close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

VOLTE KSČ !

17. října 2013 v 0:01 | Petr |  Svět okolo
Naštěstí jsem neměl věk na Husákovské, bolševické, prudo-volby, kdy KSČ vždy zvítězila na 99,7%, a pokud jste k nim nešli tak vás navštívila soudružka slepice se "Sboru pro občanské záležitosti" a pokud jse se před ní netvářili dosti pokorně, tak vás vyhodili z práce děcka ze škol atd ... Stejně tak - naštěstí - jsem dosáhl 18 let už při prvních opravdových demokratických volbách v roce 1990. Jestli chcete vědět koho jsem kdy volil a kterých voleb jsem se vůbec neúčastnil tak místo celého seznamu vám budou stačit dvě informace.
1. Nikdy jsem nevolil levici
2. Nikdy jsem nezvolil stranu, která nakonec vyhrála.

Nicméně nyní máme zcela zvláštní situaci, proto s plným vědomím toho, co to znamená doporučuji volit komunisty !!
Příklad 1. Německý stát vybavil krvavého vraha Lenina obrovským množstvím peněz a pak jej v zapečetěném vagonu vyslali v roce 1917 do Ruska s jediným úkolem - ukončit Ruské válečné aktivity proti Německu v I. světové válce, což Lenin udělal okamžitě jakmile uchopil moc. Když už moc držel zavedl postupně "revoluční teror" který vyvrcholil za jeho nástupce krvavého vraha Stalina neuvěřitelnými zvěrstvy - vyhubením inteligence, včetně velení armády, díky jeho systému "kolektivizace zemědělství" vypukl hladomor, při kterém běžně docházelo ke kanibalismu. Tím chtěl vyhubit málo spolupracující Ukrajince, kteří pak v roce 1941 vítali SS a Wermacht jako své osvoboditele. Dodnes se dochoval dopis Chruščova (původem Ukrajinec) Stalinovi, kde popisuje jak ukrajinský rolník porcuje nožem dítě a jeho manželka to komentuje slovy - "Mášeňku už jsme snědli a teď jíme i Váněčku". Proto taky Chruščov, když se dostal na Stalinovo místo - neváhal jeho činy veřejně odsoudit a jeho hrůzovládu označit jako "kult osobnosti".

Příklad 2. Krvavý vrah Mao Ce-tung se ujal vlády v roce 1949, ale až do roku 1958 Čínská republika svázaná konfucianismem a mandarínskými tradicemi relativně stagnovala (lépe řečeno ať Mao nařizoval co chtěl, vesničani si dělali své, jako předtím tisíc let za císaře). Proto v roce 1958 odstartoval "Kulturní revoluci" což byl čistokrevný výplod chorého mozku, inteligenci vysídloval na venkov, venkovany do měst, vrabci se měli vyhubit aby nezobali zrní pak se přemnožil hmyz, který sežral úrodu, výsledkem všech těchto akcí byl hladomor, který měl 50 miliónů obětí, což je více než měla II. světová válka na celé zeměkouli !!

Příklad 3. Krvavý vrah Pol Pot a Rudí Khmérové v Kambodži stihli za 5 let své vlády vyvraždit 1/3 vlastního národa to jest 3 miliony lidí. Zabili každého kdo nebyl negramotný, bosý venkovský zemědělec. Vyhubili všechny, o kterých zjistili, že umí číst a psát. Postříleli všechny lidi, kteří noslil brejle, neboť se báli, že je nosí kvůli čtení. Zabili veškeré obyvatelstvo měst. Protože Pol Pot byl opravdu úchylák a krvavý šílenec - mělo vraždění tento průběh: Každého "budoucího mrtvého" vyfotili z profilu a z anfasu a sepsali podrobně jeho životopis, aby měli informace o "vítězství své revoluce" pro budoucí generace - pak chudáka odvedli do pralesa, kde si sám vykopal hrob a pak byl ranou do týla zastřelen, aby do hrobu spadl vlastní vahou. Když tohle šílenství ukončila invaze Vietnamských komunistů - našli obrovské hromadné hroby a archivy milionů fotek lidí zabitých protože měli brejle, boty, nebo bydleli ve městě. Jejich řádění bylo natolik šílené, že i jejich kamarádíčci bolševici ze zbytku světa se od nich odvrátili. (I ti naši).

Co tedy z příkladů vyplývá ? Pokud chcete aby z dosavadní struktury společnosti nezůstal kámen na kameni musí se komunisti dostat k moci. Je otázka proč je u nás nutné aby z dosavadní společenské struktury nezůstal kámen na kameni ? Tato otázka je identická s otázkou proč potřebujeme přerušit předivo kmotrovkých vazeb a korupce, která zcela prorostla naši společnost ? Nemá smysl volit ČSSD nebo jinou umírněnou stranu. Uvědomte si, že Kmotři ODS, kmotři ČSSD spolu s "privatizačními velkopodnikateli" ( = zloději ) chodí na golf, jezdí na jachtu do Toskánska, zadávají sledovačky vojenské kontrašpionáži, podvádějí při vojenských zakázkách, atd.... Jsou to lidi, kteří jenom hrají divadlo že se "politicky neshodnou" ve skutečnosti se levice i pravice dokonale shodne a to zejména na výroku "peníze nesmrdí". Proto je naprosto nezbytné volit komunisty, přesto (nebo proto) že geny šílených krvavých řezníků neštítících ničeho v nich stále dřímají. Naše velepřejemnělá - politicky korektní - společnost, kde už se nesmí říkat ani "pouliční zlodějina" ale prý se místo toho má říkat "rozvolnění standardů mezilidského soužití" je totiž nutně potřebuje.

Proto je důležité aby naši komunisti pokud možno vyhráli ve volbách, aby měli 35% aby vláda bez nich byla zhola nemožná. Že to jsou jen neschopní dědci a báby - typu "hurá na slevu do Kauflandu" ? Nepleťte se - Grebeníčkův táta mlátil v Břeclavi zadržené ve vazbě a jeho syn je na něj náležitě hrdý.

Smutné, ale ponořili jsme se do marasmu tak hluboko, že ven nám pomůže jedině oheň a stromy praskající vahou oběšenců. A než vláda KSČ zase jednou skončí, máme čas na dlouhou meditaci na téma "co se v demográácii stalo špatně"....

Abyste pochopili, že situace ve společnosti je opravdu vážná a měli na dlouhou meditaci o stavu společnosi čas už nyní - nebudou až do voleb žádné další blogy.....
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mroks Mroks | 17. října 2013 v 1:21

No ja dúfam, že robotická časť tvojho blogu bude do volieb fungovať "úplne normálne".

2 Petr G. Petr G. | 17. října 2013 v 1:54

Dobře napsáno, bohužel nikdo nechce vidět, slyšet. Jak je česká politická scéna prolezlá korupcí a kmotrovskými vazbami. Osobně jsem pro větší zlo jménem DSSS, ale ti nemají šanci mít 30% tak jako KSČ. Se zájmem sleduji, jak se TOP09 bojí pana Babiše. Jak se objevují články, kde je Babišovi vyčítáná "spolupráce" s KSČM, jak se vyzdvihuje obchodování s polulárním Assadem (Syrie). Jak je mu vyčítáno, že jako podnikatel v oblasti zemědělství, nemá žádný přínos v HI-TECH oblasti :) ANO hi-tech krávy a volové se ještě nenarodili.

3 Karel Karel | 17. října 2013 v 6:45

Normálně bych prohlásil, že Petrovi Kubáčovi hrabe, šplouchá na maják, nebo jak se říká na ostravsku, že mu prostě jebe, ale evidentně chlapec žije moc dlouho v ostravě a v okolí frýdeckého kauflandu kde se to množí kriminálníky-bezdomovci a on nevidí nic jiného, nebo moc čte novinky.cz nebo nevím co ještě, ale otevřeně do světa podpořit stranu, která by v případě zmíněných 35% nadělala takový bordel, že by to poškodilo když už ne jeho, tak ženu, děti, vnoučata... to fakt není normální

Proč německo je tam, kde je dnes,na ekonomické a technické špici evropy když po válce bylo totálně zdecimované a ještě muselo platit odškodnění... protože tam neměli komunismus, jak prosté. A ještě jsme jim poslali do bavorska, tehdá nejchudší oblasti, občany, kteří se mnohdy provinili jen tím, že mluvili německy. Kde je bavorsko dnes si nastudujte za domácí úkol.

4 Karel Karel | 17. října 2013 v 6:52

Ještě dodám, že kdyby zíslala KSČ či DSS v parlamentu většinu, tak podpálím barák, sbalím děti a jedu směr Krakow letiště a sbohem vlasti. Stejnou chybu (zůstat) jako mí předci dělat nechci!

5 Vašek Vašek | 17. října 2013 v 10:19

Navhuji tedy heslo k těmto volbám: "Sebepoškozováním vzhůru ke šťastné budoucnosti, a nikdy jinak!"

6 Dalík Dalík | 17. října 2013 v 16:31

Volební blog jsem netrpělivě očekával a mé přání se splnilo.
Ale budu reagovat velmi umírněně: Vyplnil jsem si populární volební kalkulačku a budu se jí řídit. Volím TOP09 se starosty, kroužkuji místní osvědčené komunálníky. Má žena si také vyplnila kalkulačku a vyšla jí DSSS, takže bude volit je. Což mne udivilo, protože je jinak vcelku normální.
Ovšem filosofovat nad tím, co by se stalo, kdyby komunisté vyhráli, je zajímavé. Jejich smůlou by bylo, že by neměli podporu ve svazu sovětů.

7 Petr G. Petr G. | 17. října 2013 v 20:52

Karel: až když lidé nemají nic, začnou se starat o svou budoucnost. To jen odověď proč jsou němci po válce dále, než češi, kterým bratrskou pomoc nabídl Sovětský svaz.

8 specz specz | 17. října 2013 v 21:14

Souhlasim s autorem ze je to tu zraly na hodne tvrdy restart. Jen mam pochybnosti, jestli staci restart lokalni ( tedy pouze v CR), nebo jestli je potreba restartovat celou EU+souvisejici uzemi ...

9 Volič Volič | 21. října 2013 v 9:50

Tolik pesimismu. Nežijeme snad v nejlepší době historie lidsta? Podle fotek vypadá pan Kubáč dobře živen, podle blogu má možnost rozvíjet své zájmy. Co více si přát?

A přístup líného inženýra "nechce se mi vrtat v současném stavu, tak to celé zbouráme a začnem na zelené louce" nefunguje.

10 Karel Karel | 22. října 2013 v 11:18

[9]: Navíc "restart" odnesou vždy obyčejní lidé, vlci vždy budou vlky, jak před restartem, tak i po něm. Nevím jak si autor blogu představuje ideální svět? Třeba by nám to mohl objasnit v nějakém futuristickém pohledu, abychom nutnost "restartu za pomocí komunismu" pochopili.

11 Tom Tom | 20. května 2014 v 16:14

to Karel: "Proč německo je tam, kde je dnes?" - no protože žije na dluh jako všechny státy, kde panuje demokratismus. Protože je exportně orientované, tj. žije na úkor jiných zemí (když jedna země víc vyveze tak jiné země musí víc dovézt, samozřejmě na dluh). Protože západní země dlouhou dobu těžily ze svých konií atd atd...

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama