close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Čeho jsme ve Frydku ušetřeni.

11. května 2017 v 4:51 | Petr |  Svět okolo
V nějakém videu z amerického armádního výcviku jsem už dávno dávno slyšel notoricky známou hlášku "buď jsi součástí řešení, nebo jsi součástí problému" - Tedy je jasné třeba to, že Andrej Babiš správce podílového fondu - zvaného Agrofert - ve kterém mají uložené prachy slovenští bývalí důstojnící bývalé STB - je součástí problému, ač si namlouvá, že je součástí řešení. Smutné je že součástí problému se svým politickým fotbalem za čínské prachy stává i Miloš Zeman - doposud jediný ( částečně ) volitelný prezidentský kandidát.

To však předmětem dnešní pohádky není - předmětem dnešní pohádky je, že dnešní STB, která se vlastně jmenuje jak ??? Prostě nějaký ten "orgán" Chovancova ministerstva - zase orgranizoval "spontánní demonstrace" ve velkých městech české republiky. A zase k tomu využil stejné agenty a konfidenty, které už použil mnohokrát - naposledy jsem je zaznamenal na známé "provokační" demonstraci loni v únoru.
Tedy mrkejte na loňskou fotku, zejména na postarší zmalovanou můru v černé paruce, která drží transparent
A teď mrkejte na foto z letošní "spontánní demonstrace" v Praze. Tedy rozhodně nejsem proti tomu aby placení konfidenti ministerstva vnitra za sebou "vedli demonstranty" jako ovce. Konec konců na těchto základech dnešní režim vznikl. Kouzlo je v tom, že tento článek vyskočí panu Chovancovi v "denní svodce" a při té příležitosti bych jemu a jeho "analytikům" rád předal vzkaz : Tajný agent je od slova "tajný" - jakože o něm nikdo neví, že je agent - jasné ? Obnošená můra je jako agentka nepoužitelná - zabavte jí alespoň tu služební paruku a kupte ji jinou - třeba blond nebo zrzavou a taky jiný střih, aby ji na fotkách nepoznávali už i připití vidláci z Frydku.

Opět dodávám - nehodnotím nijak současnou politickou situaci, ani morálku jejich aktérů. Jenom upozorňuju na ten paradox, že lump Babiš úkoluje novináře, které si k tomu účelu koupil ze zisku Agrofertu, zatímco funckionáři Soc dem. úkolují agenty a konfidenty, které jim z daní platíme my všichni. To je ten rozdíl mezi bojem "proti" a bojem "za" demokracii !

Poznámka : proč tento článek vychází netradičně ve čtvrtek ? Opětovné "zjevení nahastrošené agentky" a její pózování před fotografy mě totiž pobavilo natolik, že se mi do příštího úterka nechtělo čekat.

Jo a ještě dotaz paní Kubáčové na ministra Chovance - chodí tahle osoba tak hrozně zmalovaná a oblíkaná i mimo šichtu, nebo se maškaří až ve sklepení ministerstva ??
Zbývá už jen vzkaz pro zakukence z URNY, až budou doručovat odpověď : Malý ( černý ) pes skáče až nad hlavu, ale to chce jenom olíznout návštěvě ouško. Pokud máte "ouška" uvnitř helmy - není důvod po něm střílet. Velký ( zrzavý ) pes očichává rozkrok, aby věděl jestli jste chovní šampióni, jako on a dítě se pořád ještě batolí - snažte se jej nezašlápnout....
 

10 lidí ohodnotilo tento článek.

Aktuální články

Reklama