close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

100% budu jednou zavřen za výtržnost.

27. prosince 2011 v 16:00 | Petr |  Filosofování
Když jsem před lety jsem jel s exmanželkou vlakem, přistoupil (patrně zfetovaný) zmateně se chovající Cigán a začal se věšet po docela pěkné holce. Partner té holky naprosto ztratil sebeovládání a začal Cigána zpracovávat pěstmí na krvavou hromadu mletého masa, když to viděli dva další bílí, tak se nadšeně přidali. Moje exmaželka - na hubě - obránkyně všeho slabého - chytla hysterický záchvat a ječela "Jdi mu pomoct nebo ho zabijou" - tak jsem šel feťáka zachránít s vědomím že asi jednu dostanu - všechny jsem přesvědčil ať ho nechají, a jak se borec sám začal zvedat z louže vlastní krve - hned se vrhl na mně, protože netušil, že nejsem jeden z útočníků. Jak to viděli chlapi co jeli ze šichty z Nové Huti otevřeli dveře vagónu a skandovali "vyhodit vyhodit" - tehdy jsem Cigána nevyhodil ale díky obrovské přesile i jeho zmatená nervová soustava pochopila, že sedět jak pěna v rohu - je nejlepší jak přežít.

Vyhodit chlapa z autobusu jsem musel o pár let později - opilec svojí zapáchající postavou zavadil o těhotné břicho ženy ještě s kočárem. Začal jí kočárem cloumat, kopat jí do nohou a žduchat do toho těhotného břicha. Tak jsem mu zaklepal na rameno a slušně jsem ho upozornil ať tu paní nechá. Za strašného nadávání se na mně začal sápat, že jsem ho musel držet za límec v natažených rukou - ale co s ním v přeplněném autobusu ? Naštěstí řidič všechno pochopil a při jízdě do kopce k Frýdecké nemocnici otevřel asi ve 20 km/h dveře - nízkou parabolou jsem ho vyhodil z autobusu do příkopu, kde udělal dva kotrmelce a pak hrozil za námi pěstí.

Letos se něco podobného stalo ve Velké Británii, která na rozdíl od nás je právní stát. Gauner byl sprostý na revizora tak jej pasažér, po dohodě s revizorem, vyhodil z vlaku (stojícího). Hajzlík začal tvrdit že jednal pod vlivem hypoglykemie jelikož je diabetik a chlapík co pomohl revizorovi má průšvih.
Celá situace přesně odpovídá mé zkušenosti ze zdravotnictví - zloděj krade leta ale když ho chytnou je najednou diabetik, epileptik, kardiak, psychotik, hypertonik, maminka mu nedávala najíst - a vůbec úplná zdravotní troska - člověk se vůbec diví jak že ho nenašli už dávno - uprostřed vykrádačky - mrtvého na infarkt....
Druhá stránka věci jsou reakce českých čtenářů článku v odkazu - až mě děsí kolik je mezi námi Ježíšů co by nejraději nastavili gaunerovi druhou tvář (hlavně ne tu svoji). A vůbec - jízda na černo pro ně není zločin a naopak zpacifikování sprostého spratka je zločin největší, za který se má viset...

Osobně mám tyto věci 100% vnitřně vyřešené a mám standardní postup - vždy hajzla srozumitelně a hlasitě upozorním ať nedělá to, co dělá nebo volám policii. To je většinou šokuje a snaží se mě zvýšenou agresivitou zastrašit, na to už jsem zvyklý a v naprostém klidu s úsměvem zavolám policajty. Ve fázi běsněnění daného gaunera se často schyluje k pohlavku (na mou hlavu) - ovšem řídím se dopručením mého bratrance - znalce bojových umění - že ruka, která se tě ve zlém dotkne se musí zlomit (vojenský dril v MUSADU se hodí- díky kpt. Lešku) - a asi je to na mně natolik vidět, že k fyzické konfrontaci zatím nedošlo.
Nicméně je jasné, že s pokračováním současného společenského vývoje jednoho dne 100% půjdu do kriminálu, neboť likvidace hajzlíků je mé hobby, které dělám často a rád. Čekám však, že jednou se situace obrátí a budu se zodpovídat z toho, jak jsem hluboce poškodil mentální integritu ubohého chlapce (diabetika, kardiaka, hypertonika, epileptika, zakřiknutého a s těžkým dětstvím....), když jsem na něj volal policajty, anžto se snažil, jako smyslů zbavený, na cucky rozmlátit autobusovou zastávku (což jsem opravdu udělal asi tak před 3 týdny).

Jen taková filosofická odbočka na závěr - jak vidím rozdíl mezi sebou a běžným konfidentem ? Já policajty volám veřejně, zadarmo a informuju předem toho, na koho je volám - na rozdíl od konfidentů, kteří udávají tajně a za peníze...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Karel Karel | 29. prosince 2011 v 20:15

Jestli tě za něco takového zavřou, tak ti semtam pošlu do kriminálu buchtu a indulonu. Pravděpodobnější je, že fetka vytáhne kudlu a 10x ti ji vrazí do břicha. Pak vyjde v novinách článek, že "Na nůž nevinného bezbranného a diky matce na heroinu zavisleho občana se zákeřně 10x sám napíchnul jistý Petr Kubáč, známý buřič, viz jeho blog.."

2 vestec vestec | Web | 13. ledna 2012 v 4:53

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

3 Dalik Dalik | 26. října 2013 v 0:36

pak je ještě kategorie "práskač", ti udávají veřejně a s radostí, obvykle ze závisti. sám to občas dělám.

4 Vladan Vladan | E-mail | 14. ledna 2016 v 21:40

No s tím  ,,hrdinstvím,, spoluobčanů je to takto. Je rozšířené heslo ,, Položíme Vaše životy za naši věc,, . Řád  Michala Velíška ,za vyfackování sprostého cigána romckého původu z autobusu nedostanete. To je politicky nekorektní nafackovat ubožákovi, když se mu stala ta nepříjemnost a na pervitin pil jedno pívo za druhým.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama