close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Pohlavní zdravověda pro Geeky 6. Manželka lepší nežli pes.

23. dubna 2013 v 1:56 | Petr |  Svět okolo

Praotec všech Geeků - Charles Darwin - sice přispěl do světové biologie evoluční teorií a kdoví čím ještě. Nikde se však přiliš nepíše, že nikdy nikde nepracoval a veškeré své práce vykonával jako soukromý výzkum. Nikde se totiž nepíše, že ho celý život živila manželka Emma Wedgwoodová, která si to mohla dovolit, neb pocházela z dynastie Wedgwoodů - výrobců dodnes proslulého porcelánu. Kromě toho že Emma Wedgwoodová byla krásná a milující, porodila Darwinowi 10 dětí, z majetku své rodiny jej celý život živila a navíc se o něj starala tak, že kromě svých spisů nemusel Darwin v životě na níc sáhnout.
Přesto po Darwinovi zbyl fejeton kde s přesností sobě vlastní rozebírá pro a proti manželství způsobem, ze kterého by patrně feministkám dnes šel mráz po zádech.

Cituji doslova : "Eheu!! I never should know French, -or see the Continent -or go to America, or go up in a Balloon, or take solitary trip in Wales -poor slave. -you will be worse than a negro"
Neboli česky : Ejej - nikdy se nenaučím Francouzsky, neuvidím kontinent (Evropu), nebo Ameriku, nikdy nepoletím balónem - nepůjdu na osamělý výlet po Walesu - ubohý otrok - budu na tom hůře nežli černoch.

Celou úvahu pak uzavírá smířlivým "better than a dog anyhow" neboli - "i tak je (manželka) lepší nežli pes".
Takže nastane okamžík v životě Geeka, kdy bude nutno usoudit, jestli osoba opačného pohlaví, kterou jste podle tohoto tutoriálu připoutali ke svému boku je hodna stát se vaší manželkou, nebo ne.

Stejně jako ve všech ostatních případech doporučuju zásadní radu - rady ostatních berte v tom poměru v jakém se váš a jejich život liší - mají přechytřelí kamarádi dva osciloskopy, soustruh v obyváku vedle televizoru a v manželské posteli rozebranou motorku ? Nemají a těmito věcmi hluboce opovrhují ? Jak pak mohou radit pro Vaší situaci ?

Tedy položte si zásadní otázku - jak pracné bylo dodržet tento tutoriál ? Kolik žen jste vyzkoušeli a kolik ještě chcete vyzkoušet ? Napálili jste se s blbou blondýnou ? Napálili jste se se zlatokopkou, která zneužila Vaše prostředky a prchla ? Máte nyní milující a chápající santusačku, která vám dovolí spát s trafopájkou vprostřed postele?

Pokud je jedna strana nerovnice jasné větší než druhá nezbývá než podívat se pravdě do očí a přiznat si, že pokud jste byli divní až doposud, nelze se najednou vydat konvenční cestou a tudíž v rámci pokračování divnosti - bude se třeba oženit. Staří lidé a babičky nad hrobem dokonce mohou tento výsledek mylně interpretovat jako "návrat k normálnosti", ale vy přece dobře víte, že dnes je normální být svobodný a být mírná svině, která ženskou, co moc chce dítě, protože jí "bijí biologické hodiny", právě kvůli toho opustí.

Nicméně POZOR - hlavním úkolem muže je "upadnout ženě do náručí a nepadnout ji přitom do rukou". Proto přestože řešení nerovnice je jasné, nesmíte jeho výsledek před ženským computerem ani na vteřinku ani naznačovat. Jsou dvě možnosti jak dostat toto téma na stůl - pokud je žena vdavekchtivá - je vhodné na její svody ledabyle naznačit - "když jinak nedáš"? Pokud téma neleží na stole je třeba jej včas nahodit, protože vztahy delší než přibližně dva roky, začínají být nestabilní, a po 10 letech chození je rozchod mnohem pravděpodobnější než sňatek. V takovém případě je třeba patovou situaci rozetnout prudkým útokem ve stylu - žena se táže "co budeme o víkendu dělat ?" a vy na to "vezmeme se !"

Technologie sňatku je na samostatný článek, proto ji dnes nebudeme rozebírat.
Na závěr musím upozornit - pokud vám celý dnešní díl tutoriálu vyznívá ve stylu "ožeňte se protože jste divnej" - tato rada v žádném případě neznamená polevit v pozornosti, protože i pro vaší (budoucí) maželku platí, že je nejnebezpečnější živočich na Zeměkouli a to přesto / proto - jak vysoko ženy na evolučním žebříčku stojí, když i Darwin musel uznat, že jsou "better than a dog anyhow".
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Saša Saša | 23. dubna 2013 v 20:47

Na té fotce tedy nevypadáte, oba, nějak moc šťastně :-))

2 Pirx Pirx | 23. dubna 2013 v 20:48

Nezbyva nez pogratulovat k tomuto bezesporu odvaznemu cinu. Hodne stesti.

3 Kure Kure | 24. dubna 2013 v 0:54

Gratulace :)

4 Karel Karel | 24. dubna 2013 v 6:49

Tož Gratulace a ať se Vám podaří brzy zplodit potomka.

5 Saša Saša | 24. dubna 2013 v 14:37

Gratulace pochopitelně i z mé strany a přání kupy potomků ne-robotického charakteru ;-)

Nutno zmínit i fakt, že tvoje paní má krásné šaty :-)

6 paní Kubáčová paní Kubáčová | 24. dubna 2013 v 18:15

Děkuji za pochvalu šatů =)

7 Saša Saša | 25. dubna 2013 v 20:50

[6]: :-)

8 Petr G. Petr G. | 26. dubna 2013 v 10:09

Taktéž gratuluji a doufám bude teď plodné období jak na poli robotickém tak na poli biologickém. Mare is beter than marriage.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama