close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Švédsko v prdeli 2.

8. listopadu 2016 v 5:32 | Petr |  Svět okolo
Musíme začít o jazycích : Surfování po švédském internetu je díky dokonalé znalosti a častém použivání angličtiny u Švédů velice snadné. Na druhé straně jsem viděl komické video s Milou Kunis ( americkou herečkou původem z Ukrajiny ) kde tato ruskou mateřštinou mluvící osoba plynně diskutovala s Rusy, ale transparent "я тебя люблю" ( miluji tě ) kvůli cyrilici / azbuce přečíst nedovedla, protože rodiče utekli z Ukrajiny do USA ještě než zvládla čtení v mateřském jazyce.

Přesně stejně na tom budou děti "trpících syřanů". Jejich rodiče jsou v převážné většině negramotní amatérští pyrotechnici a gynekolovové. Dětem dají evropské neziskovky vzdělání v latince - tudíž zůstanou v arabském písmu stejně negramotné jako rodiče...

I hledal jsem další insipraci pro nějaké elektro - a zejména pro své obíbené infračervené LED diody a objevil jsem úžasnou švédskou stránku jménem "Resistance" česky "Odpor"- s podtitulem :

"How to defend your nation against dictatorship and occupation. When your national army has become defeated or corrupted then the only option is the peoples resistance. And these webpages are about how to build at home weapons that can be used against military hard targets. Targets like armoured military vehicles and unmanned aerial vehicles UAV".

Hrubě přeloženo pro angličtinou nevládnoucí : "Jak ubránit svůj národ proti diktatuře a okupaci. Když je vaše armáda poražena, nebo zkorupmována, pak jedinou možností je lidový odpor. Tyto stránky jsou o tom jak doma vyrobit zbraně, které lze použít proti "tvrdým" vojenským cílům jako jsou obrněná vozidla a drony".

a stránky to jsou vskutu zajímavé - dovolím si odcitovat kapitoly :
Improvizovaná výroba výbušnin - příručka teroristy používaná vládou USA.

Mimochodem kapitola o IR dálkovém ovládání i o dronech opravdu stojí za přečtení z hlediska elektroniky, i odporu proti vlastizrádné politické reprezenaci.

Tak jsem si utěšeně říkal : ani Švédové nejsou jako ovce a jsou už asi opravdu naštvaní. Jenomže tahle představa se mi po pár minutách čtení tak nějak zhatila. Jednak jsem narazil na stránku, kde autor úpěnlivě žádá o překlad svých článků do arabštiny. A aby to nebylo všechno tak tam jsou i nějaké zmatenosti o tom, že Židi jako nejsou skuteční Židi a tudíž nemají právo na území Izraele a taky, že Bůh bude čistit ZeměKouli od závadné židovské DNA a bylo vymalováno.

Víte o co se jedná ?
Mladý přičmoudlý hajzlík se dostal do Švédska ještě dříve než se naučil psát arabsky. Ve Švédsku se naučil mluvít a psát švédsky, mluvit a psát anglicky. Pak usoudil, že vlastně Švédsko, které jej toto všechno naučilo a dodnes jej živí - je ten vlastizrádce - ruka do které bude kousat. Tak sepsal opravdu zajímavé internetové stránky, které jsou zajímavé pro lidi se slušnou angličtinou, ale nemají dostatečný "dosah" mezi ostatními přičmoudlými hajzlíky, kteří sice možná taky neumí arabské písmo, ale mít stránky v orientální mateřštině - nikoliv v "jazyku nepřítele" je tak nějak více Cool žejo ?

Ergo i lehké čtení na Švédském internetu ve mně vzbuzuje ty nejhlubší obavy o poslušné "ovčany" ze Skandinávie .....
Obrázek je z dílny původního autora
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Aktuální články

Reklama