close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Česká miss matematickým pohledem

27. března 2012 v 4:35 | Petr |  Filosofování
Nedávno jsem jel autobusem plným krásných a mladých holek, tak krásných, že po malé úpravě by polovina autobusu mohla klidně na miss. Taky sem si vzpoměl na souseda, který hned po maturitě šel dělat něco jako úředníka v modelingové agentuře. Úplně jsme z toho učůrávali a nevýslovně jsme mu záviděli - on nás chladil slovy - kdybyste ty holky znali - kolo byste si o ně neopřeli....

Takže budeme přísní a uděláme matematický rozbor soutěže Miss České republiky.
Jelikož už jsem ve věku kdy se mi líbí všechny holky - můj bývalý šéf téměř v 80 říkal "kde jste byly všechny krásné holky když mně bylo 17" takže jsem zasurfoval po stránkách Českého statistického úřadu a zjistil že ve věkové kategorii 15-25 let žije u nás 691 000 holek !!!
Buďmě tedy opravdu přísní a třetinu vyřaďmě už předem - jako nenapravitleně škaredé - zbývá 483 700 holek - na ty pusťmě vizážisty, kadeřníky, stajlisty. maskéry a další 4% muže ať je vystajlují do podoby Miss.
A opět buďně nesmírně přísní a připusťmě, že u třetiny holek "makeover" nedopadl dobře a že vypadají jako zmalované opice - takže nám zbývá už jenom 338 590 holek jako potenciálních kandidátek na Miss.
A opět buďmě velice přísní a připusťmě, že třetina z toho zbytku prostě na to nemá IQ, charizma, stydí se v plavkách, dloubá se v nose a jí vlastní šušně atd .... Tedy zbývá 237013 holek jako potenciální kandidátky na Miss.
Dobře - z tohoto počtu je třeba vybrat 12 semifinalistek a z nich 1 Miss - jak na to ?
Prostě vybereme ty nejlínější mrchy, bez rozhledu, zato s přehnaným sebevědomím a sklonem k sexu - za výhody s kýmkoliv.... Vlastně je ani nebudeme vybírat - ony se budou hojně hlásit samy až budeme muset dávat pozor aby ty nejvykřičenější případy moc daleko nepostoupily. Tvrdíte že ne ? která z Missek vydržela s původním před - missím partnerem ? Která z missek nespí z nějakým profláknutým privatizátorem, nebo velebohatým prodejcem ničeho na VIP golfu? Ani ředitelka soutěže ne - taky bývalá miss ne žejo ?

A to už se vůbec nebavím o celebritách vyšlých z nižší než vítězné pozice - Agáta Hanychová, Dominika Mesarošová, Hana Mašlíková třeba ?
Jedna madam Currie, nebo Florence Nightingalová vedle druhé není-liž pravda.
Takže závěr - náhodným výběrem 5 holek v patřičném věku najdeme patrně lepší Miss než celá mašinérie nicméně těch 5 holek má sebeúctu a kolena u sebe - takže nás pošlou asi do háje. Smůla - počítám a rozčiluju se, ale v podstatě mě to zneklidňuje jen potud, že peníze, které tento byznys ženou, jsou patrně nepatrným zlomkem z toho biliónu ( 1012 korun !!! ) ukradeného (zprivatizovaného) v Česku od pádu komunismu.
To jednak a za druhé tyto soutěže všem mladým holkám podprahově sugerují, že není nutné pracovat, studovat, něco umět, nebýt svině a pomáhat lidem, protože k životu přece stačí mít dlouhé nohy do praku a oslíček otřes se nakonec zaplatí za možnost zasunout - to se mi opravdu nelíbí ale krom jedovatého blogu s tím stejně jako s 99% věcí nemůžu nic udělat !!!
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama