close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Pohlavní zdravověda pro Geeky 7. Nebe Peklo Ráj

19. listopadu 2013 v 5:32 | Petr |  Svět okolo
Před drahnou dobou jsme došli až ke sňatku. Přestože si myslím, že mám proti čtenářům tohoto tutoriálu ještě pořád poněkud náskok je na čase pokračovat.
Tedy, ti z vás, kteří se již podle návodu úspěšně oženili právě kroutí hlavou - k čemu nám jsou další rady - přece máme ženu lapenou - máme "na ni" patřičné papíry - o systému fungování po svatbě jsme se domluvili tak jaká další rada ?
Hluboký omyl přátelé - jestli máte představu, že život po svatbě bude se podobat životu před svatbou, protože jste se domluvili, že "svatbou se přece nic nemění". Dovolil bych si jenom citovat staré přísloví: Muž doufá, že se po svatbě nezmění nic - žena doufá, že se po svatbě změní všechno. Kdo si myslíte, že má pravdu a kdo má motivaci a energii prudit a prudit dokud si neprosadí své ?

OK takže najednou zjistíte, že váš poslední robot leží zaprášený na polici, pravídelně vás navštěvuje tchýně a s vaší manželkou dělají "módní přehlídku kojeneckých outfitů", které se záhadně začaly u vás objevovat, neb byly v takové slevě, že "nešly nekoupit". Na vrcholu "módní přehlídky" si všimnete, že tchán kouká z okna a poklimbává - a najednou pochopíte svou úlohu ve společnosti - ne posunout robotiku o 30 let vpřed, ale nosit výplatu - co největší co nejčastěji - sexovat - a mlčet.
Aybste nepropadli úplné depresi - statistika říká že ženatí muži žijí minimálně o 5 let déle než staří mládenci - jestli jako dementní stařec nadeženete "zpoždění v robotech" které nyní získáváte každým dnem - nevím, ale občas se stanou věci nevídané. Viz foto nahoře - nejsem si jistý jestli kolegové robotici nebudou mít z toho šok.
Abych zabráníl šíření divokých spekulací - tak moje žena to není. Tak jako Kate Middleton má sestru Pipu a klidně si je můžete splést - moje žena má - sobě stejně podobnou - sestru Ivu. Takže vlezete do robotické pracovny a tam švagrová pájí jak Číňani ve Foxconnu.

Jinými slovy - jestli jse před svatbou, nebo těsně po ní - zahoďte veškeré představy a plány - nyní náte jiné odborníky, kteří za vás budou plánovat.
Zbývá otázka - má smysl vrhat se do manželství ? Zkusit manželství ? Určitě ano, protože z nedostatku zážitků z této etapy života - vznikají později existenciální krize "z lítosti z promarněných šancí". Kdybych se zeptal - má smysl zůstat panic ? Asi by odpověď byla jednoznačnější - tak to berte tak, že manželství je "pokračování sexu jinými prostředky" - zejnéna pokud jste jako já - "divní" - co se jen tak s někým neshodnou.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Karel Karel | 19. listopadu 2013 v 6:51

Něco mi říká, že jsi asi zasunul o dírku vedle :-D

2 m.marianek m.marianek | 19. listopadu 2013 v 11:24

[1]: Předběhl jsi mě, také jsem chtěl namítnout, že zvolil špatnou ze sester. No jo, ale když do nemocnice chodila asi ta druhá, protože druhej zdravotník kříženej s Edisonem by byla statistická anomálie vesmírného rozsahu (možná by mohlo dojít k lokálnímu zhroucení časoprostoru, nebo vytvoření čtrnácté variety či co já vím ;-)).

3 kolemjdoucí kolemjdoucí | 19. listopadu 2013 v 12:49

Nejlepší je na té fotce "babský miminkovský dýchánek" na stole uprostřed ta baterie :D Jinak věřím, že fotografie všech zachycených osob byly zveřejněny jen s jejich souhlasem ;)

4 Kubáčová Kubáčová | 19. listopadu 2013 v 17:23

Ohlasy na mou mladší sestru předám dál. =) Bohužel, je o 8 let mladší, takže to není kategorie pro vás.

5 Dalík Dalík | 19. listopadu 2013 v 23:02

Ano! Zas jednou pořádnej existenciální text, tak to má být!

6 Saša Saša | 21. listopadu 2013 v 5:59

Já chci taky takovou ségru :-)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama