close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Kambrijská exploze a vláda agresivních idiotů.

24. prosince 2011 v 4:00 | Petr |  Svět okolo
Nejprve se zorientujeme časově - naše planeta je stará něco přes 5 miliard let a už za miliardu let po vzniku, tedy když byla stará 4 miliardy let na ní vznikl (se na ní dostal ?) život.
Neuvěřitelné tři a půl miliardy let stačilo zvířátkům i květinkám (nebo zvířátko-květinkám - tehdy se to tak nerozlišovalo) být v jednobuněčné formě.
Pak nastalo první období prvohor alias Kambrium, do kterého naši předci vstupovali jako primitivní Volvox Globator a v neuvěřtelně krátké době vznikl tělesný základ celé živočišné říše - čtyřnohá zvířátka, šestihnohá zvířátka, osminohá zvířátka, zvířátka s ulitami a vůbec prazáklad toho co máme kolem sebe dnes.
Od Kambrija se těllesný formát žádné skupiny živočichů už nezměnil - máme čtyři končetiny jako pes nebo tyranosaurus rex. Vývoj v kambriju byl tak rychlý, že se pro něj vžil termín Kambrijská exploze.

S mnohobuněčným životem vznikla i nervová soustava, s nervovou soustavou lovecké chování a s loveckým chováním agresivita.
Pak se zase "nedělo nic" 300 miliónů let až do Jury v druhohorách, kdy se začali objevovat první sociálně žijící dinosauři a jejich vznik je neodvratně spojen se vznikem primitivních forem zvířecí inteligence.
Tedy Agresivita je 2x starší než inteligence.
Tedy je v načem mozku uložena v hlubokých strukturách starých nervoých okruhů.
Tudíž je vlastní širší skupině zvířat (lidí) než Inteligence, která je "zadrátována" v mladších mozkových strukturách (nemluvě o tom, že pořádná inteligence se objevila teprve před 3 milióny let a je tedy 150 x mladší než agresivita)
Už víte kam tím mířím ?
Je nutno být obrařen rodičovskými geny a lehce vychován a lehce vzdělán aby člověk byl inteligentní. Naopak pro agresivitu stačí být vyhnán z dělohy do děcáku.

Ani to nemusí být tak příkrý rozdíl - abych udělal kariéru tím že vymyslím něco co funguje - musím být sakra inteligentní a sakra pilný, ale abych udělal kariéru tím že jsem "aktivista" a prudím tak dlouho až jsem "vykopnut nahoru" - k tomu zdaleka tolik složité práce nepotřebuju.

Proto se nám přemnožili aktivní blbci, kteří vystudovali nějakou snadnou školu - nejlépe sociologii, ekonomiku nebo management. Ničemu pořádně nerozumí a taky nic co udělají moc nefunguje, ale to "pořádné nefungování" nahrazují množstvím svého "díla" a agresivním prosazováním jeho i sebe sama. Jasné ?

Bůh nás chraň před aktivními blbci, na kterých současná společnost stojí. Pár velikánů mysli (můj zemřelý šéf třeba), kteří se ostýchali zamořovat svět odpady své mysli, pak vypadají jako podivíni - balvany, které udivenými otázkami brání ještě dravějšímu toku řeky.
Díky za takové balvany mysli - proud (blbců) je omílá ale ony občas porád jsou.
Dělejte chytré věci, nebo se raději flákejte - pamatujte že Evropa dojede na aktivní blbce.

Přeji všem Veselé Vánoce.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 vestec vestec | Web | 13. ledna 2012 v 4:53

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama