close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

S prázdným břichem směle proti Terorismu !!!

19. července 2012 v 2:28 | Petr
Marconi, Tesla, Edison, Ford, všichni začínali jako samouci už od děcka - zaujatí svým oborem, který v privmitivní formě provozovali někde v kůlně rodičovského domu. Co by se stalo kdyby jejich rodiče a jejich rákoska dosáhla svého a oni by nakonec šli nějakou konvenční životní cestou ?

Bolševická teorie o tom, že "každý je nahraditelný" naznačuje, že by se našel někdo jiný kdo už tehdy zrál, ale neprosadil se. Co v případě, že by svoji rákosku vytáhly celé státy a zakázaly třeba pilník, protože kdo umí pilníkem vypilovat ventil k (budoucí) Fordce přece umí vypilovat i nůž a to z něj činí zločince !!
Chodili bychom za takových okolností ještě pěšky ? Že je to absurdní příklad ?

Slušná slova nemohu nalézti, ale opakovaně slyším informaci, že Evropská unie bojuje za naše blaho. Už zakázala žárovky takže na hajzlíku měním co 2 měsíce úspornou zářivku - každou s 5 miligramy rtuti. Přítelkyně Maruška se dočetla o připravovaném zákazu vysavačů nad 1000W takže už teď má vybraný nějaký 1500W bezsáčkový Samsung, co by měl "vydržet věčně" Šeptanda říká, že se chystá zákaz rychovarných konvic nad určitý výkon, což je naprostý nesmysl, protože ohřátí vody RYCHLE velkým výkonem minimalizuje tepelné ztráty a i baba Dymáková si dovede představit, že nad svíčkou hrnec neuvaříš. Nícméně v "Evropě" sedí idioti, kteří studovalí buď naší "religionistiku" nebo francouzskou "école d` administration" = školu veřejné zprávy - nebo jiný druh vzdělávání pro ambiciózní blbce. Takže se není čemu divit že tihle "lidi" (mám i jiné slovo) mají představu, že pokrok vzniká v EU kontrolovaných "vědeckých ústavech" kde sedí "produkty" Boloňským procesem "reformovaného" školství.
Tudíž nebude žádná škoda, když v rámci "boje proti terorismu" zakážeme prodej jistých dnes běžně dostupných chemikálií jako je peroxid vodíku, kyselina dusičná, kyselina sírová, suchý líh do vařičů, aceton, atd. Důvod - z miliard prodaných balení jich pár bylo použito k výrobě bomb a ani na to nemáme spolehlivé důkazy....

Z pohledu absolventa "école d` administration" totiž není rozdíl mezi děckem co experimentuje s rachejtličkami, motoristou co si chce dolít akumulátor, robotikem co leptá plošné spoje, blondýnou co si barví hlavu a teroristy - každý kdo bude doma DRŽET chemikálie ze seznamu páchá trestný čin dle legislativy EU.

Jediná spása je v tom, že národní vlády musí tyhle zblije ratifikovat, takže pevně držím palce budoucí koalici ČSSD+KSČ, že to neratifikují, protože už teď sháním ilegálně toluen (je zakázaný, protože ho fetovali cigáni). Představa, že budu ilegálně shánět i peroxid vodíku a hydroxid sodný, které oba zcela mírumilovně využívám k leptání plošných spojů mně prostě vytáčí do bílého žáru.

Možná, že z posledních zásob svého peroxidu a hydroxidu postavím nějaký ten procesorem řízený časovač a pojedu do Bruselu, i když znalci doporučují jako poslední východisko koupit vrak dodávky naplnít ji propan-butanovými flaškami a upostřed pod jednou z nich zapálit rovněž propan-butanový vařič - tyto ingredience na bombu prý EU ještě zakázat nechce, ale kdoví jak dlouho to bude trvat.

Ekonomický Marasmus EU zřejmě není ještě dost hluboký, proto nám elektronikům zabavují pilník. Děcko co chce začít s chemií nebo elektronikou drobným pokusničením doma - nezačne. Tudíž v dospělosti pracovat v některé progresivní oblasti nebude ( tam budou pracovat Indové a Číňani ). Tudíž EU de-facto doporučuje - přihlásit se hned v 18 na pracák a živit se ohlodáváním umakartu z přepážek, protože státy EU už nemají ani na vlastní sociální výdaje. V břiše nám bude kručet, ale bude nás hřát vědomí jak "dokonale" jsme chránění před "terorismem" moudrým úřednictvem z EU.

Doufám že se EU stihne dříve rozpadnout, jako každá krysa zahnaná do kouta totiž teď vyvádí nejvíce.

Blog.CZ promine, ale je to silnější než já : "DOPRDELEPRÁCE-KURVAFIXALELUJÁÁÁÁÁ !!!!"
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Karel Karel | 19. července 2012 v 15:38

Lepší než PB láhve je dusičnan amonný, běžné to hnojivo a trošku nafty. Ovšem třeba rozbušku sehnat.

2 Karel Karel | 20. července 2012 v 21:24

Jinak bezsáčkový vysavač je naprd. Výrobce má jeden fígl, uvádí objem nádoby třeba 3L, jenomže díky vloženému cyklonovému nesmyslu a hepa filtru skutečný objem pro prach je tak tři deci. Není nad klasický sáčkový vysavač.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama