close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Vzkaz ženám

16. října 2012 v 4:31 | Petr |  Svět okolo
Je podzim, ukončil jsem cyklisitickou sezónu a jezdím do práce autobusem. Na mé oblíbené lince 860333 13 nasadilo ČSAD Frýdek-Místek autobus, kde je pár sedadel v protisměru. Protože přicházím poslední - sedím tam vždy já. Přede mnou jsou většinou dvě řady mladých holek a za mími zbytek autobusu mamin v mém a vyšším věku (nepočítám-li, že s námi občas jede i chlap, který "po opici" nemůže do práce autem, kvůli zbytkovému alkoholu).

Kdykoliv sedím zády k řídíči a čelem k babám jdou mi hlavou myšlenky - nejbolestivější - na 7 let balení bab mého věku, které trvalo od rozvodu do okamžiku kdy mě nekompromisně sbalila Maruška v době kdy jí bylo 22 a mně 39 ....
Rád bych dámám nemotal hlavu a zapadl do kategorie odkvétajícího uslintaného chlapa, který vadnoucí sexualitu řeší partnerkami stále mladšími a mladšími. Ale tak to bohužel není. Opravdu jsem se upřímně snažil a po rozvodu hledal ve své věkové kategorii. Kromě Jarky, která mě převyšovala ve všech parametrech, až jsem zbaběle utekl, jsem nenašel ženu, která by po 30 nejednala převážně pod vlivem nějakých "těžkých životních zkušeností" a jejich následků. Takže jsem za těch 7 let poznal všechny možné formy ženské uraženosti a nasranosti, často z nepatrné příčiny, často podporované ženskými časopisy a často s absurdrním povzdechem "jen žena ví..." Takže se nedivte, že Maruška, které dvě nohy, dvě ruce, povolání sestry a občasné shoppování stačí k úsměvu na rtech - se mi jevila jako zázrak, kterému se nedalo nepodlehnout.
Takže sedím v autobuse, přede mnou dvě řady mladých holek, které se normálně usmívají na svět a za nimi 7 řad nasraných bab, které upřeně hledí do prázdna.... Ano dámy vím, že máte málo peněz, spoustu práce, manžela co chlastá, psychopatickou šéfovou, děti, co nezavolají, dva rozvody, tři potraty, vysoký tlak, přechod a myom dělohy ....

Ale to máme všichni - taky mám zmatenou exmanželku, její nevychovanou dceru, hypotéku, psychopatickou máti, co měla ještě 6 let sedět ve Světlé nad Sázavou za podvod atd. atd. Tohle máme všichni a je NORMÁLNÍ že to máme. Naopak velice podezřelé by bylo, kdybyste si za sebou netáhly 40 - 50 - 60 let životních průserů.

Takže je to důvod být 24 hodin denně nasraný a dávat to okatě najevo ? Nevzniká tím jenom smog, kterým zbytečně otravujete vzduch ? Navíc nemyslete si, že pokud to nasrání tak intenzivně prezentujete, že jiné ženské to vnímají. Vůbec ne, protože ty jsou uzavřené zase do své nasranosti a sebelítosti, přece každá z vás "to má v životě nejtěžší" !!! Takže to vnímám akorát já, protože ostatní chlapi jsou rádi, když neblijou ze zbytkového alkoholu a acetaldehydu....

Jako obvykle píšu do větru, abych si ulevil, a musím konstatovat, že vydržet období stmívání a plískanic do Nového roku bude asi na lince 860333 13 letos zvláště těžké.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Karel Karel | 16. října 2012 v 19:30

Tomu se říká solidarita, jedna baba má krámy a zbytek s ní soucítí.

2 Kroupička Kroupička | Web | 23. října 2012 v 16:11

Jezdit v létě do práce na kole a v zimě busem by měl každej. Co by se ušetřilo na benzinu, životnám prostředí i zdraví lidí! :)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama