close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Král zemřel - skřeti jsou nesmrtelní !

18. prosince 2011 v 22:31 | Petr |  Svět okolo
Ačkoliv jsem si slíbil, že budu psát nejvýše jeden blog týdně. Smrt Václava Havla je událostí zcela mimořádnou a nesmírně smutnou.
Václav Havel byl pro nás - generaci Husákových dětí ateistickou náhradou Belzebuba - ďábla nejstrašnějšího - v podání učitelek "občanské" nauky, agitátorů KSČ, SSM, armádních politruků a dalších skřetů kteří drželi bolševický režim v chodu. Dodnes si vzpomínám na věty "socialismus ohrožují západní špionížní centrály spoupracující se zrádci u nás doma např. s Václavem Havlem"
Jediný druhý stejně strašný člověk byl dle bolševickch gaunerů Zbigniew Brezinski - poradce americké vlády a - de facto jeden ze zakladatelů Talibanu - jako protisovětské síly v Afgánistánu.

Pak se začalo něco měnit - v lednu 1989 mi ještě kamarád z Prahy o tom jak vodním dělem zcela promočené demonstranty z Palachova týdne vyvážejí policejní antony 30 km. za Prahu do lesů. 28 října 1989 jsem jako maturant byl na školním výletě v Praze - měli jsme přísně zakázáno jít na Václavák - neposlechl jsem ale dolů na můstek jsem se bál - tak jsem vylezl z metra "U koně" a viděl přes náměstí dole nejakou melu s "helmuty" s dlouhými blými obušky.

Bylo hnusně a chodili jsem po praze sámi jen s Markem Páralem. Bolševická Hradní stráž stála v pohovu a hlasitě pokřikovala na holky - to jsem považoval za jasnou známku že něco není v pořádku - že se něco děje.

Pak se mi dostalo do rukou už staré Rudé právo kde prý byla fotka Václava Havla - vůbec jsem tomu nevěřil - ale dnes vím že to bylo tak.
Bolševici utajovali Vaškovu podobu tak důkladně, že ani novinová cenzura nevěděla že to je velký žert tehdejšího disentu. Co se dělo dál už je známé a stokrát omílané.

Krom podpory "Humanitárního bombardování" Srbska a obecně vývozu demokracie na hrotu bodáku mu lze vyčítat snad jenom jak rychle zapomněl na Olgu a nekde ze stoky vytáhl paní Veškrnovou.
Byl to statečný chlap, měl jasný názor, dobře že s námi byl, a škoda že zemřel.

DODATEK za 24 hodin - skřeti co mají výcvik z dob bolševika jsou opravdu nesmrtelní - když umřel Brežněv - který dal okupovat naši zem - tak tři dny nehrála kina, zrušili mi předehrávku v hudebce, policajti zabavovali lidem rádia a magnetofony a konfidenti udávali jak za Císaře pána co ho posraly mouchy.
Dneska - jsem zažil minutu ticha v Kauflandu ??? Minutu nešly pokladny - pak se rozjely včetně "oblíbené" odrhovačky jak všichni milujeme Kaufland !!! Prý budou taky tři dny smutku. Vašku přál by sis stejný styl jako Brežněv ? A co policajti - budou zabavovat iPody ? A co konfidenti - budou udávat jako vždycky ?
 

7 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Carl Carl | 23. prosince 2011 v 18:48

Bavi se dva haviři. "Viš, že umřel Vaclav Havel?" A ten druhý odpoví: "To nevim, já ty chlopy z druhé směny něznam".

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama