close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Parazit revolucionářem.

4. prosince 2012 v 5:18 | Petr |  Filosofování
Přestože to vykládám neustále, musím to ještě jednou zopakovat. Společnost se dělí na vlky a ovce. Ovce vytvářejí hodnotu, kterou vlci konzumují. Z hlediska společnosti je nejvýhodnější aby všichni lide byli ovcemi, z hlediska každého jednotlivce je nejvýhodnější být vlkem a konzumovat bez práce. Pokud počet vlků přesáhne určitou mez - společnost se zhroutí.
Tento mechanismus je v nás hluboce zakořeněn, takže trestáme vlky i když tím sami sobě způsbobujeme újmu, pohrdáme jimi, ačkoliv ve skrytu duše bychom taky byli rádi "ve vatě"....

Vezměme ovšem situaci matematicky.
Představte si že si nejaký zaměstnavatel cení vaší práce na 27 000 kč. měsíčně. Zaplatí vám tedy 27 000 tzv. super-hrubé mzdy, ze které vy dostanete 20 000 kč. tzv. hrubé mzdy, z té zaplatíte odvody a zbyde vám 16 000 tzv. čisté mzdy, a za tu si po odečtení DPH koupíte zboží v hodnotě 12 000 kč. Děsivé ? Že 60% odměny za vaší práci skončí v chřtánu "laskavého státu" ?

Z 15 000 které musíte vyrobit, aby vám je stát mohl ukrást platíte přibližně 4500 na tzv. sociální pojištění, což v dnešním světe lží není žádné pojištění, ale tím platíte dnešní důchodce, kteří za bolševika místo práce - vytvářející hodnoty - vytáběli na sklad a "přikrádali" pro vlastní potřebu. Samozřejmě tak úplně nemohli za to že třeba Tesla Pardubice zuřivě vyráběla cívkové magnetofony, které jedněmi vraty šly z fabriky do skladu a druhými vraty ze skladu do spalovny ! Takže "sociální" pojištění mi připadá jako jediný morálně obhajitelný obolus z 15 tisícové státní zlodějiny. Vše ostatní lze zařídit daleko efektivněji na komerční bázi.

Že nelze ? Třeba Armáda - která naposledy vystřelila v roce 1621 na Bílé Hoře ? A dnes je to černá díra na padáky, tanky, pandury, gripeny a hídání Afgánského a Kosovského drogového byznysu ....
Nebo Policie ? Ano tak třeba ještě 500 měsíčně na policajty. A zbytek ?
Proč vůbec dávat tomuto zlodějskému režimu nadpoloviční hodnotu své práce ?
Není lepší se předvést se jako totální trotl, nechat se vyhodit a pak se jít přihlásit na pracák ?
Nejsou pohrdlivě označovaní - socky - paraziti - nefachčenkové ( v čechách mají krásné slovo "netáhlo" ) náhodu praví "revolucionáři", kteří opravdu nechtějí podporovat současné zlo ?
A nejsme my co mrzneme na zastávce cestou do práce náhodou nejenom voli, ale dokonce, ti, kterým budou budoucí generace nadávat, že jsme drželi současný mizerný režim v chodu ?

Poslední poznámka před závěrem - víte jak se liší hrdý dravec od ubohého parazita ?
Prakticky ničím jenom tím že je větší a žere kořist najednou a z venku zatímco parazit je menší a užírá kořist pomalu zevnitř. Takže držme palce parazitům ať co nejrychleji dosáhnou limitu zhroucení společnosti, která si nic jiného nezaslouží.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Karel Karel | 4. prosince 2012 v 11:26

No a to jsi úplně opomenul situaci, kdy si z čisté výplaty koupí cigarety, rum a benzín. To je pak panečku zdanění.

2 Vladan Vladan | E-mail | 6. ledna 2016 v 20:02

Čtu tento blog už 14 dní. Posledních 14 dní je mi nějak smutno.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama