close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Chemie pro šílence 48. Fetujeme vědecky 5.

2. července 2015 v 6:00 | Petr |  Chemie pro šílence
Minule jsme probírali jak jedna OH skupna učiní z Efedrinu - relativně neškodného stimulantu adrenalinových receptorů, který se používá na opuchlé sliznice při nachlazení - nebezpečný Metamfetamin. Skoro se chce zopakovat starý ruský vtip " вода - водка - одна буква, а какая разница" tedy "voda - vodka - jedno písmeno, ale jaký je to rozdíl !"

Pří té příležítosti se mi vybavují historky jak jsem jezdil vlakem s "mladými umělkyněmi" z ostravské Janáčkovy konzervatoře a kočeny sotva patnáctileté - nejprve celému vlaku hlasitě sdělovaly své sexuální zážitky a pak přešly na téma " španělštinu bych bez Peří nedala" a potom plynule pokračovaly tématem "nejsem na tom závislá - jen jsem strašně nervózní, když toho nemám zásobu" a pak překvapivě "nedávno, když jsem to neměla, tak jsem alespoň žvýkala kožený pytlík, ve kterém to nosím" ...
Na slečnu čekala ve Frýdku maminka - a to už jsem se nedivil ničemu - alkoholická ženština dokonale zapadající do zdejšího "rázovitého ( prochlastaného ? zfetovaného ? ) regionu".


ERGO si z důvodu opakování dáme pervitin / metamfetamin


A od něho odvozený - nikoliv však - z něho syntetizovaný - MDMA neboli methylen-dioxy-methamphetamin.


než se ponoříme do MDMA - alias Extáze - "pustíme" si ještě "bratr adrenalin" - čistě abyste se mohli potěšit tím jak "všechno se vším souvisí". Když už jsem tedy vyslovil slovo "Extáze" - jako chemik musím dodat - Extáze jakožto taneční droga - má velice komplexní účinky - ze svého metamfetaminového základu působí jako stimulant na receptorech pro serotonin, dopamin, noradrenalin, adrenalin, a zároveň působí jako blokátor zpětného vychytávání a odbourávání těchto molekul ze synapsí.

Komplexní působení vede i ke kompexním účinkům, které zahrnují "amfetaminové pocity" veliké výkonnosti, geniality a neúnavnosti, a k ním ještě "extázové účinky" typu pocitů štěstí, lásky, a sounáležitosti s ostatními lidmi. Prostě "taneční drogy" jako vyšité. Je otázka proč vlastně policajti šílí z drogy, která vyvolává pocity "lásky a sounáležitosti" s ostatními ? Nebylo by lepší spíše takovou drogu vyrobit na tuny a pak rozprašovat třeba nad Rudou armádou v Doněcku ?

Láska je láska, ale amfetamin je amfetamin, takže u pervitinu nevymyslíte odkud sehnat kapesník na přefetovaný nos - u Extáze jste zase tak výkonní, až zapomenente na ostaní tělesné poctiy, takže po extázi tu máme každoročně pár mrtvol "tanečníků" kteří zemřou na přehřátí a dehydrataci z tance neb byli natolik "amfetaminově geniální" že na tyto nepodstatnosti prostě zapoměli...

Amfetaminové drogy jsou drogy budoucnosti - sytnetické, laciná výroba, nepotřebujete vozit přes celou zeměkouli suroviny ze zapráskaného rozvojového světa a hádat se s cizojazyčnými mafiány - proto se kolem MDMA se rozvinul byznys zvaný "Desigenr drugs" - neboli molekuly nepatrně odlišné od MDMA o kterých prodejce tvrdí ze to VŮŮŮŮŮŮŮBEC není extáze - posuďte sami.


Methylon zvaný též MDMC


Methylendioxypyrovaleron - jedním z důvodů tohoto podivného byznysu je, že lidskému mozku je téměř jedno jaká svinstva do něj tlačíme, ale letištní protidrogoví psi přistupují ke čmuchání těchto látek natolik zodpovědně, že je od sebe rozlišují a na každou se musí cvičit extra.


Mephedron


Ale také "Vitamin R" neboli Ritalin neboli methylfenidát - který je jedním z mála "legálních amfetaminů" neb se - paradoxně - dává pro stimulaci hyperaktivních dětí s ADHD - což - paradoxně - vede ke zklidnění jejich nekoordinovaného řádění.

S amfetaminy je pro dnešek konec - a to jsme ani neprobrali jak Luftwaffe dávala amfetaminové tablety nočním pilotům ani to, že dokud byl čistý amfetamin legální pro lékařské užití - milovali tuto drogu horolezci - jako "tabletku poslední záchrany" ve stylu : "dojdi do tábora, nebo zemři, protože pokud nedojdeš - stejně zemřeš"...

Tolik tedy amfetaminy a příště probereme už slibovaný nikotin, který kouří jen ty nejubožejší - společensky vyřízené socky žejo ?
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 SPECZ SPECZ | 2. července 2015 v 14:45

Když jsem četl" Je otázka proč vlastně policajti šílí z drogy, která vyvolává pocity "lásky a sounáležitosti" s ostatními ? Nebylo by lepší spíše takovou drogu vyrobit na tuny a pak rozprašovat třeba nad Rudou armádou v Doněcku ?", okamžitě mi to připomnělo kulhánka:
http://sudenreitti.blog.cz/1002/jiri-kulhanek-spojeni-v-bohu-1-cast .-)

2 rvx rvx | 2. července 2015 v 18:34

tak ono předně policajti z ničeho "nešílí", neboť to, co je a není zakázanou drogou neurčují. V tomto směru se obracejte na své volené zástupce v poslanecké sněmovně ;)

3 DPH DPH | 3. července 2015 v 9:22

Za říše do pléna rvali infrazvuk, a vůdce s gramem pervitinu v krvi a tlaku půl atmosféry ve střevech po kuličkách pro dobré trávení od dr. Moprreliho exceloval před mikrofony, a v hlasitějších partiích projevu i notně rozevlával závěsy za sebou na tribuně. To byl ještě poctivej perník z chlorefedrinu podle předválečných patentů, a nesmrdělo to jodem a červeným fosforem z Verkonu...

4 DPH DPH | 3. července 2015 v 16:14
5 Petr G. Petr G. | 5. července 2015 v 13:54

Bože Růžo, jděte s DPH i jinými daněmi do prdele.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama