close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!

Co dělat s lidmi, kterým hrabe ?

8. srpna 2017 v 5:24 | Petr |  Příroda
Moje máti měla pár známých, kteří během 70. let postupně emigrovali z komunistického Československa na západ a po jedněch z nich zbyly kompletní sebrané spisy Sigmunda Freuda, včetně vzácností, jako bylo první české vydání "Výkladu snů" z roku 1912. Kouzlo spisů Sigmunda Freuda je, že ačkoliv dnes víme, že o funkci mozku nevěděl vůbec nic, psal tak autoritativně ze jeho spisy prostě musíte dočíst do konce a na konci nemáte ani stín pochybností, že "tak to prostě je".
Mimochodem Sigmund Freud kolem sebe ve Vídni shromáždil skupinu žáků a spolupracovníků, kteří se pod jeho vlivem začali hrabat ve vlastní psychice a většina z nich nakonec objevila věci, dnes považované za normální, avšak tehdy v tak příkrém rozporu s představou "slušného člověka", že řada z nich spáchala sebevraždu, někteří bohužel taky jako poslední spásu před Hitlerem.

Tahle četba Freuda ve 13 na mně zanechala stopy dodnes. Za studií jsem váhal, jestli nebýt psychiatrem a bráno pohledem dnešní doby by to byla skvělá profese, jenomže za praxí na psychiatrických klinikách jsem zjistil, že psychotici úmorně opakující různé variety svého bludu mě spíš trochu štvou. Ale zájem o psychiatrickou stránku medicíny jsem později využil jako sloužící na "noční ambulanci" Tam se totiž setkáte s různými lidmi : narkomany, kteří přebrali, narkomany, kterým došly prachy a teď se třepou v absťáku, schizofreniky, kteří přestali brát léky, nebo u nich vypukla nová ataka a záchranka je nechce vést až do Opavy do léčebny atd. Tito pacienti sice mohou být až nebezpeční, ale diagnosa je většinou jasná ode dveří, prvotní léčba též, takže nezpomalují "průtok marodů" příjmovým traktem špitálu.

Naopak nepopulární jsou jsou lidi s "obsednatně kompulzivní" poruchou alias "neurotici". To jsou lidi, kterí ze širšího pohledu jsou vlastně zdraví, ale mají nějaký problém typu - "buší srdce a ještě vynechává", křeče nohou, knedlík v krku, chorobné obavy, že omdlí, chorobné obavy že se ztratí, že někoho zabijou atd. Jejich nepopularita spočívá v tom, že zdržují s problémy z objektivního pohledu málo závažnými. Právě když máte na vedlejším lůžku kardiaka s infarktem a babinu s mrtvicí na chodbě - vám movitě vypadající slečna podrobně líčí : "právě mi začala mrtvět vnitřní strana třetího prstu na levé noze".... Vlastností neuróz je, že pacienti se svých příznaků bojí, a proto nikoho nezabijou. Naopak "špatné myšlenky" jsou zdrojem jejich úzkostí, na rozíl od schizofreniků, kteří případné násilné pohnutky popisují klidně a odtažitě, čím klidněji, tím větší riziko, že mohou něco provést.

Takže jsem znal už dávno a mezi Internisty zaváděl "Systém dle Praška" - což je systém cvičení, který nutkavé neurotické příznaky potlačuje. Princip je v tom, že "stejné se léčí stejným". Má slečna fobii, že se udusí ? Pak se s ní domluví experiment : "vyzkoušíme jak dlouho vydržíte nedýchat". Ona s obavami svolí, nejprve vydrží sotva pár vteřin, ale cvik se zadržováním dechu se 5-10 minut stále dokola opakuje až nakonec patologická hyperregulace a úzkost povolí. Má někdo pocit knedlíku v krku - tak se nechá 10 minut stále dokola polykat ( zkuste si to ). Hltanové svalstvo se unaví a "knedlík" zmizí. Ba dokonce lidem, kteří mají obavy z prostorové dezorientace se nařizuje zírat na sebe upřeně do zrcadla atd. Ačkoliv to ryzí Internisti moc neberou - fungují tahle cvičení báječně, i jako samo-pomoc. Často se takovému neurotikovi ulevilo rychleji, než kdybych mu dával nějaké oblbováky ( nejdoucí po podstatě problému ) a čekal jestli zaberou. Velice často rychlost úlevy a možnost pomoci si sám je zásadní - život zlepšující faktor, účinnější než nejsofistikovanější léky.
Na systém dle Prof. Praška jsem si vzpomněl minulý čtvrtek, kdy jsem omylem nezablokoval diskusi pod článkem o neblahých poměrech u nás ve Frýdku. A když jsem se konečně dostal domů zjistil jsem že v diskusi je 5 příspěvků slušných a 18 příspěvků ve stylu : "Muhehe - Kubáč hledá vlastního ptáka mikroskopem" nebo "emír Mohamed zabije všechny bílé sračky v Česku"..... Protože původní článek byl napsaný tak, aby magistrátním úředníkům vyskočil v "denní svodce" musel jsem ty pomatené komentáře smazat, aby na základě nich nebyl celý článek ignorován jako výplod nějakéhho chorého mozku. Při té příležitosti jsem si uvědomil, že člověk, který tyto věci píše je hlavním důvodem, proč z nedostatku času JEJ hlídat jsem diskuse zablokoval. Na jedné straně bych klidně napsal pojednání o hlednání vlastního penisu mikroskopem - jsem totiž slušný mikroskopista, ale na druhé straně tento blog už mi vysloužil "trestné" snížení platu a pravidelně se opakující vyhrůžky vyhazovem, proto považuju za zbytečné nejprve osobně riskovat a pak dávat komukoliv záminku k nějakým "opatřením" proti blogu, kvůli jedinci, který ani nepíše k věci.

Otázka je, kdo je autor těchto příspěvků ? Podle typického používání zahraničních proxy serverů a typického způsobu vyjadřování mám důvod si myslet, že to je pan Václav Šedý z Prahy - Autor knihy "Rozeberte si PC" a majitel jednomužné firmy "Laboratoř přístojových aplikací", prodejce pájecích vodiček a smyček pro trafopájky. Paradoxní je, že jsme se nikdy nesetkali a nevím o něm více, než o sobě prozradil do diskusních příspěvků. Teoreticky jsme se mohli potkat na burze v Holicích, ale tam je důchodců, co jsou trochu divní spousta.

Má manželku, která jej hlídá ? Bere nějaké prášky ? Měl někdy kontakt s psychiatrií ? Podle opakovaných zmínek o Dr. Strunzové a Dr. Čírtkové - ( skutečné pražské psychiatryně ) hádám, že ano, ale více opravdu nevím. Nicméně jsem se rozhodl k experimentu. Zkusíme "Výcvikový systém dle Praška" na panu Šedém, třeba se z krize vypíše. Čtenářové, kteří dočetli až sem jistě tuší co se bude dít. Tentokrát nikoliv omylem, ale ÚMYSLNĚ nechávám diskusi odblokovanou a necenzurovanou. Případným "bojovníkům za čistotu Internetu" z české státní správy uvedu jen malý Disclaimer : pan Václav Šedý je nepochybně svéprávný a tudíž zodpovědný za své písemné projevy, za které naopak nejsem zodpovědný já, přesto je nechvávám v této diskusi i s vědomím jejich možné závadnosti, jako studijní materiál pro veřejnost.

Pak je tady ještě poznámka pro ostatní mé čtenáře : Znáte toho člověka ? Je to takový ten drobný "elektro-autista", co si doma kutí, ale do očí se vám nepodívá ? Pokud budete mít odvahu vmezeřit své příspěvky mezi ty jeho, zkuste o tom napsat - velice by mě to zajímalo. Rozhodně však vyzývám k maximální zdvořilosti a doufám, že BLOG.CZ vydrží nápor nastávající diskuse.

Vše řečeno, je čas začít :

PANE ŠEDÝ HRR DO DISKUSE !

A nepřestávejte psát.... Až do únavy.... Protože jedině pak je úleva z výcviku dle MUDr. Praška maximální.
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (276)
Zobrazit starší komentáře

201 RNDr. Klimov h.c. RNDr. Klimov h.c. | 13. srpna 2017 v 14:59

Je historicky dokázáno, že nejagresivnějšími a nejmilitantnějšími homofoby jsou osoby, které samy jsou stiženy poruchou sexuální orientace a sami pociťují, že nejsou úplně normální. Zvýšená nenávist a agresivita jim potom pomáhá kompenzovat pocit vlastního provinění a frustraci.

202 RNDr. Klimov h.c. RNDr. Klimov h.c. | 13. srpna 2017 v 15:01

To jste to vážně nepochopili, vy blbí gójové? Celé to divadlo, Usa vs Korea, Rusko vs Ukrajina, Evropa vs. černohnědožlutí inženýři, je jen židovská maskirovka. Zatím všichni souvěrci kradou rukama nohama ani poledne neřkuli šábes nedrží, protože co si dneska ukradneš to zejtra výhodně střelíš!

203 Franta Jetel Franta Jetel | 13. srpna 2017 v 15:07

A svět mi rukama tleská,
jsem roztomilá a hezká,
když se načančám, když se načančám,
když se načančám.

http://www.odhaleno.cz/image.ashx/12059/31383939313233305f62757a6b6f76615f3030312e6a7067/650/400

204 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 15:11

Velký koláče, to je moje milá Petro. Sál bych je tak, že bych předběh ve výkonu oddělení kojenců. Pak bych ti ho tam fouknul pěkně odzadu, abys měla dobrou náladu.

Promazej si všechny votvory, jdu si pro tebe! Mrdka bude stříkat na všechny strany, jako když Džon Lenon píchal j Jokou Vono!

205 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 15:31

Já teda nevím, ani nemusím jet s Fišerem do Chorvatska, abych tam viděl jak češi žerou řízky, stačí mně se postavit v Praze na Václaváku u ruského stánku s občerstvením, a sledovat s úžasem stokilový Boše, jak si koupí čtyři čtvrtmetrový klobásy za dvě stovky, a na místě je sežerou. Člověku přijde na mysl, aniž by záviděl, jak to asi potom večer nebo druhej den ten Boš vysere? Včera mi říkal kamarád, kterej se šel podívat se mnou, neboj se, ty mají ještě Hitlerovy zuby !!!Sem napište komentář

206 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 15:33

Sem napište komentářRybníček ve valašskomeziříčských kasárnách neznám, ale zkušení potápěči vyprávěj, že slyší v těchto případech pod vodou jakési mlaskání, jak je to žere. Ovšem jistě lepší než ten rybníček byl asi rotný Pěšina, který jednou nahnal do garáže v autoparku šedesát nově přišlých záložáků, aby s prej vyzkoušeli plynové masky, a hodil jim tam plechové víčko s asi deseti dekama xylylbromidu. Asi po čtvrthodině, když za dvěřmi utichl hřmot, dveře otevřel, a divil se, že po kolenou tam lezla jen tak polovina nejodolnějších. Nojo, filtry s černveným pruhem nejsou moc dobrý pro xylylbromid, protože v nich není uhlí, ale jen díra. No jo, československá lidová armády holt nebyla kojná, to snad víte,  a nakonec slzeli ještě taky všichni lapiduchové,  kteří "těm co už nelezli" zkoušeli dávat umělý dýchání. Rotný Pěšina když vždycky hrozil čistou rukou s opilovanými nehty západní hranici, ten by tomu NATu naložil kapky, kdyby ho jen pustili...

207 Katolík exorcista Katolík exorcista | 13. srpna 2017 v 15:34

Opakuji, opakuji a znovu opakuji - všechno, co současný civilizovaný svět ničí, vzniklo v Palestině, v době, kdy templářům byla ukázána skutečná hrobka Ježíše Krista. Tím dostali důkaz, že hegemonie římské církve je založena na podvodu. Spojili se s Židy, uzavřeli příměří s muslimy a "udělali se pro sebe", což navenek maskovali bohulibou ochranou Jeruzaléma, ve skutečnosti ochranou svého astronomického majetku pocházejícího přinejmenším zčásti z pokladu Šalomounova chrámu. Když byli oficiálně zrušeni a rozehnáni, skryli se   za sbírku různých tajných společností, především ale zednářů, a svoji činnost, původně zaměřenou na podvracení hegemonie římské církve, začali rozšiřovat na vše, co z této hegemonie vzešlo. Vydatnou pomocí jim v tom je špička židovského společenství, především té části, která přišla severovýchodní cestou (codename Chazaři). Konečným produktem je to, co já i jiní označují židozednářské spolčení popř. spiknutí, které však není zednářské ve smyslu zábavních stolních společností, hrajících si na "tajnosti", ani židovské v etnickém slova smyslu. Není ovšem náhodou, že špičkové osobnosti tohoto spolčení JSOU židé (viz třebas Henry Kissinger) a zednáři (viz třebas Otcové zakladatelé Spojených států amerických). V.V. Pjakin používá označení "globální prediktor" - můžete si jej najít na Youtube (které je ironií osudu také v židovských rukou). Všechno ostatní jsou jen figurky ve hře, jejíž výšku nedohlédneme - rozhodně je větší než výška někdejších Dvojčat v N.Y., která šla k zemi také přičiněním tohoto společenství. To, že gen. Pavel byl (a v kryptické podobě nepochybně stále je) komunista, je ve srovnání s tím ostatním jen neškodná legrácka. Ostatně Marx a Engels byli také Židé a moc by mne zajímalo, který z prezidentů USA nebyl zednář.

208 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 15:35

Bylo jedno pražské revoluční odpoledne roku 1989 pod koněm na Václaváku, a k houfu lidí promlouvaly podivné existence, projevy byly tupé, ale četné. Kolem davu projížděl na invalidním vozíčku mrzák s dekou přes kolena,modrýma očima, a řval:

Lidi, kupte si Havlíčka !!!

Na kolenou měl igeltilku, a v ní neuvěřitelně rozmazané xeroxy.

"Pouze za padesát korun kus !!!"

Vlastenecké babičky se slzením sahaly do kapsářů, a obsah igelitky se tloušťkou neměnil, jen padesátikoruny nahrazovaly rozmazané xeroxy. Když xeroxy došly, mrzák znizel, a za chvíli se objevil s dalším paklem, ještě větším a ještě rozmazanějším. Už se notně setmělo, když mrzák přijel ke mně, a přede všemi mi povídá:

Ty sis eště nekoupil Havlíčka, jistě budeš nějakej estébák...

Dan v začal hučet, a já v poslední chvíli zmizel. Pak se už setmělo, a protože každej řečník musel ráno do háku, projevy byly stále řidší. Pak začalo ještě trochu poprchávat. Náhle jsem s úžasem viděl, jak žebrák sundal z kolenou deku, mrštně uchopil igelitku, a pružným mladickým krokem odkráčel. Na prostranství zůstal jen vozík s dekou. Za chvíli přišel nějaký mladší muž, vozík prozkoumal,  demontoval mu zručně kapesním nožem brzdu, a strčil si ji do tašky. Pak druhý vyloženě zručně odmontoval obě kola i s pneumatikami a zmizel ve tmě. Nakonec přirazilo k chodníku auto,  nějací dva mladíci naložili torzo vozíku dovnitř, a ještě jsem slyšel jejich rozčilené klení:

ZLODĚJI, na čem teďko dědek bude jezdit...

Jeden z těch mladých mužů byl mně již známý žebrák s Havlíčkem. Vsadím se však, že za ty xeroxy odpoledne mohl dědovi těch invalidních vozíků koupit hned několik.

Havlíček, .....Revoluce.....

/ pánové a dámy, bežte s tím s prominutím, do prdele.../.

209 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 15:37

Kdysi jsem si při "demonstraci za demokracii" v roce 1989 na Letné před ministerstvem vnitra vypůjčil asi kilowatový ruční megafon, pod záminkou, že chci také jako ostatní říci svůj názor na politickou situaci. Když se do toho megafonu jen fouklo, měl zákluz, že z toho brněla ruka. Řekl jsem tehdy davům také: Durante le fermate nelle stazioni e vietato servirsi del la ritirata !!!

Když to z tý trouby vylítlo, a já přitom skotro ohluchnul, viděl jsem, že se to lidem nesmírně líbilo. Nějaký anarchisti vedle ještě asi pět minut pak křičeli ra-ta-ta-ta !!, protože to blbě pochopili. Majitel toho megafonu byl nadšenej, a taky nevěděl o co se jedná, tak jsem mu řekl, že to říkal Dutsche v roce 1935. Potom se ale objevila skupinka zcela dezorientovaných italských turistů, a požadovala po majiteli megafonu vysvětlení. Protože on i oni mluvili anglicky, musel jsem zakrátko zbaběle prchnout, a ukrýt se na Dámách blízké veřejné toaletě, protože ty turisti pak vběhli na Pány, a vyvrátili tam dvoje dveře.

210 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 15:38

Při změně názvu zdejšího režimu se staly z plechových a plastikových tabulek v čechách výnosný obchodní artikl pro cizince. Úplně nejceněnější byly však bronzové tabulky z ruských vagonů Metra s nápisem v azbuce : Mytaščinskyj mašinostrojíťělnyj zavód. Ty zmizely první, a viděl jsem osobně nějakého boše, co to kupoval na Václaváku za tisíc korun.Dnes jsou na místě tabulek většinou jen čtyři díry od šroubů.

211 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 15:49

Už je asi trapné, ale opět musím připomenout, že nejlepší zkouškou každého takzvaného nekorektního blogu je otázka židovská. To je tabu moderní doby. Dnes se falšují dějiny jako nikdy a mnohé prokazatelné lži jsou dokonce uzákoněny. Věřit jim je povinné!
Škoda že pan dochtor nedostal do vínku trochu odvahy,to bysme to tady jinak rozsvítili.

212 Perpeťákův mladší bratr Perpeťákův mladší bratr | 13. srpna 2017 v 16:12

Topíme se v kýči, českej humor je v židovský pí.i!
https://www.youtube.com/watch?v=bOifyu0h5_w

213 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 17:06

====================================
====================================

Vzkaz od plukovníka Láhvičky ze Zbraslavi

☼:
Až todle budu vyprávět svému vnoučkovi, houpajíc ho na koleně, neuvěří a s vytřeštěnýma očičkama bude říkat, že si vymýšlím. Ne nevymýšlím!!
Už sem si vytiskl krásný řádky vod doktora Kubáče, kerého možná přiberem do party, rptože mu to sice hovno myslí, ale umí pobavit a to se cení!!

"Podle typického používání zahraničních proxy serverů a typického způsobu vyjadřování mám důvod si myslet, že to je pan Václav Šedý z Prahy - Autor knihy "Rozeberte si PC" a majitel jednomužné firmy "Laboratoř přístojových aplikací", prodejce pájecích vodiček a smyček pro trafopájky. Paradoxní je, že jsme se nikdy nesetkali a nevím o něm více, než o sobě prozradil do diskusních příspěvků. Teoreticky jsme se mohli potkat na burze v Holicích, ale tam je důchodců, co jsou trochu divní spousta.
Má manželku, která jej hlídá ? Bere nějaké prášky ? Měl někdy kontakt s psychiatrií ? Podle opakovaných zmínek o Dr. Strunzové a Dr. Čírtkové - ( skutečné pražské psychiatryně ) hádám, že ano, ale více opravdu nevím."

Tleskáme, voláme bravo a některé kolegyně i kolegové odhazují své zaprané spodní prádlo. Nemít my dokotra Kubáče, museli bychom si ho vymyslet...
13.08.2017 (12:39:18) X
☼:
Mám vyřídit pozdrav celého odboru, protože akce s Kubáčem nám způsobila takovou radost, jako už dlouho ne. Vopět se potvrzuje ta pravda odvěká, že současní pseudovzdělanci s pofidérními tituly MUDr. a Ing. jsou naprostí idioti, a na povely reagujou a sloužej líp než cigáni, keří se musí kupovat.
České prase všechno spase...

_________________

Adresa: Plukovník Libor Lochman, Po. BOX 41, 15680  Praha Zbraslav

214 ? ? | 13. srpna 2017 v 17:12

[206]: Počítají se prosím do terapie i příspěvky copy&paste?

http://hedvicek.blog.cz/0905/mnozi-se-stali-namorniky/komentare/1#57428714

215 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 17:28

Tak jsem zase v pozdní odpoledne vstal po polední kachně, a vidím, plukovník Láhvička se tu zase vysemenil, a dokoce už přemejšlí, co bude říkat v penzi svým dětem....

Naivní...

216 Specijalista přes všechna místa Specijalista přes všechna místa | 13. srpna 2017 v 17:32

Pokud bych chtěl být korektní a uznat věrohodnost metodu doktora Hráška nebo jak se to píše, nejprve bych prostudoval následující webovky s důsledností, jakou  starý sijonský mudrc studuje Šulchan Aruch!
1) snb websnadno
2) AKCESORRY sweb
3) jachuj sweb
Stejná osoba, stejné symptomy...

217 Jáchuj Jáchuj | 13. srpna 2017 v 17:37

Pochyboval bych, že výdaje za družicové systémy na meterologické účely nejsou vyhozené peníze. Nejsou předpovědi počasí v Čechách a na Moravě řízené jen menstruačními cykly Dagmar Honsové z meterologického ústavu ?

218 . . | 13. srpna 2017 v 17:38

Kdysi když zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí, a rozestřela se to svoboda a demokracie, využil jsem toho, a psal si po internetu s jedním naším velmi starým českým politikem, bývalým slavným agentem StB, a ten mi vyhrožoval, že mne za mé texty bude žalovat. Dále striktně na začátku i na konci textu i několikrát zdůrazňoval, že z mých textů čte maximálně ale maximálně jen prvé dva řádky. Vždycky jsem se strašně divil, protože v prvních řádkách textu jsem ho vždy jen zdravil a chválil.V tu dobu jsem sledoval v televizi pravidelně večerní přenosy ze sněmovny, kde byl velice často vidět v záběru u svého laptopu, u něhož dělal velice často rozčilené obličeje. Jednou jsem v záběru dokonce zahlédl na chvíli jeho obrazovku, na kt teré bylo vidět nápis "Český jáchuj". Myslím, že až jednou někomu vypadne motor na dálnici, setkáme se v parlamentu i s Antidotem. Vsadím se že tam konečně nalezne svůj pravý životní smysl. V politice nezáleží na emisích, korozích, ani na jiných blbostech, a pakliže je něco přesně obráceně, bere se to tam spíše za výhodu než nevýhodu. Prostě to chce, už konečně vyměnit francouzáky za sako a košili s kravatou. Nové BMW pak dostane člověk již automaticky, služební......

219 Specijalista pro všechna místa Specijalista pro všechna místa | 13. srpna 2017 v 17:40

Důležité pro studium je také paralelní nahlížení do sbírky kurizot jednoho starého šílence ...
(mafro rajce idnes cz/nastenka)

220 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 17:44

Myslím, že až jednou neadále na Zbraslav přijede nenápadná kolona automobilů s charakteristickými poznávacími značkami, , bude to bohužel připomínat filmovou grotesku "Policejní akademie" jen velmi vzdáleně...

221 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 17:57

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#StB_kra.jpg

Jak bylo kdysi krásně u StB...

222 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 18:00

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#Hkovn.jpg

Stará pravda platná jak v socializmu, tak kapitalizmu.í

223 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 18:07

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#BRAD1.jpg

Kde má vole, voperák nohu, na kterou se připojí zem ???

224 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 18:08

Tuto otázku jsem slyšel jedou před lety v menze na Náměstí říšských branných sil, a do smrti ji nezapomenu....

225 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 18:12

Původní výrok, ze kterého Havel jako kulisák opisoval, zní:

Láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí, ale já nechci do té doby chcípnout hlady.

Zjistil jsem, že je to původně výrok francouzského podnikatele a vynálezce slavného způsobu výroby tzv. Leblancovy sody. Bylo to dávno ještě za dobfrancouzské revoluce. Leblanc dal svůj vynález i podnik s výrobou francouzské republice. Ta továrnu přivedla k bankrotu, a průmyslové tajemství jim ukradli němci a angličani. Když se to stalo, revoluční vláda ho pak žádala, aby zase převzal zkrachovalý podnik. On rezignoval, a pak v padesáti letech spáchal ze zoufalství sebevraždu v chudobinci.

226 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 18:13

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#PCL.jpg

Výukové programy pro mládež národů zimbabwe a východní Evropy.

227 Adamita s akáčkem 47 Adamita s akáčkem 47 | 13. srpna 2017 v 18:19

Znova upozorňuju, že pokud bych chtěl být korektní a uznat věrohodnost metody doktora Hráška nebo jak se to píše, nejprve bych prostudoval následující webovky s důsledností, jakou starý sijónský mudrc studuje Šulchan Aruch!
1) snb websnadno
2) AKCESORRY sweb
3) jachuj sweb
4) zpovedka cz - uživatel SOgilvy
5) mafro rajce idnes cz/nastenka - jako obrazová dokumentace sbírka kuriozit

Nebát se pravdy, to je základ. Ale stejně tak jako v elektronice i tady platí, že tomu musí člověk rozumět, jinak je to trápení!

228 semtamčum semtamčum | 13. srpna 2017 v 18:32

[227:]

Pane, nejste vy Jidáš?

229 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 18:46
230 Tanny go Tanny go | 13. srpna 2017 v 18:49

http://www.urna.tode.cz/sef-urn-libor-lochman

Ježišmarjá, neni to mladej Lochman, co teď chodí na starý kolena kontrolovat s mravnostním bordely, nechá si říkat od holek Kolonel, ale všichni ho znaj ve Smečkách a okolí spíš jako Měkoně ?

Admin z Danyka nyní poprvé za fungování tamní diskuse vymazal příspěvek slečny Tanny Go, která realisticky popisovala, jak si plukovník Měkoň objednal na účet mravnostního felaci, ale nebylo čeho, a nakonec se jí podařilo vytáhnout z tělního záhybu kolíčkem na prádlo něco, ale i když to čtvrt hodina budili k životu vakuovou pumpou na maximální podtlak, tak to nakonec jen zase zmizelo v tělním záhybu, a již se to neukázalo...

Video je sedum let starý, zkusím tu dámu vyhledat...

231 ♂ | 13. srpna 2017 v 19:00

Tak prej si dneska Kubáč na zámku Bílovec zpíval píáseň Mám jednu nohu dlouhou od populární cigánské skupiny Buchty. Měl s tím velkej úspěch a romáci mu prej házeli k nohám štůsky bankovek, jen gádžové čuměli jak puci.
Gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalšího podnikání, ovšem je nutno nejdřív se zaregistrovat jako umělec a samozřejmě platit nám za ochranu podnikání, prože nikdo z nás zadarmo nehrabe, a když nezaplatíš, může ti nějaký anonymní unknoun polejt ksicht kyselinou. Potom se ztratí v davu a my se určitě v jeho hledání nepřetrhnem. Zasejc nemůžeme mít stopercentní objasněnost, to by nám lidi nesežrali. Žrát a prcat ano, ale nesmíme mlaskat!!! Hyjé koníčku!!!

232 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 19:04

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#POLd.jpg

Kapitalizmus se založen na jednoduché zásadě, že se kapitalista vždy musí podělit s policajtama, na rozdíl od prostituek, které dávají půlku pasákovi, a policajtům zadarmo.

233 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 19:26
234 Báša Báša | 13. srpna 2017 v 19:45

Se to nějak zacyklilo. Už to neni zábavný.

Btw [233]:
Neznám, ale pokud je pravda, co tvrdí, byl bych na vašem místě vopatrnější v komunikaci, bo žijeme v době, kdy stačí zaplatit cestu z Donbasu a zpátky + 5 táců, a než k Vám dorazí sanitka, ten Ukrajinec už je zpátky za frontou. Ale, samozřejmě, Vaše věc. Jen by mne to nepřekvapilo.

235 Vašek Vašek | 13. srpna 2017 v 20:52

[234]: jj jedna z "teorií" mluví o zacykleném čase, patrně jsme svědky něčeho podobného. Petr jistě vyčkává a ve vhodném okamžiku nám s kolegy psychology podá vysvětlení... ale do Po/Út půlnoci je ještě dost času si udělat vlastní představu... doufám že původní článek o diodách bude vzhledem k aktuálnímu dění odsunut.

236 Perpeťák Perpeťák | 13. srpna 2017 v 20:59

Plukovník Láhvička by Vám dal, "není to zábavný", čím by se v kanclu s kolegama bavil když není Gaj Příde ? Doktor Kubáč se už doufám vrátil z neznámých českých hradů a zámků, cestovní deníček vylepený známkami za nádvoří, rytířský sál, hladomornu, rozhlednu a kostnici a trochu vyluxuje ledničku, a konečně nám pak řekne:

KOMU HRABE, A CO S NÍM...

237 petr-kubac petr-kubac | 13. srpna 2017 v 23:41

Tak jsem konečně přečetl všechno a jednak s pájením hliníku jsem tušil, že tam bude nějaké Gallium, Indium, nebo Thalium neboť jak je známo BOřek ALfons GÁbor INocence TLoukli ( což není provokace ale prvky 3A skupiny Mendělejevovy tabulky prvků )

Pak ale nám to tady jde z kopce - ty vaše ostatní identity, pod kterými zde píšete vůbec nejsou vtipné a na rozdíl od historek ze života silně smrdí elektrošoky a Tisercinem

238 Báša Báša | 14. srpna 2017 v 3:15

[237]: Pane Kubáči dotaz, jen tak pro zajímavost: namáhá se alespoň s proxy, a nebo to bere na hulváta z jedný IP?

239 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 9:08

Pana plukovníka Lochmana ze Zbraslavi případně jeho kamarády poznáte snadno podle Toru, nic jiného totiž neznají. Já píšu pořád z jedné adresy, kterou mi jen velmi občas přidělí UPC. pan plukovník Lochman už dokonce ví, že jsem na UPC, poznal to asi az půl posledního roku, co zde tak vysoce inteligentně komunikuje. Z e statistiky buď píše své erotické fantasmagorie, a nebo tapetuje moje výroky, které si přečetl na internetu, a byly zakládá je do své karotéky. Protože z už je zde mé foto pět dní, účtuji si 2500 korun, ovšem protože přišlo zase na druhou stranu tolik obejdnávek různého materiálu, že prakticky nebudu mít materiál na Holice, tak Vám to z toho odpočítávám. Tak co pane doktore, pořád Vám hrabe ? V.š.

240 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 9:54

Čtu li zde o Tisercinu, Vaše kompliance, neboli ochota  brát léky tak, jak Vám je  zřejmě předepsal lékař, je u antipsychotik tradičně problematická. Zejména Vy starší. Klasická antipsychotika působí u mnohých lidí nepříjemné vedlejší účinky, pro které řada pacientů léky nebere. Vezměte si, než napíšete další článek o usměrňovačích, a než opět přijde z dalších proxy serverů z havaje a indonézie další lavina příspěvků od plukovníka Lochmana ze Zbraslavi / měl na Gaj Příde čtyřiadvacítku, protože je to placený jako svátek, teprve teď se probouzí na stole /, nová, tzv. atypická antipsychotika byla vyvinuta právě s ohledem na nízkou komplianci a vedlejší účinky jsou u nich výrazně snesitelnější.

241 semtamčum semtamčum | 14. srpna 2017 v 10:42

[239:]

To není fér, jestliže na závěr napíšete, že to všechno děláte pro kšeft :(. To vás totiž hned v očích ostatních udělá normálním, ba dokonce velmi mazaným, neb tak nám dnes velí úzus. Tím jste mne tedy na závěr trochu zklamal. Jinak super.

242 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 11:13

http://mafro.rajce.idnes.cz/nastenka/#OCI1.jpg

Podle logu se plukovník Láhvička právě probudil na služebně zřejmě s kalachem na klíně, zapnul internet, olízl si již několikrát olízané prsty z kontrol na Gay Příde, a pročítá před obědem v Barabizně zdejší články a  články na Danyk.cz/schematovník103/teslák s WK603xx.

S tím kšeftem soudruhu, kšeft musí běžet, kdyby fotra věšeli, a svítili mu u hrobu svíčkama bez knotů, který Kohn prodal Steinovi protože myslel, že s tím nebude chtít blbec svítit, ale dál vekslovat.

243 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 11:24

http://danyk.cz/schem/103

Toto je funkční odkaz. Plukovník Láhvička již spustil na počítači TOR, ale protože nemám zapnutý keysniper, nevím kam píše. Možná že vyhrožuje opet Tanny Go že ji hned po službě rozpárá svým speciálním messrem na stahování kůží, a připne jí na stydké pysky svěrák na varlata, který používá při výslechu svých zadržených na služebně.

244 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 11:39

Pan Šedý je spolčen s doktorem Kubáčem, kterému tajně platí za reklamu na svém navštěvovaném blogu 250 korun denně.

245 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 12:00

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/cvrcek-ci-svab-opoustei-ilegalitu-brusel-otevira-cestu-jedlemu-hmyzu-na-ceske-talire-35474

To se pak bude programovat s komplexní výživou !!! To je lepší, než japonské kadiburgery. / kadiburgery jsou tradiční japonské dietní jídlo. Vezme se septik i s papíry, rozmixuje, a ostrou parou  osmaží s několika procenty chuťových přísad na křupavé lupínky. Postup je dokonce s malými změnami mnohokrát patentován. Vynálezci si stěžují, že lidé jsou neuvěřitelně konzervativní. Kdy ve firmě testovacím zákazníkům nabídli vzorky, ti si šmakoval ia přidávali,ale jak jim opatrně sdělili co právě jedli, otevřeli zděšení zákazníci okna v patře, a poblili jim fasádu.Patentovaný je i způsob tvorby lahodného japonského vína ze zkyslých zásobníků. Zkyslé víno, které může být i plesnivé se vede gumovou hadicí, ve které jsou v půlmetrových úsecích zapíchané železné hřebíky, připojené na elektrorozvodnou síť 380V. Z hadice vytéká teplý produkt, ketý stačí zfiltrovat, ochladit, a točit do lahví. Ve Francii již existují továrny které tot lahodné víno exportují do rozvojových zemí afriky a východní evropy./.

246 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 12:07

Doufám, že dr. Kubáč neskončí již dens v montérkách a gumových holínkách u septiku své ostravské nemocnice s hadicí tzv. "hovnocucu" v ruce, a již večer nebude psát jako spoluautor Kosteleckých uzenin patentní přihlášku na ÚPV. V Kosteleckých uzeninách je prej v provozech tolik švábů, přičemž deratizace je stále dražší, že už to začíná být i škoda vyhodit. Proč neproměnit masný provoz  v přidruženou pěstírnu ?

247 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 13:07

Znáte toho člověka ? Je to takový ten drobný "elektro-autista", co si doma kutí, ale do očí se vám nepodívá ?

248 Pertpeťák Pertpeťák | 14. srpna 2017 v 13:17

Co dělat s lidmi, kterým hrabe ? Dnešní ředitelé Ústavů duševního zdraví národa, zvaných kdysi psychiatrie a nebo blázince,   tvrdí, že více než 70 procent populace jsou na svobodě chodící hospitalizovatelní pacienti, které ale není místo někam umístit pod dozor. Nabídl bych velmi levné řešení, které by státu ušetřilo nové vlně staveb městvěznic a psychiatrií: natlučme tabilky s označením Ústav duševní ho zdraví národa na opačné strany zdí a plotů, a sledujme policejně ty, kteří dosud nejsou paka. A pokud někdo věrohodně dokáže že už je taky pako nebo zloděj, pusťme ho na druhou stranu plotu mezi většinu Těch normálních". Je pravidlem, že v dobrém ústavu duševního zdraví národa se musí psychiatr, pokud již optimálně není suvereně největším psychopatem v zařízení, aspoň  lišit od svých svěřenců, jen tím, že má v kapse pláště klíč od mříží.

249 hefo hefo | 14. srpna 2017 v 14:30

Och ty môj...
Už to chvíľku vyzeralo, že chlap je relatívne v pohode (to keď písal o tom pájkovaní hliníka), ale už mu zase preskočilo a mátajú ho bludy o plukovníkovi. Že by návrat pracovného týždňa mal také neblahé následky?

250 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 14:30

Vždycky jsem se divil, če v Čechách zůstali finančně gramotní již zřejmě jen zloději, prostitutky, a policisté, přičemž když se dívám na policistu s platem 35000 měsíčně, stejně jako mladší skladník z Modletic, tak jsem na pochybách. Takový Karel Lampa / Karim / si vydělá měsíčně na Pražském nádraží osumdesát papírů a je tak poctivý, že je zdaní tím, že polovinu odevzdá svému pasákovi.

251 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 14:32

Hefo, já jsem Vám toho Štefánika nesetřelil, tak mne vynechte...

252 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 14:44

https://www.youtube.com/watch?v=63tf-txhtvA

Máte ale naštěstí i mnoho jiných význačných jedinců.

253 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 15:10

Keď sa objavily japónske ponórky na Štrbskom plese, vyhlásil oťiec Tiso mobilizáciju. Rebriňák je dobry bojovy voz, kulka vletí, kulka vyletí, mnoho škody něnarobi. Vodca žiadal letěctvo. Dostal obaja dva dvojplošníky. Těž dva autobusy dobrovolníkov. Něbolo to mnoho, ale boly napchate...

254 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 15:21

Dochtor Kubáč již zase zřejmě od šesti slouží v háku, a mlátí své důchodce, kteří mu od ranního kuropění bezcílně putují po chodbách interny, zanechávají za sebou loužičky moči a odpadlé kaštany, ale hlavně ho neustále kritizují, hadičkami svého stetoskopu přes uši. Před několika dny původní hadičky nahradil autogenovými hadicemi na kyslík, které si koupil na svarbazar.cz, a do té doby jedna rána přes ucho za dopoledne plně stačí. Dochtor Kubáč teď zřejmě sedí opet na nemyté nemocniční klozetové míse, a snaží se trávit nechutnou nemocniční snídani předtím, než se svými důchodci zkonzumuje nechutný nemocniční oběd, a pak se znovu vrátí na mísu, a bude ho trávit až do skončení pracovní doby.

255 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 15:43

Pan Kunda z danyk.cz se již opět dostavil, vytapetoval, a teď půjde, literárně  ukojen, čistit kalacha, a čekat na konec pracovní doby, kdyby přišel Šoupal.

256 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 16:04

Lepčí nežli šeskej Báša je už jenom ruskej Máša!!
https://russianshemale.files.wordpress.com/2014/07/trans500_061.jpg

257 Dr. Klimov h.c. Dr. Klimov h.c. | 14. srpna 2017 v 16:13

Pro ty, co ještě neznají zákony vyšší sociologie, připomínám postuláty profesora Kalmykova!!!

1. postulát Kalmykova
90% všetkých zločinov, ako kriminálnych, tak aj politických, 90% všetkého zla a nešťastí rodu ľudského, počínajúc od toho najjednoduchšieho rozvodu muža so ženou a končiac celosvetovými vojnami a revolúciami, sú následkom dedičnej degenerácie, ktorá pozostáva z psychických chorôb a pohlavných zvrátenosti.

2. postulát Kalmykova
90% všetkých chorôb súvisí s psychickými problémami, t. j. s degeneráciou. Pravdaže, s výnimkou infekčných chorôb
spôsobených mikróbmi.

3. postulát Kalmykova
90% všetkých géniov sú ľudia psychicky nenormálni, čo opäť súvisí s degeneráciou. Ale tu máme na mysli nie dobrých géniov, ktorých chránime, ale zlých géniov, ktorých skúmame pod mikroskopom.

4. postulát Kalmykova
90% psychických chorôb je dôsledkom zlej dedičnosti, čo opäť súvisí s degeneráciou. Profesor Lombroso konštatuje,
odvolávajúc sa na väčšinu autorít, že šialenstvo v 90 prípadoch zo 100 je dôsledkom dedičnosti.

5. postulát Kalmykova
Dvójpohlavní ľudia sú ľudia dvoch tvárí. Ak sú to ženy ‒ sú to neverné manželky. Ak sú to muži ‒ sú to falošní priatelia, ktorí vás v ťažkej chvíli zradia. Preto sa hovorí, že priateľa spoznáš v nešťastí. Do istej miery to súvisí s schizofréniou, ktorou sú postihnutí, rozštiepením osobnosti, ktoré spôsobuje ich dvojtvárnosť. Okrem toho, je tu príznačná pre homosexuálov a napoly homosexuálov neschopnosť milovať naozaj, ktorá je príčinou ich veľkého egoizmu.

258 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 16:34

Pan Kunda/plukovník Láhvička/  na Danykovi:

14.08.2017 (15:59:12) X
☼:
Vendelíne, ty náš stare vole, my kalachy v háku nemáme, to nevíš? My máme Heklery s Kochama a teď dokonce dostaneme nové epesní modely, k tomu další střelivo a ještě jiný vybavení, prože je ten boj proti terorismu, že jó?
Počítám, že do konce letošního roku stoupne počet vystřílenejch patron na 50000 ks co příslušník specijál! Proč ne, když máme lidi, co to platěj aneb jak říkal feldkurát Katz "to se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze". Vláda nám cpe peníze horem dolem, prože ví, že jedině my jí udržíme u vesla. Souhlasím, něco za něco! My vás necháme krást a vy nás necháte krást a všichni budem spokojení!!!
Samozřejmě mi nic lidu vracet nebudem a esli se teda tady jednou nějakej Šoupal vobjeví, tak já jedu za závodním a nechám si napsat neschopenku. Mám já riskovat svůj krk za tudle pakáž, když sem vyhrál cenu za roli Záviše z Falkenštejna??

259 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 17:26

Buďme jen antisemity,
vesele na ty moskyty,
co ssají lidu tuk i kost,
posměchem kalí řeč i ctnost!

260 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 17:35

Tluče bubeníček,
tluče na buben
a volá na Židy:
„Alou, smradi, ven!
Nechcete býti vojáky,
nás ženete na bodáky!
Štvete národy
kati svobody!“

Tluče bubeníček,
rukou znavenou:
Kdy árijci spící
Židy vyženou?
Křesťan dře se - krize stoupá,
Židovi se břicho houpá,  
on je marxista!
Plivá na Krista!

261 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 17:35

Pan Kunda již se zase vysemenil pod má ým nickem,  ale nějak málo. Proč, když jeho strejček je prej Murín z GIBS ?

262 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 17:47

Co dělat s ozbrojenými lidmi kterým hrabe?
Chrabrý kapitán Minařík se prej chtěl zastřelit v ubytovně červenýho kříže jako bezdomovec nelegální pistolí, a dostal tři roky za nedovolený ozbrojování...
Kapitán Láhvička je dle odborného posudku ve stavu, kdy pacient na uzavřeném oddělení začne znenadání lékařům krást červený krabičky...

263 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 17:52

Co dělat s lidem kterému hrabe?
Neprodleně vyměnit! A to se už taky děje a vy s tím neuděláte vůbec nic.... Nahradí vás afričané a asiati. Velký černý údy - bílý jsou jen zrůdy...

264 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 18:01

Po vysemenění plukovníka Láhvičky pod mým nickem, zase já,
dle nejnovějších zpráv , zejtra prej se mají na Letný zase v jedenáct strkat v kanclu o nějakou fakturu. Teda zatím je to jenom proformafaktura, která stále roste....

Jak to asi dopadne ?

265 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 18:19

Co dělat s ozbrojenými lidmi, kterým hrabe ?

266 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 18:33

Já jsem se vždycky vyhýbal kolektivům, ve kterých existoval namyšlený ambiciozní idiot, který mi mohl třeba na rok zarazit prémie...

267 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 18:38

Idiota pak vyhodí, a všichni jsou pak rok posraný, kdo pude z exemplárních důvodů s ním...

268 Adamita s HáKáčkem, ne hákáčem! Adamita s HáKáčkem, ne hákáčem! | 14. srpna 2017 v 18:45

Zlatá slova, zrak mi plane.
To je švagře zlatý důl.
Žampiony nadívané,
máslo, žloutky a pak sůl!

269 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 18:54

Ti unknouni se nám v logu začínají množit jak štěnice v židovské domácnosti...

270 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 19:11

To je moje skladba,
to je moje píseň,
vůbec mi nevadí
na čůráku plíseň.

https://www.youtube.com/watch?v=cjk50H2ldEs

271 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 19:12

Plukovník Láhvička čte na noční na Zbraslavi Klimova, s hrůzou se v řadě tam uváděných příkladů plně poznává, a tak se snaží odvracet pozornost...

272 Perpeťák Perpeťák | 14. srpna 2017 v 20:05

Doktor Kubáč by už mohl být doma z mastné tyče, a zase nahodit téma, případně odborně provést vhodné psychiatrické diagnozy dle MKN-10.

273 Vašek Vašek | 14. srpna 2017 v 20:57

[272]: 300 nedáš co? Zítra vyjde další článek a tenhle už nebude nikoho zajímat.

274 m.marianek m.marianek | 14. srpna 2017 v 20:57

Tak tohle je fakt neskutečně úchylnej mazec. Už to čtu dvě hodiny na manželčiným noťasu, kterej má na dost blbým místě u postele (čumí na něm z postele filmy), prdel mám celou otlačenou a záda bolavý, ale nemoh jsem přestat. Připadne mi to jako číst stopařova průvodce po galaxii, neskutečná úchylárna na kterou se chce člověk vysrat už po první stránce, ale jakási perverzní masochistická zvrácenost uvnitř něj mu to nedovolí a jako můra vábená světlem přečte tu píčovinu až do konce. Možná Sigmund Freud nevěděl o funkci mozku skoro nic, ale o temné stránce psychiky člověka asi vše, uvnitř jsme neskutečně zvrácení. :-D Pan Kubáč snad promine použití vulgarit, ale některé věci vyžadují ta správná slova (i když jsou sprostá).

275 Vašek Vašek | 14. srpna 2017 v 21:19

[274]:jj Stopař, ten mě nenapadl... snad ještě Kafka, ten se taky musí číst až do únavy :-)

276 Kôkôt Kôkôt | 14. srpna 2017 v 23:51

No to mi poserte hlavohruď. Kdyby mi nekdo takový lezl na web, tak zakážu diskuse také.

Těším se na další Vidlákovo Elektro.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama