close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Pohlavní zdravověda pro Geeky 5. Jde do tuhého.

9. dubna 2013 v 7:56 | Petr |  Svět okolo
Takže první tři rande, proběhla, strhali jste ze ženy svého srdce kostým Uhury, ze Startreku a užíváte si neuvěřitelného období, o kterém jste ani netušili , že přijde, dokud jste nezačali sledovat tento tutoriál. Prozor - tak jako zemřelí nereportují zpět živým, jestli peklo existuje - ti, kteří prošli obdobím, kterým právě procházíte vy nereportují zpět žádné použitelné informace. Takže je obět na mně , abych věci uvedl na pravou míru.

Především naše nervová soustava udělala od doby ryb a plazů jen pramalý pokrok, a všechny ty směšné atavismy, které byly tak nápadně vidět na vašich - dnes již uchlastaných - sexuálně úspěšnějších známých - jsou v jisté formě přítomny i u vás.
Že ne, že máte všechno pod kontrolou ?! Všechno pod kontrolou má sňatkový podvodník, který letos balí už desátou "madamme" a to za účelem finančního zisku. Vy máte pod kotnrolou tok programu v Pythonu, ale tok hormonů absolutně ne.

Znáte například fenomén - sebe zamilovanosti ? Ano to je to, v čem jste nyní - partnerka je nová, limbický systém bouří, hladíny teststeronu jsou extrémní, napíše vám na Twitteru a vy si málem musíte vzít čisté prádlo. Mimo to je tu ještě ten fenomén - sebe - zamilovanosti. Tedy - cituji doslova obsah vaší hlavy - ona je tak úžasná, a já jsem tak úžasný, že mám konečně babu.
Jestli zcela poctivě projdete vlastní mysl a ani stopu po této myšlence tam nenajdete - napištše do komentáře - zařídím vám zařazení do studie kolegů - psychatrů.
Takže si užívejte bouři hormonů v posteli i mimo ni, a jenom čtěte drobná varování.
  • Chcete být otcem ? Probrali jste antikoncepci ? Používáte nějakou ? Prášky ?
  • Víte že prášky se dají brát, když žena nechce dítě a přestat brát, když vás žena chce podrazit ?
  • O kolik stouply vaše výdaje - utratíli jste za minulý měsíc celé loňské úspory ?
  • Už máte zakázáno mít v posteli vrtačku, leptat doma DPS, pájet, jít na robotickou soutěž, jít do hospody, jet na služební cestu ?
  • Už máte v posteli na prostěradle přilepené posmrkané kapesníky a odpad v záchodě ucpaný menstruační vložkou ?
Vzpomněl bych si na další "rizika" , ale to bych musel dlouho přemýšlet a tolik času na tento příspěvek nemám, proto zvádím metodu Crowdsourcingu a vyzývám středně zkušené čtenáře aby nezkušeným poradili v komentářích ...

Takže období (sebe)zamilovanosti skončí a nastane tvrdá realita. Pro tuto situaci mám opět několik poznámek.

Povrchnim pohledem ženy vypadají jako stochastické systémy zcela nepochopitelné, z hlediska svých vnitřních procesů. Pokud se vám takové jeví je zjevné, že ještě neumíte pracovat s jejích pojetím kauzality, ve kterém se věci dějí "protože proto".
Přísloví, že žena neví co chce, ale nepřestane dokud toho nedosáhne je 100% pravdivé, ale zná snad molekula plynu v nádobě svoji trajektorii ? A ovlivní to výpočet tlaku plynu v nádobě ?

No a na závěr pedagogická historka z mého minulého života. Exmaželka udělala scénu, že jsem ji dlouho nedonesl ani kytku. Tak jsem další den donesl kdytku - výsledek - ještě větší scéna "ani nevíš jak jsi mě tou kytkou ponížil - připadám si jako kurva, co si o všechno musí říkat". Tak jsem usoudil že je třeba větší časový odstup - donesl jsem další kytku za 3 týdny. Opět scéna - "nemysli si, že nevím, že si u mně žehlíš ten průser minulou kytkou". Výsledek - usoudil, jsem že je třeba čekat ještě déle, tak jsem další kytku donesl za tři měsíce - doma atmosféra - by se dala krájet a prodávat Ruské mafii - kytka pod stolem , žena sedí na stole a ukazuje na ni - "co to je" - "kytka" - "co to má znamenat" - "přinesl jsem ti kytku abys měla radost" - "ty sviňáku, ty máš průser, nebo máš ženskou - přiznej se!!!" a už letěl talíř.

Poučení - zcela shodné se starým čínským příslovím :

Nedej ženě nic.
Dáš jí něco,
ona chce víc.
Dáš jí víc,
ona chce všechno.

Jasné ?
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Petr G. Petr G. | 11. dubna 2013 v 15:35

Období sebezamilovanosti jsem asi neprožil. Ano byl jsem rád, že mám babu. Tedy, že jsem měl postupně tři baby. Znihž jedna mě stála skoro život na dálnici. Druhá rok bez řidičáku. Třetí s tou to padlo kvůli důchodci. Takže místo čtvrté baby, sem si koupil svou první kobylu. Nenavaří, neuklidí, nevyčítá  ... a sežere taky celou výplatu.

2 Kádlík Kádlík | 18. května 2013 v 15:00

Petře K., ale zase až tolik nad věcí nejsi. Protože zatím popisuješ jen exmanželku -promiň, dělal bych to stejně

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama