close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Návrat Pavlíka Morozova ?

29. prosince 2015 v 5:02 | Petr |  Filosofování
Čím je člověk starší - tím je blbější, tedy alespoň v mém případě, protože chodím po světě a divím se stále více. Příklad - měl jsem nedávno v ordinaci slečnu, která je v dětském domově "na vlastní žádost" ? Dovedete si to představit ? Škoda že to nešlo tak před 30-40 lety - dlení v domácnosti s mojí drahou mamá bych s rád vyměnil za občasný oddech "v klidu děcáku". Tedy děcák dobrovolně - lze ještě pochopit, pokud je rodina příšerná, ale pak jsou tu daší, velice zvláštní věci.

Paní Michaláková - přišla v Norsku o děti - jsem-li dobře informován - měly opruzený zadek, což učitelka ve školce vyhodnotila jako krvavé stopy po análním sexu - a teď jsou v polovině základky a jejich rodiče je patrně už neuvidí. Mimochodem se ani nedivím, protože Michaláková opakovaně prohlásila, že až děti dostane zpět pošle je do Česka k babičce a sama zůstane v Norsku - kvůli prachům. Tedy vzhledem k tomuto "nadšení" pro vlastní děti se Barnevernetu nedivím, že rodičům i Česku ukazuje prostředníček.

Pak tu máme další historku z Norska - jistým Polákum sebral Barnevernet dceru, neboť jí řekli, že za babičkou do Polska se nejede, neb tato umřela - a dítě z toho bylo ve školce posmutnělé. Norské babičky jsou patrně nesmrtelné, nebo je rodiny nechávají vycpat, aby se na nic nepřišlo. Pochopitelně není známo kolik Barnevernet zabaví blonďáčků s modrýma očima a kolik zabaví snědých děcek z rodin "trpících Syřanů", kterých mají na svém území více nez velikou menšinu a v této subkultuře se s děcky příliš nemažou, takže důvod ( dokonce reálný ) by tu jistě byl.
OK pak tu máme pozoruhodný příklad z česka - děťátko mělo logopedce namalovat obrázek - tak namalovalo Medvídka Pú, Oslíka a Prasátko - o Oslíkovi prohlasílo, že to je ona - kamarádka Medvídka a o Prasátku prohlásila že "to je tatínek - kamarád Oslíka" Logopedka to vyhodnotila jako - "otec je prase" - a nechala dítě sebrat Barnevernetem, který se u nás meduje OSPOD - "Orgán" Sociálně Právní Ochany Dítěte. Prosimvás pozor !!! Dítěti radeji prase neukazujte. Medvídka Pú nepředčítejte - nebo bude průser, který v této konkrétní kauze byl - neboť otec děcka v maloměstské ďouře jménem Nýrsko neustál tlak místních drben a zabil se .... Jistě proto, že měl "máslo na hlavě" - Prase !!!

Pak tu máme úžasnou možnost přivýdělku - pokud projdete kursem zvíci 72 výukových hodin - můžete se stát "přechodnými pěstouny dětí", kteří berou 20 000 měsíčně pokud jim dítě přiděleno není a 20 000 měsíčně + rodičovský příspěvek pokud jim dítě přiděleno je. Bacha ovšem abyste ke svěřenému děcku nezahořeli nejakou emocí a nechtěli se stát "dlouhodobým pěstounem" - pak odměna klesá na 8000 měsíčně. Není to divné ? Nějaká flákající se flákota dostává 20 000 měsíčně, a kolik dostávají rodiče, vychovávající vlastní dítě - jasně že nic - měli si koupit prezervativ - žejo !

Tohoto si povšimli naši "etničtí bratři" takže je běžné, že mladá cigoška, ještě než ji hrozící absťák vyžene z porodnice, se vzdává děcka, které do "pěstounské péče" berou příbuzní, kteří s ní žijí na stejné adrese. Náš "moudrý stát" na tuto variantu pamatoval, takže ve vyhlášce je věta, že příbuzným "náleží odměna pěstouna pouze v případech hodných zvláštního zřetele" - což presně je tato situace, kdy rodiče, tři generace nepracující, porodili budoucího "sběrače kovů".

Vzhledem k cenovému rozdílu mezi "krátkodobými" a "dlouhodobými" pěstouny - je jen otázka času kdy výnosný přivýdělek v norském stylu - to jest zabavování blonďáčků a šoupání jimi od pěstounů k pěstounům - pronikne do Česka. Konec konců Norskými fondy sponzorované neziskovky, ve spolupráci s paní Marxovou-Tomiovou-Leninovou a tou blondýnou z ministerstva školství, už školí učitelky, jak hlásit každou modřinu a dětem poctivě vysvětlují co vlastně je to týrání.

Patrně budu označen za prase-fašistu-rasistu-sexistu, ale nějak si nemohu pomoct, že s rodiči a pěstouny je to jako se sexem : zadarmo je to lepší než za 8000, a to je zase lepší než za 20 000. A to už vůbec nemluvím o děcáku. A potom ta smutnější věc. Nic si nenalhávejme. Když je někdo takový úchyl, že týrá vlastní děcko - má společnost vehementně usilovat o to, aby děcko přeneslo geny - týrajících rodičů, ( drogujících rodičů, chlastajících rodičů, rodičů nemakačenků, atd.... ) - do dalších generací ?

Nakonec nezbývá než vzpomenout Pavlíka Morozova - hrdinu sovětské propagandy, který uvěřil soudruhu Stalinovi a ve 14 letech udal své rodiče, kde schovávají obilí, aby rodina nezemřela hladem. Pak přijelo GPU ( následník ČEKY a předcůdce NKVD ), rodiče byli postříleni a Pavlík byl rozzuřenými vesničany, podle jiné verze vlastním dědou, zabit, aby svojí "aktivitou" neohrožoval životy ještě nezatčených. Prostě hnusná doba dělá hnusné věci žejo ?
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 dotaz dotaz | 29. prosince 2015 v 16:36

Na dobu bych to neházel, doba prostě jenom je… Hnusní lidi (obecně) dělají hnusné věci (a hnusnou dobu).

2 Pavel Pavel | E-mail | 29. prosince 2015 v 23:27

otázka do fóra : kdo je větší nebezpečí pro "naši zemi"(v zemanovském slova smyslu) , "pragmatici moci" (a peněz) typu Babiše, Kalouska, Klause nebo "pachatelé dobra" Dinenstbier, Marxová , Valachová ?

3 petr-kubac petr-kubac | 30. prosince 2015 v 1:02

[2]: Od těchto lidí nemáme dostatečný časový odstup, ale třeba historie 20. století mluví jasně - velcí idealisti zabili daleko více lidí, než velcí cynici

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama