close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Pohlavní zdravověda pro Geeky 2. Teorie podvojného omylu.

5. února 2013 v 4:33 | Petr |  Svět okolo
Mám známého, který byl dlouho bez partnerky a proslul minule citovaným výrokem: "promluvil bych na tu krasavici, ale stálo mezi námi kolo".
S tímhle člověkem jsem v roce 2007 jel na raftu po Vltavě z Vyššího Brodu do Českých Budějovic. Cestou se úplně rozplýval nad množstvím holek na okolních raftech. Vzhledem k tomu, že jsem měl v té době za sebou manželství, rozvod a jela s námi moje dcera tak jsem se ujal role tutora a vysvětloval jsem mu moji teorii podvojného omylu.

Tato teorie je pro nerda / geeka naprosto šokující, proto se musí začít pomalu a psychoterapeuticky. Takže jsem začal - "ano jede s námi spousta krásných holek, ale věnuj tomu čas a sleduj s jakými chlapy jedou". Spolujezdec se dvě hodiny místo po ženských díval po chlapech a byl stále zamračenější a zamračenější - tak jsem se ptal - "jaké jsou závěry?". A on na to - "Je to v prdeli s krasavicemi modelkami jedou vždy krasavci manekýni". "Kam se my, co plesnivíme od nohou, hrabem."

Tak jsem si známého "připravil" a pomalu jsem začal s výkladem mojí teorie. Princip je v tom, že vidím třísku ve tvém oku, ale trám ve vlastním nevidím. Takže holka je křivonohá, pidlozubá, má velký nos, ale připadá si jako Angelina Jolie. Co jako Angelina Jolie - ještě mnohem krásnější - takže "má právo" na toho nejkrásnějšího chlapa, co mu Brad Pitt nesahá ani po kotníky.
U druhého pohlaví to funguje stejně - borec, který je "namakaný z posilovny" si nevšimne, že je blbý jako tágo. A když se v zrcadle prohlíží, jak se mu dme biceps a má z toho erekci - tak si připadá ne jako Brad Pitt ale mnohem krásnější a navíc mladší - co by se zahazoval se "starými šeredami" jako je Angelina Jolie.

Takže pidlozubá, křivonohá a blbý, jako tágo, hledají partnera. Pokud někdo vyhovuje jejich kritériím, tak je nechce, a pokud je někdo chce, tak ho nechtějí oni , protože si myslí, "že mají na víc".

Tahle situace trvá tak dlouho dokud nedojde k "podvojnému omylu". To jest holčina i klučina omylem považují svůj protějšek za mnohem lepší než ve skutečnosti je - a tak skončí sobě v náručí.

Tímto mechanismem příroda zajišťuje, aby se geny pro inteligenci a další vlastnosti - neprůměrovaly v populaci a aby přece jenom někdo byl inteligentní a někdo krásný a ne aby všichni byli "tak středně blbí, tak středně hnusní".

Jinými slovy - už jsem to kdysi psal - předstíráte-li, že jste bohatý - skončíte s holkou, co předstírá že je krásná, nebo tvrdší verze od "bab v práci" - tak dlouho předstírala orgasmus - až na ni zbyl chlap, co předstíral erekci. Proto ve vztahu ke druhému pohlaví - na nic si nehrejte a držte se s "požadavky" při zemi.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama