, a lehne budova a ne jen nějaké zařízení. Pokud se ovšem nacházíte v praxi, a živíte se s tím,  jste honorován za to, že ukážete na bednu a řeknete ano nebo ne, a když pak dojde na lámání chleba, tak to souhlasí. K těm strmým impulzům, výkon tam moc nehraje roli. V devadesátých letech minulého století pak byla potíž, že tu nic nebylo. Dnes kdy už rušení může být třeba 100 GHz, je situace zajímavější. Pro zákazníka jsme třea konstruoval přístroj, který se zapne při výběru televizorů nebo mobilů, digitálních radiostanic pro export, a pak se jen přístroje zapínají, a kladou na jednu nebo druhou stranu. Když to chtěl koupit, cena se mu zdála příliš vysoká, a koupil si mne tedy jen jako servis, takže jsem jednak v bezpečí s technologií, a jednak je to jeden z nejlepších kšeftů, který jsem kdy měl.

111 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 14:58

Vava: Co se týče profesora Kahudy, strávil jsem u něj několik let, pohyboval jsem se tam jen jako externista, a většina tamějších mágů, kteří to měli jako zaměstnání mne tvrdě nenáviděla, protože se jednak domnívali, že někomu zvenčí sloužím, a jednak jsem je šokoval tím že jsem nebyl jednak akadmeicky vzdělán, a jednak tím, že jsem nežil na nějakých cizích starých nápadech, vyčtených někde z nějakých zaprášených vědeckých časopisů, ale dovedl si vymyslet to na čem budu bádat sám. Profesor Kahuda byl vizionář s neuvěřitelným charizmatem, a když vyvalil své oči, a něco pronesl svým dunivým hereckým hlasem, brali to všichni za pravdu. Jeho neštěstím bylo, že byl neprodyšně obstoupen zástupem různých vědeckých podvodníků, a ti ho izolovali jako svého finančního guru, a dostat se k němu bylo prakticky nemožné. Když jsem se tam poprvé objevil na jisté doporučení, chytil mne hned u dveří za ruce, a násilím mne nalisoval do nějakého křesla s dráty. Na ruce mi přitiskl film, a pak jsem se zděšením začal docela masivně jiskřit. Profesor pak vytrhl kazetu, odběhl do laboratoře, a když vyběhl ze dveří, řval dunivýh hlasem na sbíhající se lidi v bílých pláštích: Dostali jsme ho. Já to věděl !!! A třásl mi fanaticky rukou. Tehdy se zrovna věřilo na neomezené možnosti psychické diagnostiky Kiriljanovovy fotografie. Podobných příhod jsme napsal asi třísetstránkovou knihu. Asi za tři roky jsem byl jeho fanatickými souvěrci z kolektivu vypuzen. Napsal jsem na prvním počítačiPC-XT  diagnostický program, který umožnil indikovat podvodníky tím, že je nechal půl hodiny libovolně podvádět, psal jim geniální výsledky,  a pak jim vytisknul jejich skutečnou statistiku. Vypadalo to, že nakonec sám profesor Kahuda byl rád, že mne vyhnali, protože po prvních skandálních zjištěních jeho firemních mágů, kteří nejdříve měli značný  zájem se nechat otestovat, a vzápětí se otesování zase fanaticky báli,došlo k několika skandálním zjištěním...

112 JD JD | 11. srpna 2017 v 15:08

Vykon tam hraje roli neprimo. Na vstupech jsou ochrane obvody, ktere energii, kterou nesmi pustit dal premeni na teplo. A toho tepla muze byt jen urcite mnozstvi najednou. Proto se u testu EMC pulsem mluvi spise o energii, ne o vykonu.
Nemuzete postavit zarizeni napriklad vedle explosivne pumpovaneho generatoru (FCG - Flux Compression Generators) a cekat ze prezije.
Jenze na test EMC nepotrebuju ani FGC, ani nejake "rusitko" nedefinovanych parametru. Potrebuju presne znat co to jeste musi zvladnout a testovat to az na samotnou hranici.

113 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 15:16

Vezměte si mikrovlnou děličku / 10 GHz/ , pusťte do vstupu šum, a na ní / na pouzdro /nalepte izolovaně stříbrný pásek, tak 5 x 20 mm pak k tomu šoupněte cokoli jako mobilní teefon a podobně, a uvidíte o čem mluvím. Co se týče testů, dostanu k disposici vagon zapnutých televizorů, a mám za dvě hodiny vytřídit ty špatné / někdy až 40 procent. Jindy stojan 200 mobilů, a totéž. Tolerována je chyba 1 procento. Někdy bych Vás pozval, abyste si to zkusil konvenčním způsobem, to je se standartníma  telekomunikačníma bednama jedna za třičtvrtě melounu. Strávil byste na tom svůj produktivní věk...

114 P. P. | 11. srpna 2017 v 15:35

[113]: Neuveritelne.
Ve smyslu, ze se tomu neda verit.

Ctu pro relaxaci knihy ruznych autoru scifi. Tato dikuze mi pripomina neco mezi fantasy a scifi literaturou. Pane Šedý trochu sve pribehy uceste a vydejte jako povidkovou knihu. Zda jsou v nich nejake skutecne udalosti nehraje roli a nazor nechte pouze na ctenarich.

115 JD JD | 11. srpna 2017 v 15:40

No jo, ale to je rozdil ceho chci dosahnout a volit podle toho nastroje. Na prozvoneni kabelu staci "piskac", na zjisteni zkorodovaneho spoje potrebuju ale uz lepsi zarizeni: ohmmetr. A pokud nekdo prejede datovy kabel jesterkou a ma "jen" misto s jinou impedanci, pak jsou me obe tyto zarizeni nedostatecne.
"Telekomunikacni bednou za trictvrte melounu" by to zjistit slo. Obycejnym reflektometrem !mozna! taky.
A co z toho plyne? Nic. Monter v terenu podezrely kabel preventivne nahradi. Ale vyrobce kabelu nude minimalne nektere namatkove testovat nejen tou bednou, protoze resit reklamaci nekolikatydeni produkce kabelu diky vade v technologii vyroby je o nekolik radu drazsi.

116 JD JD | 11. srpna 2017 v 15:44

[114]: Souhlas. Docela dobre by se to (mozna) cetlo, kdyby hrdinovy nikdo porad neschazoval veci ze stolu za ucelem uvolneni mista pro demontraci vlastni neschopnosti. :-)

117 JD JD | 11. srpna 2017 v 16:00

[113]: kdyz vezmu sum, nacpu to do delicky, ziskam (neprekvapive) zase jen sum. Realna fyzikalne omezena delicka bude ovsem vyzarovat a o to vice, kdyz ji pomuzu tim, ze na ni neco nalepim.
Ale v cem je to lepsi, nez pustit ten sum do anteny rovnou a na neco to namirit nevim.
Mimochodem neni sum jako sum, ale to je jen hnusna teorie akademiku.

118 Vladan Vladan | E-mail | 11. srpna 2017 v 16:04

[48]: Já tabletky nekupuji, jím zeleninu z vlastní zahrádky a vitamínů C s tou
,, správnou  točivostí ,, mám habaděj.

119 petr-kubac petr-kubac | 11. srpna 2017 v 16:37

Bohužel nemám čas diskusi sledovat a přečtu s posledních asi 40 příspěvku až dnes v noci - v pauzách mezi léčením pracujícího lidu.

Nicméně jsme se od psychiatrie přes elektro dostali až k patafyzice - z čehož jsem upřímně nadšen. Radost mi kalí jedíně myšlenka, že pravé směřování tohoto blogu objevil jsem až sedmou sezónu jeho psaní.

Jinak k otázce psychoelektroniky rozhodně pana V.Š vyzývám aby to pojal podrobněji, moji dosavadní známí k ní totiž přistupují stylem "víme, že je to kravina, ale zákazník platí faktury včas"

120 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 19:05

Kdybysme měli zase začít s psychiatrií, mám tu básničku z interny.

Ukažte ručičky, kambodžský sestřičky,
nojo, černý...
Ukažte nožičky kambodžský sestřičky,
nojo, černý...

Dostal jsem injekci od pana doktora
byl jak bota...
Teď už jsem zas venku
ale mám žloutenku
od Pol-Pota...

121 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 19:11

A už tady zase máme něco se správnou točivostí ze zahrádky, jen autorovi tiše závidím, jak té sptávné točivosti věří. V obchodě jsou teď i vajíčka se správnou točivostí. Kdo to sežere, ten se zatočí. Věřím že na správnou stranu, nebo do správné lednice...

122 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 19:15

/117/Pokud máte doma nebo v háku nějakej analyzátor,tak se o tom co říkám, přesvěčte. Rozměy pásku jsou vhodné třeba pro pásmo mobilů až wifi. Třeba z jistého  internetového routeru poměrně slavné značky Vám to udělá blikač jak robot doktora Kubáče.

123 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 19:22

Musím se podívat, co tropí plukovník Láhvička - Měkoň na Danykovi. Je přecejenom pátek, a zejtra je sobota, to je šábes, kdy se v Izraeli nepracuje, ale on půjde jistě zase s mravnostní jednotkou kontrolovat bordely na Václavák do Smeček, testovat přitom bezplatně svou hydrauliku, a vsadím se že neprodleně vykuchá i tamní slečnu Tanny Go svým nejnovějším nožem na stahování kůží, který již předtím vyzkoušel na některých svých zadržených.

124 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 19:25

Na Danykovi je ticho jak v hrobě. Plukovník Láhvička - Měkoň zřejmě zaspal s kalachem na klíně při čekání na teroristu Šoupala konec pracovní doby .

125 Báša Báša | E-mail | 11. srpna 2017 v 19:44

[122]: Maďary na Vás, lumpe. Tam lezou za Budapeští takový věci po síti, že mi kvůli tomu kliet koupil analyzátor za 300 litrů, kterej mi pak chvílema naměřil celkový harmonický zkresleni (THD) přes 40%, o asymetrickejch poklesech v řádu desitek procent a flickru, že blikaly i monitory u kompů ani nemluvě. Tam byste si užil.

126 Prepeťák Prepeťák | 11. srpna 2017 v 19:53

Teď mi nějakej nelida psal, abych v tý básni vyměnil kambodžský sestříčky za slevenský.Já proti slovenským sestřičkám a dokonce i slovenský primářce nemohu nic mít. Když jsem byl v nemocnici, vždy ráno přicházela mladá slovenská žena a přívětivě hůtorila:

Tak čo pán šedý, čo ste mi pripravili v pempers ?

Já nemám pepmers, odpověděl jsem podle pravdy. Ona vzkřikla:

Preboha, čo sme vam je včera nedali ? Nevrávtě preboha že stě to nechali pod perinou!!!

Ne, odpověděl jsem nenechal jsem vám nic pod peřinou...

Ona pak odhrnula peřinu, protože mne není radno věřit, a zahůtorila:

No to som si opravdu oddýchla, pán šedý, že ste mi tam nič nezanechali, to je dobre, to je dobre...

Slovenská primářka byla starší méně doslýchavá ale velice společenská žena, která chodila se svou suitou mladých horlivých studentů.

Tak čo pán šedy, aká byla stolícia ?

Bez závad.

Akože bez závad ? Zmertě mu cukor, musí mať tak minimálně dvadcať...

Cvak do ukazováku...

Šesť? Preboha ako stě to zmerila dievča, ešte jednou.

Cvak do ukazováku...
Peť ďévět ? To neni ni možna...

Cvak do ukazováku...

Šesť. To neni možna. Ale to príďe, pán šedy, stači keď zas něbudětě brať léky čo som vam predepísala...

Byly pečlivé, za ten tejden co jsem tam hnil, mi měřili cukr šedesátkrát, jako kdyby si mně schválně vybrali jako exemplární příklad.

127 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 19:56

/125/ děkuji za podporu, uvědomte si ale člověče, že podporujete podezřelého.

128 Báša Báša | 11. srpna 2017 v 20:11

[127]: To je v pořádku, já mám zamčeno a zatažený závěsy.

129 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 20:18

Budeme li se věnovat na žádost doktora Kubáče psychoelektronice, popsal bych zde přístroj VB Styk, který jsem používal v práci aby mne spolupracovníci ve dne, a nebo zvláštní oddělení v noci, nelustrovalo šuplata. Byl to odporně světle hnědý kryt od sovětského stykače z počítače JSEP, který obsahoval plochou baterii,tranzistorový měnič, elektrolytický kondenzátor 200 mikrofaradů ze zdroje, diak, tyristor a relátko. na obou krajích krytu byla přilepena měděná folie. Pokud někdo zdvihl VB STYK ze stolu, měnič asi za pět vteřin nabil kondenzátor na 250V, diak sepnul tyristor, tyristor sepnul relátko, a to připojilo elektrolyt na měděné polepy. Postižený pak vycenil zuby, ušní boltce se mu odchýlily od hlavy, zahajloval, a když mu klesající napětí dovolilo tlumeně vykřiknout, zahodil pak VB-styk do rohu místnosti, a psychicky odpočíval,hledě na černé vypálené plošky na prstech, zatímco ostatní vdechovali charakteristický puch spálené kůže jak z krematoria. Jednou v noci našel pracovník zvláštního oddělení, který byl posedlý touhou, po pracovní době odpolední směny hrabat se v odpadkových koších v kancelářích, VB styk ve skříni, kterou otevřel. Po sepnutí relé vyrazil hlavou ve skříni přišroubovanou poličku. Ráno jsem ho měl navštívit. Otevřel jsem cigaretovým kouřem naplněnou místnost, kde na stole stál radiopřijimač Lambda 5, a vedle zapečetěné registračky, a původně měl v úmyslu vojensky odzdravit.Sarý šedovlasý muž s obvazem na čele vypoulil oči, ukázal na VB-styk na stole, a začal psychoticky kvičet. Vzal jsem přístroj, achtěl odejít, když mi okolo hlavy zasyčela nějaká přísně tajná knika od civilní obrany, a zapadla do rohu místnosti...

130 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 20:26

/127/ Pokud máte zamčeno a zatažené závěsy, a ještě se k tomu dobrovolně písemně přiznáváte, pak jste na nejlepší cestě, aby Vás plukovník Láhvička-Měkoň z PO.BOX 41 158 OO Ptaha Zbraslav zapsal též jako mně, závadového občana do přísně tajné neexistující kriminalistické databáze Očista, do složky pod nějakým krycím jménem, typoval bych ZACLONA, s krátným "A", aby to bylo charakteristické, ale nikdo nepovolaný nic ze zápisu nepoznal.

131 Vladan Vladan | E-mail | 11. srpna 2017 v 21:19

Prpeťák je buď duševně chorej nešťastník , nebo vtipálek se zvráceným smyslem pro humor.

132 Báša Báša | 11. srpna 2017 v 21:24

[131]: Ony se ty dvě možnosti vylučují?

[130]: A to jste nikdy neměl co do činění s mravnostnim!

133 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 11. srpna 2017 v 21:29

Všechno mám zapsaný, brzy k tobě Bášo přijde domů Zákon. Heklery jsou vyčištěny a nabity! Jen doufám, že máš aspoň Čtyřlístky v knihovně nebo zlato pod šupletem v kredenci, jinach bych byl nasranej a mohl bych vyvíst něco ne moc pro tělo zdravýho!

Hola hí hola hí, Šedý je náš vedoucí!
Hola hí hola hí, Šedý je náš vedoucí!
Hola hí hola hí, Šedý je náš vedoucí!
Hola hí hola hí, Šedý je náš vedoucí!
Hola hí hola hí, Šedý je náš vedoucí!
Hola hí hola hí, Šedý je náš vedoucí!
Hola hí hola hí, Šedý je náš vedoucí!

Tomu se říká opakování motivu a posiluje prý to ducha. Pan instruktor Kadlec nás to aspoň tak učil...

134 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 11. srpna 2017 v 21:41

Muž mých kvalit se nevnucuje,
kam přijde, tam to musí fičet,
dej se sbalit - šance tu je,
že snad i potom budeš křičet...

135 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 21:47

Nojo, plukovník Láhvička alias Měkoň ist da. Na jeho psychické choroby dosud nemám, a proto se u něj učím, abych něco zastal než natáhnu bačkory. Kaktusy vpřed !!! Oknama bez dveří. Huaáááááááááá !!!

136 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 21:50

Být podplukovníkem Kadlecem z policejní akademie věd v údolí dutých hlav, tak nebudu bourat na Vinohradech, ale zajedu s vágenem do výrobní haly nebo skladu v lihovaru.

137 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 21:57

Nejvíc posiluje ducha katolická mše. Před lety jsem zašel do nejmenovaného pražského kostela, poklekl ke zpovědnici, a zašeptal do mřížky: Bony, bony, tři padesát. Ze zpovědnice se ozvalo výrazné šustění, a za chvíli se mřížkou vysunula trubička bolševických stokorun, a tichý hlas pravil:

Sto prosím.

Kdybych byl závadový občan, strčil jsem trubičku do kapsy a odešel. Jako věřící jsem zastrčil trubičku zpátky. Z budky pak vyběhl starý muž v kolárku, a říkal mi:

To jste byl vy ?

Ano, říkám já. Já jsem vás zkoušel.

Kdo jste člověče?

Zeptal se mně rozčileně muž v kolárku.

Chtěl jsem mu říci: Jsem doktor Sorge. Potom jsem se rozmyslel, a řekl jsem?

Já jsem Ďábel...

138 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 11. srpna 2017 v 22:02

Chlopak musí hlavně mít silný penis a krásnou juniformu s hodností aspoň majora!!! Pak každá teče jako nijagára!!!

mens-blogs.com/cz/

139 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 22:11

Mravnostní policie již trénuje na šábes...

140 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 22:16
141 Seks Pistols Glock 34 Seks Pistols Glock 34 | 11. srpna 2017 v 22:39

Máme rádi špínu, špína je nám vhod, proto serem na život...

142 Ten, co mnoho ví Ten, co mnoho ví | 11. srpna 2017 v 22:45

"Kolík, který vyčnívá, bude zatlučen."    

autentický citát generála Komorouse po dvou lajnách kokeše z haubny Lamborghíni

143 vava vava | 11. srpna 2017 v 23:01

Škoda, tak se to pěkně rozvíjelo. Ale jako názorná ukázka důvodu zakázaných komentářů to stačí.

144 Perpeťák Perpeťák | 11. srpna 2017 v 23:05

Generál Komorous si tehdy dal z haubny svého lamborgini jen dvě čáry Nama, a pak pěnil tak, že raději odešel sám z narkocentrály.

145 Vladan Vladan | E-mail | 11. srpna 2017 v 23:59

[133]:Co bereš magore?

146 Vladan Vladan | E-mail | 12. srpna 2017 v 0:03

Perpeťák je holt svůj, ale ,,Herr Otto Flick ,, je vážně duševně nemocnej.

147 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 12. srpna 2017 v 2:46

Nešiřte tu pomluvy o jenerálu Komorousovi. On byl velký náčelník a jeho pozlacená šavle, se kterou pasoval nováčky do stavu, byla vyhlášená mezi mužstvem stejně jako jeho olbřími úd mezi ženským osazenstvem policejního prezídia!!!
Mohl bych tady sloužit jedním citátem doktora obojího práva Komorouse, prosím neplést s doktorem pod obojí, to je něco jiného!!! Často při výsleších říkal, že jedno vřelé slovo dokáže prohřát tři zimní měsíce ve vazbě ruzyňské věznice.
Rád bych tady uved víc, ale kdo z vás fouňů má bezpečnostní prověrku na přísně tajné?

148 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 12. srpna 2017 v 2:48

Ať si Kubáč nebo Levý,
na Hrad musí Vašek Šedý!!!

VENCA FOR PRESIDENT!!!

149 Herr Otto Flick, zatím bez Helgy Herr Otto Flick, zatím bez Helgy | 12. srpna 2017 v 2:58

Dejte si pozor, pokud vás zastaví policistky. Může se z toho vyklubat velké překvapení!!! Vzhledem ke genderové rovnosti a zavedení kolonky třetího pohlaví dochází v posledních měsících k náboru velmi podivných individuí a mám vobavy, že nám díky těmto "osobám" začnou povážlivě klesat procenta objasněnosti TČ a budou se krátit prémije!!!
Ale možná taky ne, a bude to přesně naopak, protože lidi se při jejich odmaskování přiznaj k čemukoli. Nechme se překvapit!!!
https://www.xvideos.com/video1137670/shemale_police_officers_punish_a_man

PAMATUJTE SI, ŽE OBČANI MAJÍ PRACOVAT A SPÁT!!!

150 Herr Otto Flick, porád na Hlegu čekající Herr Otto Flick, porád na Hlegu čekající | 12. srpna 2017 v 3:04

Vladane, píšu si tě do notýsku!!! Já ti ukážu duševní nemoc!!! Už si na tebe chystám mosazného býka a švestkové dřevo...

151 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 12. srpna 2017 v 3:06

Já to tady vedu!!! Epesní song vod mý voblíbený kapely!!!

https://www.youtube.com/watch?v=9dFCJyfi9no

152 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 12. srpna 2017 v 3:14

Jen pěkně spinkejte, občané, ať máte hodně sil do další pracovní činnosti!! Tak to má být!!!
Jen díky nám můžete klidně spát. My sem hlídací psi demokracie. Musíme často štěkat, občas kousnout, ale stále nahánět strach!!
Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec který loví psance. Lovec lidí. Ušatý traktorista

153 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 8:58

Mravnostní oddělení ze Zbraslavi přestane dělat bordel, až se holt zpije na služebně do němoty, jinak jim pořád hrabe. Doufám, že budou hošši včas na Gay Přijde, a pak honem na kontrolu pražských bordelů, a testovat zadara hydrauliku...

154 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:07

Ten výšeuvedenej ruskej majór z kosmodromu s těma jeho mastičkama vypadá jak ideologický nepřítel jehož foto bylo vygenerováno ve fotošopu na americkém velvyslanectví, a předloženo českým závistivcům, a nebo ještě spíš na ruském velbvyslanectví, aby dehonestovalo americké velbvyslanectví z kažení českých, školami ještě povinných nezletilých.

Děkuji doktoru Kubáčovi, že to zde ze zřejmě ze studijních důvodů "komu hrabe", nechal.

155 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:18

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/446122-nedivejte-se-do-zablesku-nepouzivejte-kondicioner-na-guamu-se-siri-navod-na-preziti-po-raketovem-utoku.html

Vzpomínám s dojetím na svou dávnou službu své socialistické vlasti, kterou jsem měl teoreticky chránit před imperialistickými agresory, kteří se poté za pár let ale stali velením našeho českého Bundesvéru ve druhém protektorátu Bo"hmen and Ma"hren, a maličkého slovenského svobodníka P., který se právě vrátil z kurzu protijaderné obrany, a dával nám při ranní rozcvičce povely "Atom zprava", Atom zleva", a pak několik dřepů, po nichž si neopakovatelnými pohyby oklepával své vybavení v trenýrkách , které se mu při dřepech zaneslo pískem, jelikož na rozdíl od většiny z nás dosahovalo při dřepech až na betonové panely buzeráku..

156 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:18

Proč vymejšlet porád ve filmu něco novýho, a ztrácet čas a platit náklady, když stačí vzít nějaký starý dobrý film, a osadit ho novými herci ? A aby to tahlo, a sypaly se prachy, tak v tom samozřejmě musí být nějací úchyláci. Teď třeba na internetové televizi Stream jde již asi podesáté stejná filmová sekvence s telefonujícím idiotem, jen mluvený text je zase jiný. Chce to prostě vytvořit panenku, a pak na ní jen věšet pořád nový šatičky. Troškovy Kameňáky...Jaroslav Hašek ve své Historii strany mírného pokroku v mezích zákona popisuje hudebníka, který přinesl kolegům do putyky partituru úplně své nové písně,a zahrál ji. Všichni mu říkali, že je to prastará lidová píseň Holka modrooká. On se rozplakal, a než se opět opil do němoty, přísahal kamarádům, že si toho nevšiml. Odkud pochází asi 90 procent Gotových paskvilů ? Štajdl nebo Janeček se někde ožerou v hospodě, prohrajou u stolu půl melounu, a tak sáhnou po nějakým starým americkým cajdáku, samozřejmě že je to nutný hned patentovat u Dilie,  a prachy se zase rychle vrátí do kapsy jako holubi do holubníku, a lid je spokojen. Kdysi takový po krk zadlužený mistr Smetana, když mu jednou od rána zvonilo v jeho hluchém uchu, vykřikl znenadání s vypoulenýma očima na svou udřenou manželku, která právě něco schovávala pod postel, protože za hodinu měl přijít exekutor:

Já vám nařežu vy čeští volové, že se z toho / s prominutím / poserete !!

A jak řekl tak udělal, a za odpoledne a večer sepsal libreto k Prodané nevěstě. Národ ironii nepochopil, nadšeně to pr řijal a akceptoval jako na každé správné psychiatrii.....ář

157 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:19

Pokud nemá člověk ty správné řidičské koule, může se zachovat jako jistý zajímavý pán který se často nacházel pozdě večer u Hlavního nádraží v Praze, a když šla nějaká dáma, rozepnul se vepředu dole, a pravil:
Dneska jsem s tebou skončil...
A vytáhl dlouhý lesklý nůž,šmiknul, a to co ušmiknul, zahodil před dámou do blízkého roští. Protože byly za měsíc vždy tak dva infarkty, přestrojil se za dámu policejní detektiv, a po krátkém šoku, který taky utrpěl se vzpamatoval,  exhibicionoistu neprodleně zatknul, a vyhledal i v roští předmět doličný, což byl  kus točeného salámu z Kosteleckých uzenin. Vsadím se, kdyby ale exhibicionistkou byla dáma, a učinila totéž jako exhibicionista před policistou, přestrojeným za policistu, tak by ten policista utrpěl infarkt bez akce.

158 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:19

Co se týče obtížnosti učení cizích jazyků, jedna z méně známých metod výuky zřejmě je, podat při učení žákovi projímadlo. Kdysi jsem jel ze zabijačky v Brně vlakem do Prahy. V kupé jsem cestou studoval překlad kriminalistickou učebnici profesora Ernesta Lambrosiho "Typy kriminální" z roku 1912. Tu ve mne slabě, a pak silněji šplouchlo, a když se to stalo potřetí, vyrazil jsem jak raketa k místnůstce na začátku vagonu. To co pak tak milisekundu dříve než mělo poté nastalo zde nebudu popisovat, protože vím, že to zde čtou dámy, když jsem se pak po deseti minutách mírně otřesen a sláb v nohou vrátil do kupé, až do Prahy mi v uších znělo:

Durante le fermate nelle stazioni e vietato servirsi de la ritrrata.

a:

Lusage du kabinet est interdit pendant  aret du train en gare.

nevěděl jsem kde se ve mne berou ony věty z řečí, které jsem nikdy nestudoval, až těsně před příjezdem do Prahy jsem onu místnůstku ještě jednou pro sirotčí jistotu navštívil, a zahlédl to tam napsané na tabulce na dveřích.

159 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:20

Ještě že tu máme naši zlatou wikipedii. Každej je odborníkem v libovolným oboru za pět minut . Rakve, biče, olejovky, francouzáky, turbany, latina, vaření prahů nerezem, kalení nožů...A všecho rychle, a na kuchyňský lince nebo v obejváku. Hlavně nečíst nějaký knihy. Ty jen dělají z člověka blbce

160 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:22

Pan spisovatel Hrabal kdysi říkal, že "existují skvrny, které se nedají vyčistit bez porušení podstaty látky". S panem Hrabalem jsem často sedával u stolu v hospodě U hada, a nevycházel z údivu, co říká po pár pivech, a z toho, že se to pak vůbec neobjevovalo v jeho zvláštních knížkách. Ono to asi bude také souviset s tím natrženým a nebo nenatrženým obočím, či dosaženou vojenskou hodností. Právě třeba na tu hodnost jsem se Mistra ptal, a on se zachoval jak tzv. trinitrotoluen, a tak jsem se pak už ani neodvažoval ptát se na tu jeho "pásku na rukávě", /a řidičák na trabanta za ní/. V dělostřelecké příručce jsem jednou na vojně četl, že trinitrotoluen je tak stabilní vojenská trhavina, že se s ní dá dokonce topit v kamnech. Protože jsem nedůvěřivej, opravdu jsem jednou ukradl kousek TNT, a zapálil ho sirkou, a ono to teklo jako pasta na parkety, smrdělo jak rasův pytel, a kořelo takovým modrým plamenem.

161 Herr Otto Flick Herr Otto Flick | 12. srpna 2017 v 9:25

www.snb.websnadno.cz/

Web o nás, web o vás...

162 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:26

=======================================

Plukovník Láhvička mne zastoupil, a uvádí, procitnuv na služebně na Zbraslavi ostrým ranním sluncem,   zápisky z přísně tajné neexistující kriminalistické databáze Očista, kam mne zapsal jako závadového občana pod přísně tajným krycím jménem  Brouk Pytlík.

========================================

163 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:30

Pokud jste již také registrováni v přísně tajné neexistující kriminalistické databázi Očista,  a z nějakých důvodů tam být dále registrování nechcete, napište na adresu:

PO. BOX 41 156 800 Praha Zbraslav

164 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:31

Zadarmo to ale nebude, to je přirozené !!!

165 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:40

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#OCI1.jpg

Plukovník Láhvička doplňuje data přísně tajné kriminalistické databáze Očista v ochranné IT mikině. Proto doktor Kubáč myslí, že jsem pachatelem nekorektních výroků já. Plukovník Láhvička se ovšem se svým TORem nenechá tak snadno chytit. A i když ho vyfotografujeme, stále nevidíme jeho temnou tvář . /Deep xicht /.

166 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 9:46

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#che.jpg

Slečna Tanny Go vyfotografovaná teleobjektivem v okénku WC objektu veřejného domu ve Smečkách vzpomíná na plukovníka Láhvičku při poslední mravnostní kontrole.

167 Vladan Vladan | E-mail | 12. srpna 2017 v 10:15

[150]:Napiš si to kam chceš, ale doporučuji ti, nech si to vytetovat na čelo, aby jsi nezapoměl kam si ho dal. Případně, kdyby ti ho ošetřovatel zabavil.

168 Vladan Vladan | E-mail | 12. srpna 2017 v 10:19

System dle Prška funguje, právě jsem se vypsal do úmoru. :-)

169 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 10:50

Někdy se to halt stane, a uzdraví se první ošetřující lékař.

170 Perpeťk Perpeťk | 12. srpna 2017 v 10:51

Pravotočivá, či levotočivá ?

171 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 11:15

Vidím nahoře, že systém začal kolabovat, a
uvádí jen část příspěvků. Ostuda v dobách dnešních neomezených pamětí...

172 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 12:24

Všichni lékaři jsou již unavení, a přitom se ještě ani nezjistilo, komu hrabe...

173 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 13:09

Dnes tu nikdo není, všichni jsou na Václaváku na Gaj Příde.

174 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 13:46

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/zive-z-alegorickeho-vozu-prague-pride-v-centru-hlavniho-mesta-vrcholi-35583?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

Chtělo by to nízkoletící zemědělské práškovací letadlo Čmelák s nádrží plnou vyzrálé vodou ředěné prasečí kejdy, a jemným rozprašovačem ...

175 Richter Richter | 12. srpna 2017 v 14:21

Perpeťáku, blahopřeji ke stovce.

Blahopřeji i k budoucí dvoustovce.
Kubáč je již asi zlostí bez sebe, že to nefunguje. Doražte ho!

Pořád jsem ale doufal v popis pájení hliníku, leč je to asi něco vašeho tajného, tudíž chápu, že se nesvěříte. Pokud přece jenom, dávám vám své čestné slovo, že se pájením hliníku nezabývám, nezabýval jsem se, a věřím, že ani zabývat nebudu.
Tak moc a moc prosím.

176 OK1ACR OK1ACR | 12. srpna 2017 v 14:23

Jo, to pájení hliníku, resp. co je zač ta vaše slitina, to by mě taky zajímalo ...

177 semtamčum semtamčum | 12. srpna 2017 v 15:05

[176:]
Já mám teď pocit, že to bude něco jako "velryba sírobřichá", kterou si Jaroušek Hašků nedokázal odpustit, pro pobavení své i kamarádů :).

178 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 15:22

Slitina kterou jsem leta prodával pocházela ze stařičké tesly polovodiče, kterou zrušili. Při výprodeji skladu mi mezi ostatními brakujícími podnikateli kteří vše skupovali za pětku, padl do oka poměrně zkorodovaný plech asi metr krát metr, a dva jeho půlmetrové odstřižky. Koupil jsem to za kilo do kapsy skladníkovi, a pořád jsem nevěděl, co to je. Dal jsem to známému který měl kontakty na metalografické rozbory, a ten mi přinesl papír, že je to velmi čistý zinek, dopovaný asi 2 procentama galia. Dál jsem se dověděl, že ten známý zase potkal známého, se zajímal, kde to ukrad, protože věděl jen o dvou takových plechách, který byly ve skladu tesla polovodiče, a sekaly se z toho malinké štěpinky  na připájení křemíkových čipů do hliníkových pouzder starších průmyslových tyristorů. Tak jsem to vyzkoušel, a rozprodal. Jinak, pájení hliníku je triviální proces, pokud se dostaneme při patřičné teplotě pod kysličník na povrchu. Většina lidí zahřát hliník neumí, protože má extrémní specifické teplo, a nějakou malou pájkou se to prostě neohřeje. Pokud se použije cín, klesne eutektická teplota i na 450 stupňů, jen to nesnáší přítomnost olova a zoxidované mědi. Pokud tedy pracujeme běžnou SnPb40, a ještě měděným hrotem, jeví se pájení hliníku prakticky nemožné. Překvapění nastane, pokud při pájení foukáme na místo argon nebo CO2. Nesmí to ale odvádět teplo, a nesmí se přestat pokud to v proudu plynu nevystydne. Spoje jsou pak lesklé jak slza. Určité druhy duralů pájí nádherně takzvaná  slitina / ZnCu 45 Al 5/

179 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 15:50

Neslovanští předci dali Jaroslavu Haškovi znalost švejkování. Jeho " To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou, že, Švejku", je sice nádherné, ale jen čechy okopírované. Tento národ stávkokazů a soutěživců o to, kdo bude pracovat za menší plat dosáhne tak na bič na koně, a nebo vědro s koštětem a hadrem u pána...

180 semtamčum semtamčum | 12. srpna 2017 v 16:06

A mistře Perpeťáku, nemůžete domluvit plukovníku Láhvičkovi, aby sem nedával ty perverzní odkazy?. - Ještě mi počítač chytne nějakej ten virus, však víte jak to dneska chodí s těma virama.

181 OK1ACR OK1ACR | 12. srpna 2017 v 16:41

Temi perverznimi odkazy myslite linky na novinky.cz ? :-)

182 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 17:57

Ty Láhvičkovy perverzní odkazy myslíte třeba tohle ?

mens-blogs.com/cz/

Mně se před časem svěřil, že ten ruskej major z toho kosmodromu s těma ornitologickejma mastičkama je jeho strejda z GIPS.

183 Vašek Vašek | 12. srpna 2017 v 20:21

[178]: trochu jste mě zklamal. Měl jsem za to že podle [93]: je pájka na hliník je váš vlastní vynález.

184 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 20:35

Pokud jste četl knihu RPC, na konci píšu, jak jsem jednou zachránil ve Fyzikálním ústavu na chodbě před sběrem knihu o s dvojných a trojných slitinách kovů od nějakého německého intelikenta, který se dvacet předchozích let než ho nechali padnout na Východní frontě bavil sléváním všech kovů z Menděljevovy tabulky, a dělal z toho dvoné a trojné diagramy. Kniha má asi sedum set stran, a slitiny hliníku tam zabírají asi čtyřicet stran. Pokud bych chtěl vynalézat slitiny hliníku, asi bych mohl jenom kopírovat, a ztrácet čas. Kdysi v devadesátých letech jsem se asi dva roky živil zkoumáním speciálních zlatých a stříbrných pájek, suroviny jsem získával z recyklace elektronického šrotu, které jsem během několika minut tavil v mikrovlné peci. To se skutečně vyplatilo, což u hliníku pochybuji. S těma hliníkovýma pájkama jsem jen studoval na burzách publikum. Nikdy bych o takových věcech ale nepsal knihy, a dnes už to ani nepatentoval, protože na základě praktických zkušeností s lidmi  nejsem dosud tak ideově vyspělý, abych buď dělal před ostatními blbce, a nebo se zabýval dokonce technickou charitou.

185 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 20:46

Pokud byste měl nějakou větší zakázku na spojování hliníku, duralu a podobně, technologiemi daleko produktivnějšími a kvalitnějšími než standartním pájením, dovedu zhotovit a nastavit k tomu účelu mikrovlnou pec, kterou lze jet prakticky bez technologické přípravy rutinní průmyslový provoz s minimálními exhalacemi a spotřebou elektrické energie třeba v kuchyni...

186 JD JD | 12. srpna 2017 v 20:49

[183]: [178]: To ja zklamany nejsem ani trochu. Perpeťák proste potkal a nepromeskal prilezitost. To se take ceni. Kdyz se clovek podiva na zivot zpetne je to, z urciteho pohledu, soubor vyuzitych a nevyuzitych prilezitosti.
Napriklad proc, ja blbec, nenekoupil v r 2010 bitcoiny za nekolik stokorun?

187 Perpeťák Perpeťák | 12. srpna 2017 v 21:00

Bytkojn je na 86 papírech. Kdoví za kolik je teď prodej, a jestli je vůbec reálný.

188 Vašek Vašek | 12. srpna 2017 v 21:10

[186]:To nezpochybňuju. Jen jsem se v tom balastu informací (možná je lepší termín "uragán") poněkud ztratil a nedokážu rozlišit, co je skutečný přínos V.Š. a co je šum.

189 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 9:19

Přínos Lidstvu.

http://www.youtube.com/watch?v=5ksiVKQVv5s&feature=related

Když jsem kdysi toto video našel na internetu, začal jsem ze zlomyslnosti psát do diskusních rubrik profesora Klause, tehdy ještě prezidenta, dochtora Macka, Danyka a zdejší. Prezident Klaus po dotazu na inspektora Mištinu z bratislavského gestapa, zabývajícího se ještě v padesátých letech minulého století distribucí zabaveného židovského majetku rubriku okamžitě den ze dne zrušil. Dochtor Macek vyměnil kvůli mne počítač, a diskusní rubriku zrušil též, a své dotazy mu můžete od té doby posílat jen mailem. Na Danykovi jsem byl vyobcován kvůli beranům, a Antidotovu peřiňáku, a Bogínovu killeru, a když jsem druhému Adminu skrývajícímu se pod pseudonymem Antibalda nechtěl drze vyrobit jeho plošňák se 200 leddiodami jsem dosud exkomunikován z vědecké diskuse. Ve zdejším foru jsem byl exkomunikován též, zejména pak když jsem drze prohlásil, že magický čínský rádiopřijimač Silvercrast za 250 korun v Lídlu nebo jak se to jmenuje, je digitální šumítko, a skončilo dotazem, "komu hrabe...". To všechno zavinilo jedno nešťastné video, o kosmonautu Brownovi, osmém člověku na Měsíci. Proč si hrát na Vědce, a něco objevovat po osmé ? Jsou ovšem jedinci, kteří toto zjištění prostě nepřenesou přes svoje Ego. Pane doktore, komu vlastně hrabě ? Já fandím Sandžíbovi z toho videa. Komu Vy ?

190 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 9:39

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#ATDP.jpg

Antidotův peřiňák. Kdysi jsem kdesi vyprávěl, že elektronkové komunikační přijimače mají tu nevýhodu, že doba upotřebitelného života elektronky je asi tisíc hodin, a pak klesá emise natolik, že třeba u oscilátorů těch přijimačů klesá amplituda oscilací natolik, že přijoimač ztratí třeba půl citlivosti, a že pokud je člověk mírně zkušený,může výměnou té elektronky za jinou, třeba z mezifrekvenčního zesilovače, prodloužit život sady i několikanásobně. Platí samozřejmě jen pro přijimače, osazené na těch místech elektronkami stejného typu. Když jsme dostal od tamních vědeckých autorit z nichž největší byla Antidot, výtku o amaétrství takových zákroků, namítl jsem, že o strmosti elektronky se dá přesvědčit i jednoduchým testem kde se k nažhavené elektronce přiloží na katodu a první mřížku mikroampérmetr,odečte se výchylka, napíše na elektronku, a když se po dvou letech elektronka vysune, a měření se zopakuje, je hodnota emise značně menší. Pak jsem ještě uváděl, že měření je výhodné, protože lze provést, pokud známe příslušný typ ,  na elektronce třeba vestoje na burze, a s měřákem a plochou baterií. Skončilo to nakonec prcáním beranů.

Kdesi jsem četl, že odpovědný režim by měl již od mateřských škol testovat a řádně zvážit, koho bude učit číst a psát, protože pokud to naučí potencionální blbce, stanou se z nich učení idioti, a když ti idioti začnou pak ještě vynalézat, ten svůj hostitelský režim zničí...

191 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 9:46

Killer indžinýra Bogína BSc., patentního rešeržisty a brigádníka na vývoj webových stránek ruské antivirové společnosti Esset, který v diskusích na forech argumentuje svým podnikovým potvrzením psychologa o jeho svéprávnosti a tím potvrzením, že může dočasně vykonávat svou funkci. Dejte však pozor, když se s ním dostanete do sporu, a uděláte z něj idiota, aby Vám nepodal pod Vaším jménem humoristický inzerát na různých gay forech, jako to rád provádí zdejší statečný protiteroristický bojovník plukovník Láhvička za Zbraslavi...

192 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 9:48

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#BOG.jpg

Bogín killer . Je nutné k tomu psát komentář ? Škoda, že soubor

hua_hua_avi

je na youtube již dávno označen za "soukromý"...

193 Richter Richter | 13. srpna 2017 v 9:51

Perpeťáku, blížíme se k metě a Kubáč to má spočítaný. Už ani není schopen reakce.

Taky děkuji za vysvětlení pájení hliníku. Jen mi není jasné jak "pokud se dostaneme při patřičné teplotě pod kysličník na povrchu". Jak se pod něj dostat, když je na povrchu.

194 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 10:15

Tato diskuse zatím odporuje i

Godwinovu zákonu:

    Pravděpodobnost, že se v online diskusi objeví porovnání s Hitlerem či nacisty, se s růstem délky diskuse blíží jedné.

Co se týče ostraňování kysličníku z povrchu hliníku, v padesátých letech minulého století bylo v čechách moderní zejména s rozvojem výroby hliníkového nádobí spojování hliníkových dílů pájením pomocí ultrazvuku. Po rozpáleném plechu se přejelo pocínovaným železným ultrazvukem buzeným hrotem, který za sebou nechával dokonale lesklou cínovou stopu,na kterou bylo možno buď další stejně upravený díl nasunout, a tím dokonale spojit, a nebo připájet cínem. Samozřejmě že to nesměl být s obvyklý klempířský cín se 40 procenty olova. Jiným způsobem je známá kyselina flurovodíková, někdy jen nahřátí na vhodou teplotu v argonu nebo CO2, a utření povrchu ocelovým kartáčem. Jakmile nám na to foukne i ne nepatrně vzduch, pájitelnost zmizí, a poznáme to podle změny barvy povrchu. Varoval bych přes slitinami obsahující rtuť, které chodí opravdu nádherně, druhý den však povrch mírně zčerná, a do týdne se to rekrystalizací ulomí i při slabém tlaku. Jedna ze zajímavostí jsou slitiny s moderními kovy jako neodym...galium /!!/ a podobně, vedle sebe v Menděljevově tabulce, které ještě v té knize co jsem popisoval slitiny nemají, protože ve čtyřicátých letech minulého století ještě neexistovalě. Pokud by to nekdo zkoušel, pozor, jedině v digestoři, většinou vznikají vysoce toxické výpary.

195 Richter Richter | 13. srpna 2017 v 11:57

Perpeťáku, pomáhám ke dvoustovce, zkusíme společně i třístovku?

196 Richter Richter | 13. srpna 2017 v 11:59

Perpeťáku, ještě drobnost. Jak velký výkon musel mít onen "železným ultrazvukem buzeným hrotem"

197 Bič Zákona Bič Zákona | 13. srpna 2017 v 12:39

Co se to tady děje s těmi grafomany, kerý urážejí naši hvězdu, autoritu na poli nejen odporů, ale i skvělého literáta, kerý pokračuje v díle Jaroslava Haška po sedmdesáti letech! Važte si toho, že takový eksot chce s váma ztrácet čas a říká vám kvalitní historky ze svého nevšedního života!!

Vsadím se o masaříka, že nepůjdeš tý figuríně trošku poškádlit poštěváček, říkal mi včera kolega na gajprajd. Samozřejmě se mýlil, transku jsem poškádlil, získal tak další mluvící kontakt v komunitě, kerá porád bobtná a rozlézá se do všech oborů a navíc eště vydělal masaříka. Za dvě minuty super kšeft, to nemají ani české dámy v alpských hotelech...

198 Bič Zákona Bič Zákona | 13. srpna 2017 v 12:47

Samozřejmě bylo včera na gejprajd přítomno celé vedení a v některých alegorických maskách jste tak mohli vidět nejenom jenerála a jeho náměstky, ale i našeho jáhena a odborníka ve věcech křesťanského ritu majora L., kerý se celou dobu držel za ruku s českovjetnamským shemalem - jedním mluvčím z prezídia a při tom volal "Velký černý údy - bílý jsou jen zrůdy!"

199 Gertruda Steinová Gertruda Steinová | 13. srpna 2017 v 13:44

Růže je růže je růže je růže aneb semitská klika przní (nejen) poezii!

200 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 14:55

Nejlepší zkouškou každého takzvaného nekorektního blogu je otázka židovská. To je tabu moderní doby. Dnes se falšují dějiny jako nikdy a mnohé prokazatelné lži jsou dokonce uzákoněny. Věřit jim je povinné!
Škoda že pan dochtor nedostal do vínku trochu odvahy,to bysme to tady jinak rozsvítili...

Zobrazit novější komentáře

Komentáře jsou uzavřeny.