close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Ještě jeden Nový Jižní Wales

6. června 2017 v 5:11 | Petr
Představte si následující situaci - napíšete článek o tom jaký gigantický nesmysl je, když policajti po nocích honí feťáky ujíždějící v autech - za dva dny na to hradní protokolář rozbije půjčené super-Bávo určené právě k tomuto účelu. Tak připíšete dva odstavce, proč si myslíte, že informace o průběhu nehody se zdají vylhané - a den na to "sociálně frustrovaná" bílá dodávka přejede 7 Angličanů na London bridge - necelé 3 km od Westminster bridge - místa předminulého atentátu. Pak z auta vyskáčou nějaké "sociálně frustrované" 12 palcové = 30 cm nože a pobodají 48 lidí z nichž mnozí ( marně ) bojují o život v Londýnských nemocnicích ..... "Neuzavírejme ( vrahům ) své srdce" ..... "Islám za to nemůže" ..... "Je suis Charlie" ..... "Nesmíme změnit nic svaté principy naší multikulturní civilizace".....

Ergo ctěná veřejnosti - článek o zbytečných turbo-kárách v rukou policie si přečtete mimořádně ve čtvrtek - dnes je čas na něco jiného :

Historie Austrálie není moje silná stránka - severní a západní pobřeží zmapovali Holanďani a nazvali jej - jak jinak- "Nové Holandsko". Jižní a východní pobřeží objevil a zmapoval James Cook a nazval jej "Nový Jižní Wales". Jelikož vnitrozemí Austrálie je poušť, o kterou příliš zájmu nebylo, byla hranice mezi "Holandskem" a "Walesem" formálně určena jako 135 poledník východní délky. Holanďani nikdy neměli příliš snahy "Nové Holandsko" kolonizovat. Naopak Angličani objevili pro svůj díl Austrálie neuvěřitelně užitečné využití. Nejprve Nový Jižní Wales označili nějakým honosným titulem - něco jako "Korunní kolonie Jejího Veličenstva" a pak udělali ze své části obrovskou trestaneckou kolonii.

Mezi lety 1788 až 1868 vyvezli do Austrálie 162 000 odsouzených. To by možná dnešní "bojovníky za lidská práva" tak úplně nenadchlo, ale musím poznamenat, že Austrálie jako vězení byla výrazným pokrokem v humanizaci britského a pozdějí evropského trestního systému. V dobách "před Austrálií" byly de facto jen dva druhy trestů - velice krátké jako "obecní šatlava" na pár týdnů a za cokoliv většího, než banální prohřešek byl trest smrti. Zavedením "trestanecké Korunní kolonie Jejího veličenstva" dostal odsouzenec na výběr "oprátka, nebo Austrálie" - což vedlo ( i mimo Anglii ) k tradici těžkých a dlouhodobých žalářů v koloniích, což zase vedlo k ústupu od systému : "poprava za každou blbost", což byl první krok na cestě k pozdějšímu úplnému zrušení trestu smrti.
"Vláda Jejího Veličenstva" však měla s Austrálií celkem pozitivní úmysly a od jisté doby patrně začala věřit, že vězni ponechaní tam po skončení trestu se budou zabývat budováním nové civilizace, protože krom trestanců - převážně mužského pohlaví - vyvážela do austrálie i dívky z anglických chudobinců a sirotčinců, aby pomohla vyrovnat "poměr pohlaví". Vzato z dnešního pohledu se to skutečně povedlo - Austrálie je moderní země se západní Anglo-sasskou mentalitou z anglicky mluvících zemí nejméně postižená blbostmi jako je feminismus a pozitivní diskriminace. Dodnes je členem British Commonwealth of nations a dodnes je tam formálním panovníkem Alžběta II.

Toho by Britové mohli pozitivně využít, avšak jisté indicie nasvědčují, že Australani by se vzpouzeli. Ptáte se co využít a k čemu ? My nacisti, fašisti, rasisti, xenofobové a ostatní zavrženíhodné osoby uvažujeme takto : Když Angličani měli 3 veliké mohamedánské atentáty během posledních 3 měsíců - možná je čas ukázat "zač je toho loket". Patrně by neškodilo v první vlně prosít jejich "no go zony" a vytřídit veškeré osoby, které nemají britské občanství, povolení k pobytu a vůbec nemají papíry v pořádku - tyto osoby nemilosrdně deportovat do země jejich původu.

Ve druhé vlně by bylo vhodné rodinám atetnátníků a celému okolí, které vědělo, avšak nesplnilo svou občanskou ohlašovací povinnost razantně nabídnout jednosměrnou letenku do "Korunní kolonie Jejího Veličenstva". Teoreticky by nebyl problém protože australské vnitrozemí je velmi málo obývané a svým pouštním charakterem ( vzdáleně ) připomíná blízký východ. Problém je v tom, že Australani už ze své zločinecké minulosti vyrostli, a proto by se jim asi tento druh "multikulturního obohacení" nelíbil.

Proto by bylo vhodné - nejen pro Angličany, ale prakticky pro každý evropský stát s muslimskou "menšinou" na svém území - zamyslet se kde najít "nový Nový Jižní Wales" - přesně pro tyto účely. Například Izrael má ( a intenzivně využívá ) Negevskou poušť, Španělsko má Ceutu. Francie má Guayanu a Ďábelské ostrovy - jejich kapacita je však nedostatečná. Anglie má řídce obydlené Falklandy a nějaké karibské ostrovy. Ničit poklidné Falklandy muslimskou kolonizací ?

Tedy naopak, pokud bych byl nějaký africký warlord a hledal krom únosů, pirátství, vydírání, obchodu s drogami, nájemných vražd a otrokářství nějký další zdroj příjmu - směle bych část mnou ovládaného území nabídl za náležitý obolus Británii, nebo dokonce celé Evropské unii jako "prostor nových příležitostí" pro všechny špatně integrované, nespolupracující, zločiny podporující, zločince ukrývající a zločiny nehlásící obyvatele. Nebo třeba Kanada by mohla využít svá území severně od polárního kruhu a Rusko veliké oblasti v Jakutském a Krasnojarském kraji ! Samozřejmě že by se musely vyřešit právní detaily - jakože těch 100 000 km2 na Sahaře, nebo na Sibiři by bylo formálně pronajato Britům jako britské území - asi jako Česko má pronajatý hrob J.A. Komenského v Holandsku, který je z právního hlediska též "naší půdou".

Máte pocit, že by občanská práva deportovaných utrpěla ? Vůbec ! Prostě na základě vyšetřování, zatčení, odsouzení řádným soudem, vyčerpání všech možností odvolání a nabytí právní moci rozsudku by příslušný jedinec byl v souladu s právem dané evropské země přesídlen "do kolonie", kde by mohl předvést jak dovede spolu s ostatními podobě postiženými žít dle vlastních pravidel, z plodů vlastní práce. Neříkejte, že by to nešlo - historičtí australští trestranci byli skuteční zločinci, nikoliv jen odsouzenci za spoluvinu na terorismu, přesto v Austrálii vybudovali nejúspěšnější stát pacifického regionu. Ba dokonce - stejně jako deportace do Austrálie ušetřila desítky tisíc poprav - dnes by možná včas zorganizované "vystěhování do Jakutské oblasti" zabránilo občanské ( třetí světové ? ) válce, která se od nás na západ už docela zřetelně rýsuje...
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Aktuální články

Reklama