close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Pohlavní zdravověda pro Geeky 1. Ženy padají samy do náručí

22. ledna 2013 v 5:27 | Petr |  Svět okolo
Myslím, že nám Geekům nemusim vysvětlovat smysl slova Geek, ale kromě tohoto téměř hrdého označení máme v angličtině téměř synonymum Nerd - a to už tak pozitivní není, neb je to chápáno jako špatně ostříhaný, špatně oholený příliš hubený, nebo příliš tlustý podivín ve špinavé mikině s nesrozumitelným nápisem, který si s počítači rozumí lépe než s lidmi.

Každý Geek musel přežít dětství, základku, střední školu a někdy i vysokou, výchovu rodičů, pubertu, ženy .... Mnoho z nás, mně nevyjímaje, si z toho odneslo nejeden šrám na psychice. Přesto, ač geek, mohu tvrdit, že mé šance u žen jsou stejné nebo dokonce lepší než je průměr v mé generaci, proto jsem se rozhodl na téma ŽENY napsat příspěvek. Předtím než znechuceně přestanete číst - musím uvést kousíček svého non-robotického životopisu - to jest byl jsem 7 let ženat, pak 7 let rozveden, mám dceru, která má 10 let a nyní - ve 40 mám "snoubenku" které je 23 patrně mě miluje (což se nikdy 100% nedozvíte) ale vím bezpečně že mě žene k oltáři svinským krokem, takže přece jenom můžu předpokládat, že mám k tématu co napsat.

Jestli je vám 20, ještě jste si "nevrzli" a nic není na obzoru, neboť s žádnou holkou "neprogramujete ve stejném jazyku" nebo mezi vámi a ženami "stojí kolo" (oba výroky autentické), hlavně nepropadejte panice. Kdybych ve 20 vědel jaký ráj na zemi nastane ve 40 ani bych se nechtěl narodit, abych nemusel těch 40 let čekat. Ale po pořádku.

Ženy jsou nejnebezpečnější živočišný druh na zeměkouli. Jsou vybaveny dokonalými smysly a (přestože se to nezdá) dokonalou inteligencí, která s přesnosí na zlomky miligramu váží každého chlapa. Dorozumění mezi ženou a mužem je nemožné. Až rozluštíme jazyk delfínů, nebo mimozešťanů, budeme moci s nimi politicky vyjednávat, ale do hospody s nimi asi chodit nebudeme. Stejné je to se ženami - rozumíme každému slovu, dokonce i celé věty (občas) dávají smysl, ale co bylo míněno tím, co bylo řečeno - nejsme schopni pochopit.
Principiálně ženy mnohem více pracují se svým limbickým systémem a ten se jak víte zabývá zachováním jedince a druhu, takže když vás žena "váží" vždy je to z hlediska - co z něho budu mít - prachy ? zábavu ? sex ? děti ? zázemí ? ale třeba i smysl a směr života ? Kdybychom však na tyto věci měli myslet, okamžitě bychom se zhroutili, nebo bychom skončili jako Rajesh Koothrapali v TBBT. Proto je třeba se vydat opačným směrem - a místo zoufalých pokusů "najít někoho kdo programuje stejným jazykem" se na ženy v dobrém smyslu prostě vykašlat. Pod pojmem vykašlat myslím opravdu vykašlat - za náhodnou krasavicí na ulici se můžete otočit, ale jestli pošilháváte každý den po kočce z autobusu, nebo z vedlejší kanceláře - buď ji co nejdříve oslovte, nebo toho nechejte, protože tyto platonické záležitosti vzbuzují pach zoufalství, a jak víte nosní sliznice je přímo napojena na limbický systém.

Čas, a energie, kterou získáte tím, že se - v dobrém - vykašlete na opačné pohlaví však nesmíte promarnit. Vašim úkolem je v ušetřeném čase využít své schopnosti Geeka a vyšvihnout se nad průměr mužské společnosti. Nevěříte, že je to možné ? Nejenom, že je to možné, ale s postupujícím časem je to stále snazší. Princip je totiž v tom, že třídní idol na střední škole je ve 40 většinou poněkud omšelý, sexem a alimenty unavený borec. Třídní bijec, který byl o hlavu větší a zle vám zatápěl na základce - no to je dneska žlutý, prochlastaný dement s 20 litry ascitu v břiše a tak.
Tedy vašim úkolem není vyšvihnout se nad ostatní nějakou křečovitou aktivitou při které se stanete "šampónem" , ale hlavně, nezačít - chlastat, kouřit, drogovat, nechytit vši, blechy, kapavku a jiné breberky, nedozrát do podoby "bedny sádla". Oblíkat se alespoň částečně přiměřeně. Udržet alespoň částečně kontakt a porozumění lidem. Nenasrat se na ženy a ostatní přijde samo. To jest vaše konkurence, která od mládí dělá "ty správné chlapské věci" jako je kouření, chlast a fotbal - začne postupně odpadávat, ale vy tím že jste inteligentní a navíc od mládí děláte "ty blbosti jen pro děcka" - jako třeba roboty - budete stárnout výrazně pomaleji.

Právě ve 40 to začne být nápadné. Vašim úkolem, kterého musíte do 40 dosáhnout je - mít nějaké peníze a alespoň drobné postavení v kariéře a ve společnosti (to výrazně pomáhá) a vypadat lépe než vaši prochlastaní spolužáci ze základky. Peníze, postavení a ani charisma většinou není pro 40 letého geeka problém. Pak je ale věc, která je problém - je nutné začít číst "signály" které vysílají ženy kolem vás, které si všimly, že už jste přeskočili třídního idola s cirhózou a alimenty.

Vzhledem k vaší Geekovitosti a zaměření na věci, které většinová společnost považuje za dětinské neočekávajte že po vás budou pomrkávat vaše vrstevnice. Ženy mají paradigma "znát svou cenu" a ta je ve 40 taková, že Brad Pitt je jim v tom věku málo. Konec konců 40 jsou zapšklé "těžkým osudem" a nic pro vás. Ve vašich 40 po vás budou pomrkávat holky, kterým je méně než 33 a to jsou ty pravé samice, které ale už nejsou děcka a dovedou i dobře naprogramovaného robota ocenit a to dokonce i když "z něho nebudou nikdy žádné prachy".

Hlavním vašim úkolem tedy bude tohle pomrkávání dešifrovat a nějakou "pomrkávající" si vybrat. Vzhledem k tomu, že jsem předtím doporučoval na ženské se vykašlat - nedávejte prosím průchod infantilní části své sexuality a nevybírejte jenom podle délky vlasů, délky sukně, čísla podprsenky nebo výšky podpatků. Především hledejte známky toho, že s vámi taková ženská je vůbec schopná vydržet. Berte to tak, že santusačka, která vás miluje je lepší varianta než barbína, co jede po prachách, zejména proto, že ve 40 už už požadavky na vizáž nejsou tak přísné. Cituji svého šéfa, který v 75 vzdychal, "kde jste byly všechny krásné holky když mě bylo 17".

Nevěříte že to funguje - snoubenka má pořád v mobilu chemické vzorce, které jsem psal na nástěnku, když jsme pracovali na jednom pracovišti a je to krasavice, která v pohodě projde i testem na déku vlasů a sukně. Takže nezoufejte, věnujte se robotům a práci a baby přijdou ve 40 samy.
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Karel Karel | 22. ledna 2013 v 7:41

Kde jsou ty časy, kdy Petra nejvíce vzrušovala červená obálka amatérského rádia....

2 Karel Karel | 31. ledna 2013 v 20:12

Na té fotce chybí Marušce samopal v rukou, jinak postoj jak na vojenské přehlídce.

3 Karel Karel | 31. ledna 2013 v 20:13

:-D

4 Technokrat Technokrat | 22. ledna 2014 v 19:09

Nevím, nějak se mi nechce na první kopulaci čekat do 40ti... to si raději užiju alespoň to kouření, chlast, drogy a podobné náhražky fyzického potěšení, dokud jsem mlád a zdraví je jakž takž pevné, když už ten sex je tak nedostatkové zboží. Ostatně, jak dlouho čekáte, že si ho od 40ti budete užívat, než se dostaví první problémy s prostatou a s potencí? Nezapomeňte, že co bylo geekům přidáno na inteligenci, to jim bylo ubráno na fyzické kondici, což svým asketismem maximálně vykompenzují, v nejlepším případě na tom ve 40ti budou mírně lépe, než jejich vrstevníci, ale to je asi tak vše. O moc delší ten plnohodnotný život mít nebudou. A narozdíl od těch, co si užili v mládí, když byli plni sil a kdy jsou prožitky jaksi nejintezivnější, nebudou mít moc na co vzpomínat...

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama